fbpx

Ik richt me deze keer helemaal op jouw innerlijke zelf. Veel mensen hebben hier moeite mee. Misschien jij ook wel. Het is ons niet geleerd hoe. Meestal is onze onze aandacht gericht op de buitenwereld. Het echt aandacht geven aan je innerlijke zelf is niet altijd makkelijk. Dit merk ik in al mijn workshops die ik zelf geef en in de bijscholingen die ik nog jaarlijks volg. Toch gaat het mij wel makkelijk af en ik wil jou graag leren hoe je het jezelf makkelijker kan maken. 

6 Tips hoe je makkelijker contact kan krijgen met je innerlijke zelf.

1. Maak er een gewoonte van. 
2. Ben eerlijk menselijk.
3. Zoek steun en leer om steun van anderen te ontvangen.
4. Maak tijd en ruimte om je tussen die mensen te bewegen die je energie geven. 
5. Reserveer tijd, aandacht en geld voor het helen van dieper gelegen trauma’s van je ziel.
6. Maak keuzes die in overeenstemming zijn met het verlangen van je ziel.

Tot ziens! Kitty Vromen

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly