fbpx

AANBOD

ZINVOLLE RETRAITE in 2021

Tijdens deze 3-daagse retraite ga je onder persoonlijke begeleiding van mij aandacht geven aan dat wat NU belangrijk voor je is. Ik ga nu niet de thema’s benoemen waarmee ik je kan begeleiden. Laat maar weten wat je tegen komt en wat je moeilijk vind. Dan kunnen we tijdens een aandachtige intake kijken of we een goed team samen zijn. 

GROEPEN
Je kunt je opgeven met je naam, dan kan ik je op de hoogte brengen. 

OPSTELLINGEN & SCHRIJVEN met je LICHAAM

Ik verzorg een workshop voor 5-8 deelnemers. Mijn werkmethodes zijn het systemisch werk en schrijven. En alles wat er op dat moment nodig is om de transformatie plaats te kunnen laten vinden.

Als ik een groep van minimaal 5 en maximaal 8 mensen heb, plannen we samen een datum.
Super leuk als je meedoet, het zal echt heel interessant zijn. En waardevol!
GEEF JE OP DAN ZET IK JE OP DE LIJST.
Als ik het aantal deelnemers bij elkaar heb, dan plannen we samen een datum zodat ook iedereen erbij kan zijn.

Wil je erbij zijn?
Het is van 10.00-17.00uur.
Plek Catharinahof in Maria Hoop
Je investering: 105 euro (inclusief btw en soep).

 

Bestaansrecht geven aan de stemmen in mij. De kracht van een groep is groot.

Marieke

Door een dag als zaterdag, heb ik opnieuw ontdekt hoe waardevol het is om verschillende delen in mezelf te laten spreken. Bestaansrecht geven aan de stemmen in mij. En dat zoveel, zo niet alle thema’s die gekoppeld zijn aan twijfels, keuzes, pijn, angsten, gekwetstheid, zijn oorsprong vinden in mijn familiesysteem. En de verhalen die in mijn boek worden opgeschreven, zullen hier onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Het feit dat iedereen na elke opstelling zonder al te veel of geen moeite zijn eigen gevoel kon opschrijven in contact met zijn/haar verschillende delen: is gewoon magisch.

Het plaatje wordt completer door alle verhalen, channelings, interpretaties van de anderen naar afloop van de opstellingen. De kracht van een groep is groot.

De veilige bedding die je creëert door je werk en levenservaring, maken dat ik me geheel durf over te geven aan het proces van “aangeraakt durven worden”. Omdat jij als facilitator vertrouwd op de kracht van de Bron, in jezelf,  in de ander en in alles om ons heen, voel ik een herkenning van het vertrouwen dat ik ook in die Kracht in mij en alles heb.

Ik voel me bevrijd. Echt waar. Hetgeen er in mijn opstelling naar voren kwam, wilde ZO GRAAG gezien worden. Gedeeld en geheeld worden. En beschreven. Door de ervaringen van een opstellingen op papier te verankeren, krijgen ze ook nog meer bestaansrecht. Ja ze worden belichaamd.

Marieke van der Leijé
Zangeres, componist en gepassioneerd levenskunstenaar

Het laat een licht schijnen op dingen die voor mij onduidelijk waren en tegelijk confronteerde het mij met mijn tekortkomingen doordat ik nooit wilde voelen en op de automatische piloot leefde.

Als ik vraag aan Marla (bijna 82) of ze een woord heeft na de opstellingen & schrijfdag van zaterdag 16 november schrijft ze:

“Het woord dat in mij opkomt na Zaterdag is verlichtend. In dubbele zin.

Het laat een licht schijnen op dingen die voor mij onduidelijk waren en tegelijk confronteerde het mij met mijn tekortkomingen doordat ik nooit wilde voelen en op de automatische piloot leefde.

Het schrijven na de opstellingen was fijn en bij nalezing sterkt het je“.

Eerder schreef ze me nog: “Ik vind dat doodeng, maar ik geloof dat het tijd wordt dat ik er iets aan doe. Dus als het mag zal ik vaker een beroep op je doen, want jij begeleid fantastisch!

Fijn weekend en een dikke knuffel van een dankbare Marla”.

Na de opstelling openbaart jouw innerlijk weten zich via jouw schrijven. Kitty maakt het zo inzichtelijk voor je dat het vanzelf gaat.

Christine mailde me dit:

“Zijn wie je werkelijk bent. Door het opstellen, of je representant bent, toeschouwer of aanvrager het maakt niet uit.

Door deel te zijn van de groep ga je mee in de flow. Word je aangeraakt in jouw zijn. Via de ander. Van jou naar de ander. Samen zijn we een. Het maakt niet uit waar je staat. Je staat. Je hoort erbij. Je maakt deel uit van het geheel.

Door de verbinding heb jij jouw aandeel in dit geheel. Maak je deel uit van het geheel. Je hoeft er niets voor te doen. Gewoon zijn. Jouw zijn doet er toe. Jij raakt aan. Je wordt aangeraakt. De levensenergie stroomt.
Wordt zichtbaar en voelbaar. Geeft inzicht. Maakt open. Na de opstelling openbaart jouw innerlijk weten zich via jouw schrijven. Kitty maakt het zo inzichtelijk voor je dat het vanzelf gaat. Zoals kinderen via kleuren, tekening zichzelf laten zien zo doe jij het ook. Het mooie van alles is dat jouw innerlijk zichtbaar wordt. De liefde in jou openbaart zich daar waar het moeilijk doorheen kon. De liefde, die jij bent, krijgt kans via de opening die deze opstellingen creëert om te stromen. Het ruimt zaken op die jouw liefde deden blokkeren”.

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly