fbpx

AANBOD GROEPEN met OPSTELLINGEN
& INDIVIDUELE RETRAITE

 

 

 

JIPPIE WE GAAN WEER OPSTELLEN! Doe je mee?
In april 2021 kan ik er niet meer omheen. Ik voel een sterke resonantie om weer te gaan opstellen met een groep. Van verschillende kanten hoor ik het de laatste tijd. “Wanneer ga je weer opstellen Kitty?” En als ik dan in een besloten groep het ga aankondigen komt er een enorme positieve en blije reactie. Yes, Yes, Yes hoor ik ze zeggen. Dit is wat ik als projector nodig heb. Deze roep om mijn expertise. De vraag om weer te beginnen met mijn grote liefde methode opstellingen. Van 2002 tot 2016 (en van 2016 tot 2019 zo nu en dan) heb ik meer dan 1500 (groeps)opstellingen begeleidt. In themaweekends, opleidingen, jaargroepen en losse avonden en dagen. Wil je meer over me weten?
Kijk dan op wie is Kitty. Of kijk naar ervaringen van deelnemers. 

Groepen met systemische opstellingen

Het opstellingenwerk roept nu weer naar mij. Dit is wat ik kan DOEN in deze verwarrende en moeilijke tijd waarin we uitgedaagd worden om bij onze eigen waarheid en wijsheid te blijven en hiernaar handelen.
Systemische opstellingen (waarin we werken met collectieve velden) zijn bij uitstek geschikt om de diepere lagen zichtbaar te maken en de vraag WAAR DRAAIT HET NU WERKELIJK OM te beantwoorden. De kracht van de groep gaat je helpen om te landen bij jouw diepere binnenste. Uit het hoofd naar je diepe gevoel. Daar kun je voelen waar het voor jou werkelijk om gaat. Zo kun je de controle loslaten waarmee je jezelf gevangen houdt. De VRIJHEID is alleen te voelen in jezelf. 


Praktisch:

OPEN OPSTELLINGENDAGEN:
zondag 13 juni 2021 (vol) en zaterdag 17 juli 2021 (vol)
Zondagen:
5 september, 10 oktober, 7 november, 12 december 2021

Tijden van 10-17uur (inloop vanaf 9.30uur).
Deelnemers: minimaal 7 en maximaal 10.
Plek Catharinahof; Vlaskuilseweg 80 in Maria Hoop (Midden Limburg)

De kosten zijn
75 euro
voor een dag. Je neemt zelf je lunch mee en de rest verzorgen wij.
Wil je een btw factuur, dan is de prijs exclusief btw.
NB mocht het geld voor de open opstelllingendag voor jou een probleem zijn, laat het me weten. Bepaal dan zelf je bijdrage.

Je kunt je niet opgeven voor een vraag. We laten ‘het lot’ beslissen. Degene die een kaartje trekt, krijgt een opstelling. Je hoeft niet mee te doen met de ronde als je geen opstelling wilt. Er kunnen 4 tot 5 mensen een opstelling krijgen op een dag.

Heb je behoefte aan een PRIVE OPSTELLING met hulp van een groep?
Het kan ook zijn dat je niet de opstellingen van anderen wil ervaren maar alleen jouw thema op een dag wil onderzoeken middels eens PRIVE opstelling. Ik verzamel dan de representanten die speciaal voor jouw vraag hun gevoelssnaar aanzetten en als representant behulpzaam zijn.

Praktisch:
De tijd is van 13 tot uiterlijk 17 uur.
Deelnemers: minimaal 6 en maximaal 10.
Het laatste uur reserveer ik om de reprentanten ruimte te geven om hun ervaring en resonantie te delen.
Als vraaginbrenger hoef je hier niet bij te zijn.
We overleggen samen de datum.
Deze prive oopstelling kost 295,00 euro.

Wil je een btw factuur, dan is de prijs exclusief btw.
Representanten betalen een kleine bijdrage: 20 euro.

NB Er wordt tijdens de opstellingendagen  veel aandacht gegeven aan gronden en CONTACT MET HET LICHAAM. En loslaten wat niet bij je hoort.

Wil je je opgeven om als reprentant beschikbaar te zijn tijdens een prive opstelling? Neem dan contact met me op. 

 

INDIVIDUEEL
ZINVOLLE RETRAITE in 2021

Tijdens deze 3-daagse retraite ga je onder persoonlijke begeleiding van mij aandacht geven aan dat wat NU belangrijk voor je is. Ik ga nu niet de thema’s benoemen waarmee ik je kan begeleiden. Laat maar weten wat je tegen komt en wat je moeilijk vind. Dan kunnen we tijdens een aandachtige intake kijken of we een goed team samen zijn.

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly