fbpx
Vlieland

Hier sta ik bij het huisje van de dochter van ‘dokter Deen’ (tv serie in Vlieland).

Heb jij een goeie vakantie gehad? Of heb je nog vakantietijd (over)?

Ik heb een heerlijke vakantie gehad! Mijn vakantie van vorig jaar ging niet zo lekker. Alles wat ik toen ‘fout’ heb gedaan, heb ik deze keer bewust anders gedaan. Dat is het mooie van leren van fouten! Fouten zijn super, want daardoor weet ik wat ik anders wil en kan!

Vorig jaar was ik te gericht om Hans een fijne vakantie te bezorgen, ik was me veel aan het aanpassen: wat hij wilde was belangrijker dan dat ik wilde. In mijn ogen had hij het meer nodig dan ik.
Maar de afgelopen 3 weken heb ik lekker mijn eigen innerlijke drive gevolgd tijdens onze campertocht door Nederland. We zijn op plekken geweest waar hij uit zichzelf nooit naar toe zou gaan. En het mooie was, was dat hij enorm verbaasd was over de prachtige omgeving van het Vechtdal en Salland. Hij is geboren en getogen in Zwolle en wist niet dat de omgeving van zijn geboortestad zo mooi was.

In een volgende zielentijd kom ik terug op de mooie momenten die ik samen met Hans ervoer waarin we Rouwden met ons Hart om onze overleden zoon.

Rouwen met je Hart, dat hebben we ervaren op vakantie!

Lieve groetjes, Kitty

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly