fbpx

Een mooie plek, de Catharinahof
in Midden Limburg

Hoe ziet de Catharinahof eruit?

Catharinahof ligt in Maria Hoop (gemeente Echt-Susteren) direct aan de rand van het Annendaalse bos en rustige landerijen. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Catharinahof is een geweldige plek om je helemaal terug te trekken en aandacht te geven aan je binnenkant.   

Mijn man Hans en ik wonen in een gedeelte van het grote huis. Het is hier zo groot, dat ik hem soms moet zoeken. De kippetjes scharrelen lekker rond en geven je verse eitjes.  En je kunt hier wandelingen maken via de ‘ommetjes’. Routes door landerijen en bossen. Of je start bij knooppunt 01 jouw fietsroute? Daar wonen wij naast. En je kunt ook nog een (elektrische) fiets huren bij de fietswinkel in Maria Hoop. Een plek voor retraites onder begeleiding, een groep of in je eentje.

Het retraite huisje ligt in onze grote tuin.
Lekker knus,  compleet ingericht, met keuken, badkamer en een zitkamer met grote tafel en stoelen. Een apart af te sluiten slaapgedeelte en een pelletkachel waar houtpellets voor de gezelligheid zorgen. (Natuurlijk is er ook gewoon een verwarming). De overdekte veranda laat je nog meer genieten van het buitenleven. Ook hier heb je een eigen ingang.
In de zomer hebben we een heerlijke buitendouche om af te koelen.
Wil je meer informatie over het natuurhuisje kijk dan op de site van natuurhuisje.


DE CATHARINAHOF HEEFT OOK EEN fijne PLEK VOOR GROEPEN. Ook voor lezingen van 40 deelnemers.

ZIE FOTO’S VOOR EEN SFEER IMPRESSIE.

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly