fbpx

Voor 2017 wens ik jou precies die gebeurtenissen toe, die jou helpen om jouw ziel te laten groeien.
Waarin wil jij groeien in 2017?
Deze blog gaat over groeien, leren en het toelaten van het Grotere in ons leven.


WAT WIL IK IN 2017?

  • Zelf wil ik dit jaar doorgaan met het vergroten van mijn bewustwording over de dood. Ik wil nog meer belanden in de ruimere dimensie waarin ‘dood’ niet bestaat.
  • Ik wil graag meer in het moment zijn en ik wil mij nog meer overgeven aan het Grotere dat mij leidt.
    En als ik er weer eens tussen ga zitten, dan hoef ik mijn verzet alleen maar te ZIEN, en dan is het al goed.


Alles wat er gebeurt is goed.
 We zien zelf als mensen vaak maar een klein deel van het grotere plaatje, waardoor we in paniek kunnen raken. De dood van mijn zoon is ook echt geen pretje, maar ik voel en zie hoe het grotere plaatje steeds meer ontvouwt. Altijd laat de grotere waarheid in de loop van tijd haar gezicht aan mij zien. Daarbij ervaar ik ook een innerlijke helper in mij die mij steeds weer brengt op de plaatsen waarin ik het best kan groeien en leren. Ik noem het mijn innerlijke gids. Heb jij ook zo’n innerlijke gids?

WAT WENS IK JOU TOE IN 2017?
Ik wens jou toe dat jouw contact met je innerlijke gids meer en meer voelbaar zal zijn in 2017.
En dat je een super mooie samenwerking met jouw innerlijke helper krijgt.
Luister naar het gefluister, en handel.
Doe het gewoon. Ook al lijkt het nog zo gek wat hij/zij jou influistert en druist het tegen het gedrag in van zoveel mensen om je heen.

Bij kleine dingen: zoals ineens een bepaald gerecht willen koken, een liedje opzetten dat in je opkomt, iemand omhelzen die je nog nooit eerder omhelst hebt of grote dingen: het schrijven van een boek, het opzetten van een nieuwe cursus, of… Waar denk jij nu aan?

Liefs, Kitty

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly