fbpx


Wat je denkt is vaak anders dan dat je voelt

Ik denk: jij bent schuld. Ik voel: kom niet te dichtbij, niet weer die pijn…
Ik denk: ik ben zo boos op je. Ik voel de pijn die daaronder ligt, een knoop in mijn maag.
Ik denk: een scheiding is de oplossing. Ik voel: ik wil je niet kwijt, help me!

Ik denk: ik hoef mijn ouders niet meer te zien. Ik voel: mama, papa, alsjeblieft zie mij.

Ik zeg: “Je lost het maar zelf op!” Ik voel me zoooo machteloos…Ik zeg: “Donderop!”. Ik voel een boosheid waar ik zelf van schrik!

Ik zeg: “Ja. Alles gaat goed, werk, kinderen, relatie” . Ik voel niets.
Ik zeg: “Het verleden heb ik achter mij gelaten”. Ik voel niets meer.

In een opstelling voel je. In dit werk word je eerlijk, naar jezelf, naar anderen… In dit werk lieg je niet meer tegen jezelf. Een innerlijke wereld ligt open, en wacht op jou.  Totdat je er (weer) klaar voor bent. Een opstelling wordt gedaan met vrije aandacht en veel stilte. En natuurlijk, god-zij-dank, met hulp van het wetende veld.

INTRODUCTIEMIDDAG VOOR DE BASISOPLEIDING systemisch werk
Vrijdag 21 september van 13.00 uur – 18.00 uur

‘Liefde voor het werk van je ziel’
Wil je dit werk ook leren? Wil je leren hoe je 1 op 1 een opstelling kunt begeleiden? Wil je leren wat belangrijk is om je gevoel naar boven te halen? Bij jezelf, bij de client en/of de groep? Of wil je leren hoe je veilige bedding kunt geven bij een opstelling? Tijdens de introductiemiddag krijg je uitleg over het systemisch werk en (meer) inzicht in de mogelijkheden van de basisopleiding. Met praktijkervaring middels een individuele- en groepsopstelling. Er is gelegenheid tot vragen en wensen. Deelname is gratis.

Zaterdag 20 oktober 2012 van 9.30 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur).
Wil je meedoen aan een OPEN FAMILIEOPSTELLINGEN WORKSHOP? Om je vraag in te brengen, of als representant? Wil je iemand meenemen die dit werk nog niet kent? Misschien voel je deze dag meer dan in een heel jaar!  Wil je kennismaken met familieopstellingen en/of wil je kennismaken met mijn manier van opstellen? De prijs is inclusief koffie/thee en soep.

Tot ziens!
Kitty

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly