fbpx

Een mooie plek, de Catharinahof
in Midden Limburg

Hoe ziet de Catharinahof eruit?

Catharinahof ligt in Maria Hoop (gemeente Echt-Susteren) direct aan de rand van het Annendaalse bos en rustige landerijen. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Catharinahof is een geweldige plek om je helemaal terug te trekken en aandacht te geven aan je binnenkant.   

Mijn man Hans en ik wonen in een gedeelte van het grote huis. Het is hier zo groot, dat ik hem soms moet zoeken. De kippetjes scharrelen lekker rond en geven je verse eitjes.  En je kunt hier wandelingen maken via de ‘ommetjes’. Routes door landerijen en bossen. Of je start bij knooppunt 01 jouw fietsroute? Daar wonen wij naast. En je kunt ook nog een (elektrische) fiets huren bij de fietswinkel in Maria Hoop.
Een plek voor retraites, een groep of in je eentje. 

Scroll naar beneden voor meer informatie over het natuurhuisje.


Aan ons huis ligt een gezellige ‘dicht bij het nest’ studio.Je hoort ons misschien wel af en toe; we zijn ten slotte je buren, maar de ruimte is geheel voor jou. De studio is volledig ingericht : zit/slaapruimte met televisie, tafel om te schrijven en relaxstoel. De luxe badkamer met bubbelbad (er is ook een douche) is om heerlijk even je lijf te laten ontspannen. Je kunt eenvoudige maaltijden maken in de kitchenette (inductie kookplaat, koelkast, oven en natuurlijk koffie/thee apparaten). Of misschien wil je wel jezelf verwennen door naar een gezellig eethuisje te gaan. Vraag ons naar tips. De studio heeft een eigen ingang. Wil je in het zonnetje relaxen? Dan is er plaats genoeg in de grote tuin. Hier zijn verschillende zit- en schrijfplekken.

Het natuurhuisje ligt in onze grote tuin.
Lekker knus,  compleet ingericht, met keuken, badkamer en een zitkamer met grote tafel en stoelen. Een apart af te sluiten slaapgedeelte en een pelletkachel waar houtpellets voor de gezelligheid zorgen. (Natuurlijk is er ook gewoon een verwarming). De overdekte veranda laat je nog meer genieten van het buitenleven. Ook hier heb je een eigen ingang.

 

Ik ontvang graag inspirerende blogs en tips bij het transformeren tijdens de reis van je boek.

Je bent succesvol ingeschreven.