fbpx

DE REIS VAN JE BOEK

HELP MEE AAN HET VERHOGEN
VAN HET BEWUSTZIJN VAN DE AARDE
 
MET HULP VAN JE BOEK DAT ROEPT!

DE REIS VAN JE BOEK

VOEL JIJ DAT ER EEN BOEK IS DAT JOU ROEPT OM GESCHREVEN TE WORDEN?
Dan nodig ik je uit om een transformationele auteur te worden. Jij transformeert tijdens het schrijven en de hele reis van je boek. En…. de lezer transformeert door het lezen van jouw boek.

Als ik het kan, kan jij het ook!
Ik hield altijd al enorm van schrijven, maar dat ik een boek zou schrijven, had ik nooit kunnen vermoeden. En toch kwam die roep van binnen om een boek te schrijven. Mijn eigen levende ervaring van de dood en de rouw om mijn zoon was de reden. Deze enorme grote gebeurtenis bracht mij bij een nieuwe reis in mijn leven. De reis van mijn boek Zinvol rouwen. En nadat het boek officieel was uitgegeven, kwam er werk dat mij riep. En dat is als reisbegeleidster mensen te inspireren en helpen om hun boek te schrijven. 

Wat is transformerend schrijven?
Als je schrijft over het onaffe, het menselijke. Over hoe het echt met je is. Over de eenzaamheid, het niet gezien worden. Als je er naar verlangt om jezelf te tonen in dat waar je je nog onbeholpen en nietig in voelt. Hoe het echt met je is. In je binnenwereld is zoveel moois te ontdekken. Juist in dat wat jij ervaart als grote contrast in je leven.

En als je gaat schrijven. Over dat contrast, dan ervaar je de kracht van het woord. Woorden die ontstaan in het moment. Inzichten die als vanzelf ontstaan en jezelf verrassen. Die jou in een andere vorm plaatsen. Een vorm die meer past bij wie je bent (en wilt zijn). Een plek waarin je je eigen unieke blauwdruk gaat leven. 

Heb jij ook een roep van binnen om een boek te schrijven?

Heb jij ook die roep van binnen? En houd jij ook enorm van schrijven?
Als jij, net als ik, wilt schrijven met heel je hart en ziel, dan heet ik je van harte welkom bij de de schrijversfamilie van transformationele auteurs.

Kitty Vromen

Kitty sprak op een rake manier met een deel van mij, dat zo verlangde naar het toegewijd zijn aan het schrijven over mijn levensweg en inzichten. “Wat kan jouw werkelijke honger stillen Marieke?” Met haar hart-openende vragen, liet ze mij op een liefdevolle manier contact maken met dit deel waar ik zo weinig aandacht aan schonk om echt te horen wat het wilde zeggen: een boek schrijven! Mijn binnenwereld ontdekken, verder uitdiepen. Mezelf leren kennen, zoals nooit tevoren. Natuurlijk verbaas ik me altijd weer over de kracht en uitwerking van wat er gebeurt, als ik een kanaal ben van liefde en op een intuïtieve manier werk met klank en woord. Maar het is ook een “normalere” zaak geworden. Totdat Kitty mij teruggaf, hoe waardevol het is als ik dit verder kan uitdiepen en anderen hiermee kan inspireren. Ik ben begonnen. Aan een reis. Aan een boek. Waarvan ik nu weet dat hij geschreven wil worden. Al jaren sluimert dit idee als een soort waas op de achtergrond. Nu ik voel dat ik er klaar voor ben en JA heb gezegd, komen de woorden tot mij die er allang waren. Alsof ik door ons gesprek een poort heb geopend die in werkelijkheid helemaal niet dicht was! Kitty: bedankt. Nu al. Voor je wijsheid en Zijn.

Marieke van der Leijé

Zangeres en stembevrijder, www.mariekevanderleije.nl

DE REIS VAN JE BOEK IS VOOR JOU,
ZELFS ALS…
 
Zelfs als je al tijden voelt dat je een verhaal te vertellen hebt maar je daarnaast van alles voelt dat jou tegenhoudt.  Je hebt vaak geen tijd, blijft onzeker, wat zullen ‘de mensen’ er wel niet van denken, kan ik het maken om mijn waarheid naar buiten te brengen. Wat roep ik wel over mezelf af. Wie ben ik dat, wie wil mijn verhaal nu lezen. 
Zelfs als je nu al angst voelt bij de gedachte dat …. het ook zou kunnen lezen. En dan nog die angst om echt zichtbaar te worden. Die is toch al zolang bij je.. 

Ik help je om deze innerlijke sabotages te overwinnen zodat jij jouw unieke verhaal kunt vertellen en delen in een boek. Jouw verhaal is jouw groei! 

Het boek voor je persoonlijke GROEI: om je EIGENLIEFDE te VERGROTEN EN Echt ZICHTBAAR TE WORDEN

Je kunt met je eigen boek uniek samen werken met alle delen van jezelf. Jij bent degene die waarneemt. 

Nog even belangrijk om te zeggen, jij bent niet het Contrast! Jij bent niet de emoties, oftewel de vernauwingen in je bewustzijn. Jij bent niet de gedachten die je energielevel laag houden. Dat Contrast stroomt alleen door Jou heen en je bent er als een moeder voor.

Jij bent de Getuige. Je geeft het Ruimte. Je zelfgenezend deel zorgt voor verzachting. Dat gaat vanzelf. Als je afgestemd bent. Als je lichaam mee mag doen tijdens je schrijven. 

En JIJ bent er altijd bij. Je ware Zelf. Het diepe Mij gevoel. Ook al ben je je daar niet altijd bewust van

Waarin verschil ik met andere schrijfcoaches? 

Eigenlijk is hier maar een goed antwoord op. Ik ben je voorgegaan. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om zichtbaar te worden met mijn verhaal in een boek.
En niet elke schrijfcoach heeft ervaring met een boek schrijven en uitgeven. En als ze een boek schrijven is het vaak over hun expertise als schrijfcoach. Dan gaat het veelal over delen van kennis.

Het is niet niks om een boek uit te geven waarin je jezelf laat zien. Waarin je je eigen authenticiteit in woorden vangt. Bij de reis van je boek ben je diep verbonden met jouw waarheid, en die waarheid is misschien niet de waarheid van een groot gedeelte van de wereld. Je wilt schrijven omdat je juist deze waarheid zo weinig ziet in de wereld. En ik weet hoe spannend het is om met zowel je Contrast als je wijze deel zichtbaar te worden in je boek. Veel schrijfcoaches hebben deze hele reis (nog) niet gemaakt.

En... mijn achtergrond als ervaren opsteller en meer werkzame zelfbevrijdings methodieken hebben schrijfcoaches vaak niet. Het is niet dat ik beter ben of slechter. Want ik heb heel veel geleerd van alle collega schrijfcoaches en alle schrijfretraites die ik in Spanje en Belgie heb meegemaakt. Iedere schrijfcoach heeft zijn eigen kwaliteiten. En zet zijn of haar eigen toon bij de begeleiding. Wat we delen is de liefde voor het schrijven. 

Misschien is het wel zo dat iedere schrijfcoach zo ver gaat in transformerend schrijven als dat ie zelf is geweest…

Wat zijn dan mijn kwaliteiten? 
Naast het lichaamsgericht schrijven gebruik ik ook andere werkvormen om jouw ware verhaal in een boek te krijgen. En met deze werkvormen help ik je je angsten te overwinnen. En help ik je om in Vertrouwen te komen. Om contact te maken met je Eigenwaarde. En om die moeilijke hoofdstukken te schrijven waar je een weerstand bij voelt. (maar die toch belangrijk zijn om in je boek te komen).  En deze werkvormen (bijvoorbeeld vergevingsoefeningen) kunnen je helpen om zicht te krijgen wat nodig is om naar een volgend station te gaan van de reis van je boek. De reis gaat ook veel over keuzes maken. Zelfs als je je boek al uitgegeven hebt. Want de reis van je boek brengt je op plekken waar je nooit eerder bent geweest.

En… ik coach je naar een lichaamsgerichte schrijfmodus waarin zowel lichaam, geest en ziel samenwerken.
Het gaat niet om de snelheid van schrijven maar om met een open blik jouw unieke verhaal naar boven te halen. Ik help je om jouw authentieke schrijfstijl en schrijfstem te gebruiken. Zodat jij zelf geraakt wordt door wat je schrijft. 

Nog een paar vragen om te kijken of de reis van je boek helemaal bij jou past?
 
* Heb jij een verhaal, een boodschap die zo waardevol is, dat je er wel een boek over zou kunnen schrijven? En wil jij dit ook?
* Sta jij open om jezelf op een hoger plan te brengen in je leven met hulp van ‘de reis van je boek’?
* Ben je bereidt om oude overtuigingen over jezelf vrij te laten en de ware grootte aan te nemen van wie je werkelijk bent? (dit gaat niet in 1 keer hoor, dus schrik niet:)).
 
Heb je overal ja op gezegd? Dan nodig ik je uit om een transformationele auteur te worden.
Ja! Jij transformeert tijdens het schrijven en de hele reis van het boek.
En…. de lezer transformeert door het lezen van jouw boek. En als je wilt, kun je je boek als een mooi visitekaartje gebruiken en voor je bedrijf inzetten. Maar dit hoeft niet. Je kunt ook een roep voelen van binnen en dan is het boek een testament voor jezelf en de lezers. Dit kan ook een kleine kring om je heen zijn. 

 

WE HEBBEN VEEL PERSOONLIJKE echte VERHALEN NODIG IN DEZE TIJD. OOK DIE VAN JOU!

Het Transformerend Boek Schrijf je in de Eerste Plaats voor Jezelf! Eerst jezelf vullen met de Waarde die het schrijven je brengt. En dan kan de lezer makkelijk volgen. 


Als je wil kan je met jouw boek heel veel mensen helpen om wijzer, krachtiger en liefdevoller te worden. Jij hebt een unieke achtergrond. Een levensthema dat jou zoveel geleerd heeft dat je er wel een boek over kan schrijven. En dit wil je ook omdat je in jouw hart de ROEP voelt. 

Mooi toch!

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly