fbpx

Het was niet altijd makkelijk, er was veel moed nodig van de deelnemers. Maar we werden door een lichte, heldere en levendige energie geleid. Vol daadkracht en co-creatie.
Hoe kan het toch, dat elke 3-daagse trauma zo anders is? Ik ben zo dankbaar… De missie is voltooid.

Rianne uit Assen, een vrouw van 33 die nooit eerder een opstelling gedaan had of met stemwerk had gewerkt, schreef vandaag:

“Ik heb gevoeld dat er een kracht in mij zit die ik nog nooit heb gevoeld. Ook de veilige omgeving en de pijn van anderen, die ikzelf ook voelde, gaven mij uiteindelijk de mogelijkheid om ‘het trauma’ los te laten en meer ruimte te geven aan die kracht.”

Vandaag is het goede vrijdag. Dit betekent dat Jezus vandaag om 3 uur aan zijn kruis stierf. Zijn missie was volgens mij ook dat hij het lijden op aarde kleiner wilde maken. Hij wilde laten zien aan de mensen, dat hun ware natuur liefde is.
Nu nog leeft hij in de harten van velen en is zijn hulp als heler beschikbaar. Weet je dat ik zijn kracht tijdens de 3-daagse gevoeld heb? Meer dan de kracht van moeder Maria! Dit besefte ik pas vandaag…

Misschien ga ik nu iets heel raars zeggen, maar… Zou Jezus misschien ook, op het laatst, aan het kruis gevoeld en gedacht hebben: ‘missie voltooid’?

Volgens mij zou hij dit lied wel mooi hebben gevonden. Ik vind het in ieder geval mooi. Jij ook? (Je kunt ook op het plaatje klikken.)

Schermafbeelding 2015-04-03 om 10.29.46

Lieve groetjes, Kitty

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly