fbpx

De angst om voor zweverig uitgemaakt te worden
Als ik denk: wat doe ik nu het liefst?  En als ik daarna denk: wat moét ik eigenlijk doen? Dan kies ik voor de eerste
gedachte.

Wat ik nu moét doen van een deel in mij, dat is verdergaan met mijn werk achter de schermen. Mensen de vragenlijst over de rol toesturen van de lezing, emailtjes beantwoorden, verdergaan met organiseren van een zeeeer interessante workshop (spannend) die in het vroege voorjaar plaats zal vinden. En nog veel meer!
Maar, als ik kies voor wat ik nu het liefste doe, is aan jou deze nieuwsbrief/blog schrijven. Er zit mij namelijk iets hoog, heel hoog….

IK HOU NIET VAN ZWEVERIGE DINGEN!
Op het programma staat voor zondag 19 januari en dinsdag 21 januari een lezing over het Michaelinzicht. Met een channeling! Oh my god, een channeling..! Ik voel me er onprettig bij. Er is een stem in mijn hoofd die de hele tijd zegt: My God, Kitty!!! Wat heb je nu gedaan! Je gaat toch niet iemand uitnodigen bij 1frissewind die dat doet wat jij JUIST niet meer wilde? Wat zullen de mensen wel niet denken?! En wie trek je daar nu mee aan?! Je wilt toch geen mensen aantrekken die de antwoorden op hun vragen buiten zichzelf zoeken? De stem in mijn hoofd gaat door…je wilt toch mensen aantrekken die diep in zichzelf durven duiken! 

JA, ik wil mensen aantrekken die opzoek zijn naar hun eigen waarheid!
Die juist de MOED hebben om naar BINNEN te gaan en ruimte geven voor alle onverwerkte emoties en voor hun eigen diepere waarheid..! Mensen die er 100% voor gaan om zichzelf te bevrijden, ook al ben ik al super blij met 50 procent:).
Dit monoloog voert de strenge stem in mij en ik voel een afkeuring naar mezelf… Ik voel dat ik me aan het verdedigen ben, ook nu nog. Ook waarschijnlijk met dit berichtje aan jou.
Ja, en toch blijft het knagen. Ik ben zo bang dat ik uitgemaakt ga worden voor een zweverig type. Deze pijn is zo oud… Terwijl ik dit schrijf, voel ik, in mijn buik, de emotie weer binnenkomen. Dit deel van mij, loopt nu nog met me mee: DE ANGST VOOR AFWIJZING voor het spirituele deel van mij!

MAAR…IK WIL VOOR MIJ, EN VOOR JOU, HET ALLERBESTE!
Het is gewoon nog even nodig dat ik dit met je deel, lieve oud-deelneemster van een jaargroep, lieve klant die bij mij eens een individuele opstelling gedaan heeft, lieve deelneemster aan een of andere opstellingendag. Ik weet niet wie je bent, maar weet, als je deze nieuwsbrief ontvangt, dat ik ook nog met schaamte leef. Ook nog dingen doe waar ik me dan achteraf over schaam of me schuldig voel. Hoe menselijk is je schamen!!! Hoe belangrijk is het ook om het te delen met jou/jullie. Maar schamen is een goed teken…

Schaamte of spanning voor iets wat je hebt gedaan of nog wilt gaan doen? Dan is dat een goed teken! Juist wanneer je deze gevoelens ervaart, kan je er zeker van zijn dat je met iets bezig bent wat belangrijk is voor je ziel!

NA ZONDAG IS MIJN SCHAAMTE EN ONGERUSTHEID WEL VOOR EEN GROOT DEEL WEG, hoop ik 🙂
Want dan heb ik gezien en gevoelt wat voor waarde ik geef door een lezing te laten geven door Christy, Philip en Michael. Dan gaan jullie (hopelijk) voelen wat er met je gebeurt als je informatie hoort die aansluit bij je eigen waarheid. Waarin je deze waarheid weer toe-eigent. Hij is namelijk van jou!
En, waarin je je herinnert aan de lange weg die je ziel al heeft afgelegd om tot hier, anno 2014 te komen. Dat je zo uniek bent in je levenslessen… Dat het helemaal bij jou hoort dat je bv met een thema als ‘zelfverachting’ rondloopt. Of met een thema ‘dat je niet wilt oordelen’, (terwijl je het al de hele tijd doet en je dan weer zo schuldig kan voelen.) Ik roep maar wat hoor!
Misschien heb je je opgegeven omdat ik het je aanraad? O, wat ben ik toch onzeker of het wel gaat aanslaan! Terwijl ik dit schrijf aan jullie, voel ik me weer een beetje op de grond komen. Ik zat echt te zweven……in mijn angst. schaamte en onzekerheid. Deze pijn was nog niet volledig omarmd. Nu weer een stukje meer, ik ben op de goeie weg:).

Wanneer zweef jij? Wanneer kom jij iets tegen waar je angst, schaamte en onzekerheid bij voelt? Deel dit, met wie dan ook, of schrijf een blog, en deel dit. Gebruik facebook voor je onzekerheid. GOOI JEZELF IN HET DIEPE! Blijf er niet mee in de lucht zweven. Ben MENS!
Uit ervaring weet ik nu steeds meer dat dit DE manier is om te landen, als ziel geïncarneerd als mens op aarde. 

LICHTWERKERS
Ineens herinner ik me weer waar mijn schaamte, onzekerheid en angst vandaan komt…  In 1995 volgde ik een weektraining sjamanisme (ja, ik heb vanalles gedaan in mijn leven) en in hetzelfde gebouw als waar ik mijn training volgde, kwam er ook een groep mensen samen die zich ‘de lichtwerkers’ noemden. Ik werd bang van die naam! Ik vond zo’n naam: ‘lichtwerkers’, niet bepaald ‘aards’. Niet back to basic. De groep bestond uit mensen die niet met hun beide benen op de grond leken te staan. Ze waren zo geconcentreerd op al het hogere en alles dat in hun hoofd bevond, dat ze zo weg konden zweven.
Grappig genoeg werd ik uitgenodigd voor een introductieavond, maar die heb ik nooit meegemaakt. Ik ben namelijk WEGGEVLUCHT. Zoals ik toen was, met het bewustzijn van toen, was zoiets doodeng.

Dit is niet waar mijn levensfilosofie over gaat. Het hogere is allemaal wel mooi en aardig, maar juist in ons lichaam vinden we de antwoorden op vragen van onze ziel. En sommige antwoorden, bevrijden ons zo, dat we met een smak in ons hart en ziel landen. Binnen in ons lichaam!

MIJN DEFINITIE VAN LICHTWERKERS
Weet je al dat ik een hele mooie jaargroep heb dit jaar (inschrijven kan nog ;)) en dat ‘ie ‘Het Licht van je Ziel‘ heet? Blijkbaar heb ik (onbewust) anno 2014 een andere definitie van lichtwerkers gevonden, komt ie!:
LICHTWERKERS zijn mensen die door de diepste pijn van hun ziel gaan en zo komen in hun eigen licht van de ziel. Het zijn de mensen die de moed hebben om zichzelf, in al hun kwetsbaarheid te durven laten zien. Die zoveel liefde voor zichzelf voelen, dat ze volgen wat hun intuïtie hen zegt. Lichtwerkers transformeren de aarde door verantwoording te nemen voor het verlangen van hun ziel. Lichtwerkers UITEN hun diepste waarheid van het moment. En veranderen weer als dat voor hen beter voelt. Ze staan open voor de wijsheid uit andere lagen en dimensies. Ze werken namelijk samen in co-creatie. Ja, lichtwerkers zijn gewone mensen, als jij en ik. Het IQ is totaal niet belangrijk. Het EQ en SQ is wel belangrijk.

VERHOGEN VAN JE EQ en SQ?
Dan ben je bij ons centrum bij de juiste school aangekomen.

Zondag is weer een les om je SQ te verhogen en misschien wordt je geraakt in je EQ.

Lieve groetjes,
Kitty

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly