Disclaimer

De inhoud van deze site is informatief van aard en bedoeld om rouwende mensen te inspireren en te helpen om hun levenskracht terug te vinden.
De informatie is gebaseerd op mijn eigen achtergrond als trainer/opleider/coach/therapeut waar ik met name vrouwen help bij het helen van dieper gelegen zielenwonden en ze help om hun levensdoel te realiseren. Ik ben niet opgeleid als psychotherapeut of psycholoog met een medische graad. Dit intellectuele niveau van werken is mij niet eigen. Als je daar naar op zoek bent, neem dan contact op met professionals die een licentie hebben om die informatie te verstrekken.
De toepassing van de biologische natuurwetten, is – in welke vorm dan ook – geen vervanging van een medische behandeling of ingreep. Bij klachten of ziekte is de medisch arts, specialist of apotheker de aangewezen persoon om hulp te verlenen. Volg altijd hun adviezen en voorschriften. Alle inhoud van deze website is intellectueel eigendom en mag niet worden overgenomen zonder toestemming. Dank je voor het lezen.

Ik ontvang graag inspirerende blogs en tips bij het transformeren tijdens de reis van mijn boek.

Je bent succesvol ingeschreven.