fbpx

JANUARI 2015
Ik ga het niet hebben over alle aanslagen, alle dreigingen, alle verkeersongelukken, alle branden… Ik ga het niet hebben over alle onmacht en alle angst. Ik ga het niet hebben over hoe slecht het met de wereld gaat.

Nee, in deze zielentijd ga ik het hebben over hoe jij in jezelf de plek aan kan raken waar de wijsheid en kennis is, die nodig is om van deze wereld, een wereld van liefde en verbinding te creëren.
Waarin we vanuit ons hart die stappen maken die in één lijn zijn met ons levensdoel!

EEN NIEUWE STAP BINNEN 1FRISSEWIND
In 2010 zijn we in Maria Hoop komen wonen om op een eigen locatie ons werk te doen. Het heeft 4 jaar geduurd voordat ik de ruimte in me voel om te beginnen met een volgende stap. Die voor jou heel interessant kan zijn!

HOE HET ALLEMAAL BEGON
In 1993 ben ik begonnen met ruimtes huren in mijn omgeving. Persoonlijke bewustwordings tools die voor mij heel heel goed hadden gewerkt, wilde ik doorgeven. En daar had ik een groepsruimte voor nodig. Eerst ontving ik mensen in mijn eigen huiskamer, maar al snel klopte dit niet meer voor mij. Ik wilde een iets professionelere ruimte.
De mensen bij wie ik de ruimtes ging huren, waren allemaal een grote steun voor mij. Ik mocht de ruimte vullen met mijn eigen groepen. De praatjes voor en na waren ook altijd super ondersteunend. In Valkenburg vond ik een heerlijke ruimte bij Riette Janssen (centrum Savoir Vivre), in Schinnen bij ’t Clusterke (stenenwinkel), en nog op een leuke plek in Schinnen (weet de naam niet meer) en als laatste bij Ton Becker in La Source. Ik heb geweldige jaren met Ton en zijn La Source gehad! Op Ton na, woonde iedereen ook naast of boven de cursusruimte. Zoals wij nu in centrum 1frissewind in Maria Hoop.


Ik geef nu het stokje door en maak ruimte voor verhuur van onze mooie locatie 1frissewind in Maria Hoop. Zodat jij kan groeien in eigen wijsheid en liefde. En je eigen kleuren kan laten schitteren!

 

PRAKTISCHE SPIRITUALITEIT’ = GEEF DAT DOOR WAT JOU HEEFT BEVRIJD
Je hoeft nog niet een ‘methode’ te hebben om toch ‘je ding’ te kunnen doen. Als jij er Bent, met alles dat jij bent (zowel je verbinding met het grotere als je kwetsbare, menselijke deel) dan gebeurt er iets in de groep.
Je kunt écht aanwezig zijn. Zonder dat je iemand hoeft te zijn.

En natuurlijk helpen werkmethodes ook! Maar ze zijn niet meer dan een middel. De belangrijkste vraag is: waar heb jij, persoonlijk, veel aan gehad? Helpt schrijven jou om meer bewust te worden? Mandala tekenen, helend tekenen? Of een soulcollage maken? EFT en/of mindfulness? Of een dialooggesprek, een natuurwandeling of sjamanisme..?

Wat wil jij doorgeven? Welke beweging wil jij in stand laten brengen? Wat zou jij (meer) willen ‘doen’ waardoor je mensen helpt om in aanraking te komen met hun eigen waarheid? Waardoor ze meer in contact komen met hun hart en ziel? En zo meer bewust worden van wie ze werkelijk zijn? 

Je kunt er jaren over na blijven denken, maar juist het DOEN helpt je om je in één lijn met je ‘zielenopdracht’ te komen. Je zielenopdracht: dat wat jij kunt geven aan de mensen en de wereld.
Het kan zijn dat je dit al allemaal DOET. Maar voel je dat je klaar bent voor een volgende stap met een professioneler uiterlijk en een groter bereik?

Ja, wel leuk allemaal, denk je misschien. Een passende groepsruimte is natuurlijk belangrijk, maar hoe krijg ik mijn groep vol? Dit is een vraag die elke (startende) ondernemer zichzelf stelt.
Ik denk, dat het tijd is om krachten te bundelen. Dat bezielde samenwerking de weg is om veel mensen te kunnen bereiken. Na een eigen site, social media, nieuwsbrieven en allerlei online marketingtips is het anno 2015 tijd om samenwerkende ‘velden’ te creëren die een grotere uitstraling hebben naar buiten. Dus niet meer alleen met je eigen laptop of pc op je kamer zitten en gratis of dure, online cursussen volgen, maar samen kijken hoe we als co-creators ons werk kunnen doen. 

Onze bezielde lichamen als één veld naar buiten toe gaan stralen. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde. We get to care for the earth TOGETHER.
Zonder onze unieke, individuele kwaliteiten te hoeven verliezen.

DE HUIDIGE ACTIVITEITEN BLIJVEN NATUURLIJK GEWOON DOORGAAN!
Natuurlijk blijven ik ook mijn ons werk doen op eigen locatie: familieopstellingen, levensdoelopstellingen en traumaopstellingen. En natuurlijk het stemwerk.
Daarnaast blijf ik mensen uitnodigen die hier hun expertise brengen. Bij deze activiteiten ben ik de organisator. Denk aan Jaap Vermue met het bewust bedrijfsmodel, Christy en Philip met de Michaelgroep, Jean Renée met Stemwerk en dit weekend Mies Kloos met de biologische natuurwetten. Hier doe ik actief de organisatie voor. En er zijn nog meer lezingen en workshops in het verschiet. Het werk als organisator vind ik echt leuk! Ook hierin creëer ik samen met anderen een groter veld, met een groter bereik en een grotere doeltreffendheid.

Dank voor het lezen en als je vragen hebt: bellen he, of mailen!

Groetjes,
Kitty
T 0475 210463

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly