fbpx


WAT IS JOUW LEVENSDOEL?
Alleen jij weet wat voor jou NU het grootste doel is. En denk a.u.b. niet meteen aan iets groots.
De doelen die bij een levensdoel horen lijken klein, maar zijn zeer krachtig.
Misschien staat hier jouw levensdoel tussen: ik wil een goeie moeder zijn, ik wil innerlijke rust, ik wil beter voor mezelf zorgen. ik wil iets doen voor autistische kinderen, ik wil lichter leven, ik wil zonder schaamte leven, ik wil uitzoeken wat ik nu eigenlijk wil, ik wil werk doen dat bij me past…


Maar misschien raakt dit levensdoel jou het meest:
IK WIL LEVEN in plaats van overleven!
Ik wil ZINVOL bezig zijn.

1. HET ORGANISEREN VAN JE LEVENSDOEL – LEVE HET VERSTAND!
Als je eenmaal je levensdoel gevonden hebt, voelt dat heerlijk. Maar, je zal het levensdoel ook moeten voeden. En dat ‘voeden’ komt je niet zomaar toegewaaid. Je zal je VERSTAND moeten gaan gebruiken om het te organiseren. Want, hoe ga je dit concreet maken? Hoe breng je je idee in de vorm?
Er is veel werk aan de winkel als je je levensdoel wilt vervullen, maar is dat erg? Nee, tenzij je ongeduldig wordt en bij veel of een beetje tegenwerking bij de pakken neer gaat zitten of helemaal ermee stopt…

Als ik terugkijk naar mijn leven, heb ik heel wat momenten gekend waarin ik knettergek geworden ben en ik mijn levensdoel wilde opgeven. Ik had zo vaak plannen die eerst geweldig leken en waar ik iedere keer met frisse moed aan begon, maar die, door de vele obstakels die onderweg ontstonden, iedere keer in een levensechte nachtmerrie veranderden. Herkenbaar?
En toch ben ik bij elke nieuwe stap doorgegaan. Dwars door alle blokkades heen. Dit heeft mij verrassend veel gebracht! Wil je weten wat ik ontdekt heb?

2. HOE GA JE OM MET BLOKKADES OP DE WEG NAAR JE LEVENSDOEL?
Blokkades zijn er alleen, om mij te brengen naar wie ik in wezen ben.
In gewone mensentaal is dit: de blokkades brengen mij naar mijn hart en laten mij dan realiseren dat er een contact met ‘iets groters’ is. Ze brengen me bij mijn innerlijk kind dat nog steeds met verbazing kijkt naar hoe het leven loopt.

Door de blokkades heb ik geleerd om flexibel te zijn en mee te gaan met de stroming van het leven. Feit is, dat HET LEVEN NIET STOPT wanneer je met je levensdoel bezig bent. Nee, plotseling wordt je moeder of je kind ziek, je man verliest zijn werk of hij gaat vreemd,  je energie is in één keer op, je krijgt een vreselijke huidziekte (waar je je kapot voor schaamt), er wordt bij je ingebroken, je beste vriendin gaat in één keer vreselijk naar je tekeer, etc, etc…

Eerst was je enthousiast en voelde je je levendig, nu wil je alleen maar stoppen… Je gaat je gevoelens wantrouwen, je denkt: is dit wel wat ik écht wil? Is dit wel iets dat écht goed voor me is? Het lijkt erop van niet…


3. OMGAAN MET EMOTIES
STOPPEN OF DOORGAAN?
En ja, wat doe je dan? Stop je dan met je ‘levensdoel’?

Ik heb geleerd om op deze momenten te kijken naar WAT DE BLOKKADE MET ME DOET en welke nieuwe situatie ineens ontstaan is.
Flexibel zijn ís mogelijk, omdat ik weet dat het niet gaat om het eindresultaat, maar om te leven met mijn hart en gevoel. Om serieus te nemen dat alles wat er gebeurd, niet voor niets is. Dat er een groter plan is voor iedereen en dat de REALITEIT het hoogst mogelijke goed is.


MIJN ALLERGROOTSTE LES OVER HET LEVENSDOEL
Het levensdoel gaat over vertrouwen op je Zelf.
Jezelf accepteren met al je menselijke emoties. En het toe-eigenen van je ‘grootsheid’. En bovenal, steeds meer de liefde toe te laten die in jou opgeborgen ligt. En reken maar, dat het toelaten niet altijd even makkelijk is…

Dank je wel voor het lezen. Schroom niet om vrijblijvend contact met me op te nemen om je aan te melden voor de levensdoel opstelling van 2 mei.

Hartelijke groet,
Kitty 
0475 210463

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly