fbpx


Aanbod transformerend schrijven
Met hulp van opstellingen en een groep gelijkgestemden

Je zielsfrequenties in beeld, woord, geluid en schrift

OPSTELLING & SCHRIJVEN EVENT

Klik op deze blog om te zien of dit wat voor je is. 

Data:
Zaterdag 16 november en 
14 december 2019
Zaterdag 11 januari, 8 februari, 14 maart, 18 april 2020

Praktisch
* Plek; Vlaskuilseweg 80, 6105 CP Maria Hoop (Midden Limburg)
* Je investering: 95 euro inclusief btw. Graag ter plekke betalen. (Heb je een bedrijf, dan maak ik je een factuur en is het exclusief btw).
* En is er een grote innerlijke trek naar dit event maar is de prijs een probleem, mail me dan even. Dan kijken we wat wel mogelijk is. 
* De tijd is van 10.00-17.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur.
* De prijs is inclusief een lekkere lunch en koffie/thee met versnaperingen.
* Maximaal 12 deelnemers, minimaal 6 deelnemers.

Vragen of opgeven? 

info@kittyvromen.nl
Of bel me: T. 0475 210463

 

Door een dag als zaterdag, heb ik opnieuw ontdekt hoe waardevol het is om verschillende delen in mezelf te laten spreken. Bestaansrecht geven aan de stemmen in mij. En dat zoveel, zo niet alle thema’s die gekoppeld zijn aan twijfels, keuzes, pijn, angsten, gekwetstheid, zijn oorsprong vinden in mijn familiesysteem. En de verhalen die in mijn boek worden opgeschreven, zullen hier onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Het feit dat iedereen na elke opstelling zonder al te veel of geen moeite zijn eigen gevoel kon opschrijven in contact met zijn/haar verschillende delen: is gewoon magisch.

Het plaatje wordt completer door alle verhalen, channelings, interpretaties van de anderen naar afloop van de opstellingen. De kracht van een groep is groot.

De veilige bedding die je creëert door je werk en levenservaring, maken dat ik me geheel durf over te geven aan het proces van “aangeraakt durven worden”. Omdat jij als facilitator vertrouwd op de kracht van de Bron, in jezelf,  in de ander en in alles om ons heen, voel ik een herkenning van het vertrouwen dat ik ook in die Kracht in mij en alles heb.

Ik voel me bevrijd. Echt waar. Hetgeen er in mijn opstelling naar voren kwam, wilde ZO GRAAG gezien worden. Gedeeld en geheeld worden. En beschreven. Door de ervaringen van een opstellingen op papier te verankeren, krijgen ze ook nog meer bestaansrecht. Ja ze worden belichaamd.

Marieke van der Leijé

Zangeres, componist en gepassioneerd levenskunstenaar

Als ik vraag aan Marla (bijna 82) of ze een woord heeft na de opstellingen & schrijfdag van zaterdag 16 november schrijft ze:

“Het woord dat in mij opkomt na Zaterdag is verlichtend. In dubbele zin.

Het laat een licht schijnen op dingen die voor mij onduidelijk waren en tegelijk confronteerde het mij met mijn tekortkomingen doordat ik nooit wilde voelen en op de automatische piloot leefde.

Het schrijven na de opstellingen was fijn en bij nalezing sterkt het je“.

Eerder schreef ze me nog: “Ik vind dat doodeng, maar ik geloof dat het tijd wordt dat ik er iets aan doe. Dus als het mag zal ik vaker een beroep op je doen, want jij begeleid fantastisch!

Fijn weekend en een dikke knuffel van een dankbare Marla”.

Christine mailde me dit:

“Zijn wie je werkelijk bent. Door het opstellen, of je representant bent, toeschouwer of aanvrager het maakt niet uit.

Door deel te zijn van de groep ga je mee in de flow. Word je aangeraakt in jouw zijn. Via de ander. Van jou naar de ander. Samen zijn we een. Het maakt niet uit waar je staat. Je staat. Je hoort erbij. Je maakt deel uit van het geheel.

Door de verbinding heb jij jouw aandeel in dit geheel. Maak je deel uit van het geheel. Je hoeft er niets voor te doen. Gewoon zijn. Jouw zijn doet er toe. Jij raakt aan. Je wordt aangeraakt. De levensenergie stroomt.
Wordt zichtbaar en voelbaar. Geeft inzicht. Maakt open. Na de opstelling openbaart jouw innerlijk weten zich via jouw schrijven. Kitty maakt het zo inzichtelijk voor je dat het vanzelf gaat. Zoals kinderen via kleuren, tekening zichzelf laten zien zo doe jij het ook. Het mooie van alles is dat jouw innerlijk zichtbaar wordt. De liefde in jou openbaart zich daar waar het moeilijk doorheen kon. De liefde, die jij bent, krijgt kans via de opening die deze opstellingen creëert om te stromen. Het ruimt zaken op die jouw liefde deden blokkeren”.

Schrijf Zomerkamp
SCHRIJF JE ZELF VRIJ

Donderdag t/m zondag juni 2020 (datum komt snel).
Met tentjes en kampvuur en meer leuke activiteiten

 

Schrijven, opstellingen en veel meer!
* Transformerend Schrijven.
* Je emoties de ruimte geven.
* Je diepere waarheid zichtbaar maken.

SCHRIJFRETRAITE (aandacht voor je inside job)
VOOR JOU en je BOEK

Drie dagen TIJD EN AANDACHT VOOR JE EIGEN BOEK

Ik kan je goed begeleiden met ‘je binnenkant’.
Zodat jouw boek met jouw unieke boodschap geschreven gaat worden vanuit je hart en ziel.
Vanuit een wakker bewustzijn. 

TRANSFORMEREND SCHRIJVEN ALS THERAPIE

(als je geen verlangen hebt om een boek te schrijven)

Tijdens deze transformerend SCHRIJFRETRAITE ga je onder persoonlijke begeleiding van mij diep in jezelf duiken. Om er als herrezen weer uit te komen. 

 

Ik ontvang graag inspirerende blogs en tips bij het transformeren tijdens de reis van je boek.

Je bent succesvol ingeschreven.