fbpx

AANBOD

Is er iets in jou dat jou zachtjes mijn kant op beweegt?
Het eerste is altijd CONTACT MAKEN. Dan kunnen onze energieen afstemmen. We gaan dan ongedwongen ‘babbelen’ en dan onderzoeken we samen welk levensthema NU bij je speelt en met welke vorm ik je dan eventueel zou kunnen helpen.  

Belangrijk, ik plan geen nieuwe data in van groepsbijeenkomsten. Een groep zelf initieren doe ik niet meer. Dat heb ik jarenlang gedaan. 
Je kunt me vanaf 2020 wel uitnodigen om jouw groep met jullie thema’s te begeleiden. Het mag op deze locatie, maar ik kan ook naar jouw locatie toekomen. Bel me als je hier over wil brainstormen met me. 

Je zielsfrequenties in beeld, woord, geluid en schrift

OPSTELLING & puur SCHRIJVEN EVENT

Klik op deze blog om te zien of dit wat voor je is. 

Door een dag als zaterdag, heb ik opnieuw ontdekt hoe waardevol het is om verschillende delen in mezelf te laten spreken. Bestaansrecht geven aan de stemmen in mij. En dat zoveel, zo niet alle thema’s die gekoppeld zijn aan twijfels, keuzes, pijn, angsten, gekwetstheid, zijn oorsprong vinden in mijn familiesysteem. En de verhalen die in mijn boek worden opgeschreven, zullen hier onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Het feit dat iedereen na elke opstelling zonder al te veel of geen moeite zijn eigen gevoel kon opschrijven in contact met zijn/haar verschillende delen: is gewoon magisch.

Het plaatje wordt completer door alle verhalen, channelings, interpretaties van de anderen naar afloop van de opstellingen. De kracht van een groep is groot.

De veilige bedding die je creëert door je werk en levenservaring, maken dat ik me geheel durf over te geven aan het proces van “aangeraakt durven worden”. Omdat jij als facilitator vertrouwd op de kracht van de Bron, in jezelf,  in de ander en in alles om ons heen, voel ik een herkenning van het vertrouwen dat ik ook in die Kracht in mij en alles heb.

Ik voel me bevrijd. Echt waar. Hetgeen er in mijn opstelling naar voren kwam, wilde ZO GRAAG gezien worden. Gedeeld en geheeld worden. En beschreven. Door de ervaringen van een opstellingen op papier te verankeren, krijgen ze ook nog meer bestaansrecht. Ja ze worden belichaamd.

Marieke van der Leijé

Zangeres, componist en gepassioneerd levenskunstenaar

Je kunt me ook uitnodigen voor een lezing, intervieuw, workshop of wat dan ook. Waarvan jij denkt dat je mijn expertise kan gebruiken.

Als ik vraag aan Marla (bijna 82) of ze een woord heeft na de opstellingen & schrijfdag van zaterdag 16 november schrijft ze:

“Het woord dat in mij opkomt na Zaterdag is verlichtend. In dubbele zin.

Het laat een licht schijnen op dingen die voor mij onduidelijk waren en tegelijk confronteerde het mij met mijn tekortkomingen doordat ik nooit wilde voelen en op de automatische piloot leefde.

Het schrijven na de opstellingen was fijn en bij nalezing sterkt het je“.

Eerder schreef ze me nog: “Ik vind dat doodeng, maar ik geloof dat het tijd wordt dat ik er iets aan doe. Dus als het mag zal ik vaker een beroep op je doen, want jij begeleid fantastisch!

Fijn weekend en een dikke knuffel van een dankbare Marla”.

Christine mailde me dit:

“Zijn wie je werkelijk bent. Door het opstellen, of je representant bent, toeschouwer of aanvrager het maakt niet uit.

Door deel te zijn van de groep ga je mee in de flow. Word je aangeraakt in jouw zijn. Via de ander. Van jou naar de ander. Samen zijn we een. Het maakt niet uit waar je staat. Je staat. Je hoort erbij. Je maakt deel uit van het geheel.

Door de verbinding heb jij jouw aandeel in dit geheel. Maak je deel uit van het geheel. Je hoeft er niets voor te doen. Gewoon zijn. Jouw zijn doet er toe. Jij raakt aan. Je wordt aangeraakt. De levensenergie stroomt.
Wordt zichtbaar en voelbaar. Geeft inzicht. Maakt open. Na de opstelling openbaart jouw innerlijk weten zich via jouw schrijven. Kitty maakt het zo inzichtelijk voor je dat het vanzelf gaat. Zoals kinderen via kleuren, tekening zichzelf laten zien zo doe jij het ook. Het mooie van alles is dat jouw innerlijk zichtbaar wordt. De liefde in jou openbaart zich daar waar het moeilijk doorheen kon. De liefde, die jij bent, krijgt kans via de opening die deze opstellingen creëert om te stromen. Het ruimt zaken op die jouw liefde deden blokkeren”.

SCHRIJFRETRAITE (aandacht voor je inside job)
VOOR JOU en je BOEK

Drie dagen TIJD EN AANDACHT VOOR JE EIGEN BOEK

Ik kan je goed begeleiden met ‘je binnenkant’.
Zodat jouw boek met jouw unieke boodschap geschreven gaat worden vanuit je hart en ziel.
Vanuit een wakker bewustzijn. 

TRANSFORMEREND SCHRIJVEN ALS THERAPIE

(als je geen verlangen hebt om een boek te schrijven)

Tijdens deze transformerend SCHRIJFRETRAITE ga je onder persoonlijke begeleiding van mij diep in jezelf duiken. Om er als herrezen weer uit te komen. 

 

Ik ontvang graag inspirerende blogs en tips bij het transformeren tijdens de reis van je boek.

Je bent succesvol ingeschreven.