fbpx

Allereerst wens ik je een jaar toe waarin je je doelen laat vallen en hiervoor in de plaats intenties de ruimte in stuurt. JIJ BENT DEEL van iets GROTERS en mag, zeker in deze transformerende tijd, meer vertrouwen en steunen op (niet zichtbare, maar wel voelbare) dimensies.

Je unieke jij zichtbaar maken
Deze dimensies willen ook jou helpen om een einde te maken aan de strijd in jezelf! Om eindelijk een echte liefdesrelatie met jezelf te krijgen! Ze willen een gids voor je zijn om een bezield leven te leiden dat helemaal past bij wie jij wilt zijn in dit leven! Jij mag opvallen! Jij bent jij! Unieker dan dat kan niet! Maar hoe wordt je nog meer jouw unieke jij?

Van een doe- naar een zijn-modus. 
Mijn intenties van dit jaar vallen hiermee samen, ik wil verder gaan in 2014 met mijn bewustzijn verscherpen van een doe- naar een zijn-modus. 

In 2013 ben ik daarmee begonnen en nu ga ik gewoon door. Het leven kan ik niet ‘regelen’. Wat ik wel kan, is om ook in 2014 goed te luisteren. Te luisteren mét mijn sensitieve gevoelsnaar (die verbonden is met het grotere geheel), náár mezelf. En naar degene die bij me komen voor ondersteuning met hun levensvragen!

Ik wens voor 2014 dat jij in je eigen ruime ruimte leeft én gaat voelen, wat echt leven eigenlijk is. Een tip, als je iets ziet wat je raakt, vraag dan aan jezelf: wat doet het met jou… Deze ruimte meer en meer bewonen, zorgt ervoor dat je minder in je hoofd zit.

Lieve groetjes,
Kitty

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly