fbpx

Hoe een klein mens groot kan worden

Ik heb gisteren een waardevol telefoongesprek gehad met een klant/collega die ik al meer dan 10 jaar ken. In deze 10 jaar tijd is ze ongelooflijk veel gegroeid. De eerste keer dat ik haar zag, was ik een beetje van mijn stuk gebracht… Een niet al te grote vrouw stond ineens voor mijn neus in mijn tuinhuis in Hoensbroek. (Eén van mijn eerste eigen werkruimtes.) Terwijl ik naar haar keek, vroeg ik me af: hoe kan het dat ze zoveel grootsheid uitstraalt en dat die grootsheid in dat kleine lichaam past?
En ook: hoe kan zoiets groots, ruims en krachtigs ineens míj om hulp vragen?

Na deze eerste ontmoeting hebben we elkaar veelvuldig ontmoet. Elke keer was het een blije samenkomst en was er altijd wel ‘werk aan de winkel’. Even stopte ons contact, maar een tijdje later zagen we elkaar weer. En wel bij de opening van haar eigen winkel. In één oogopslag zag ik dat dat ‘ruime-grootse-krachtige-iets’ nu in haar lichaam geland was. Er was nu een verbinding met de aarde, dankzij al haar innerlijk werk. Ik voelde me zo blij… Ze heeft het allemaal zelf gedaan. Ik mocht er getuige van zijn en haar begeleiden waar nodig.


WAT IEDEREEN OOK DENKT EN ZEGT, JE WEET HET GEWOON!

Gister aan de telefoon spraken we over de biologische natuurwetten en liet ze blijken dat ze erg enthousiast erover is: ‘Wat geweldig dat je hier nu mee bezig bent! En ook mooi dat je ruimte biedt aan anderen om er ook kennis mee te maken! Ik weet, intuïtief, dat er een waarheid ligt binnen de biologische wetten.’
Ze vertelde dat ze hier graag meer van wil weten, maar niet echt zin had om al die theoretische kennis te moeten gaan leren…

Ja, dat snap ik helemaal. Dat hoeft ook echt niet!

EEN TOTAAL ANDERE ZIENSWIJZE KRIJGEN, eentje die je vertrouwen geeft en je niet angstig maakt

Het gaat in mijn ervaring om een totaal andere zienswijze te krijgen op ziektes. Een zienswijze die mij leert hoe ik mijn lichaam kan ondersteunen in het genezingsproces van iets dat ik (vaak onbewust) zelf gecreëerd heb. Ik heb nogmaals een bevestiging gekregen dat geest, ziel en lichaam één zijn!
Waar voorheen een oordeel naar mezelf te voelen was, (ik doe iets verkeerds… Of: ik moet anders doen), is er nu begrip. Omdat ik nu beter begrijp wat er gebeurt, in mijn eigen lijf maar ook in het lijf van anderen, kan ik het ziekteproces ondersteunen. Ik zeg er ja tegen en stop het niet weg of schaam me er niet voor. 
Maar, het blijft omdenken. Iedere dag weer. 

WE ZIJN NOG IN DE MINDERHEID EN HEBBEN ELKAAR NODIG
De collega/klant waar ik net over sprak, vertelde dat ze nog niet met veel mensen hierover kan praten. Veel mensen zitten in een omgeving en een bewustzijn, waar een pilletje de oplossing is voor alle pijn en ongemakken. ‘Naar binnen kijken en bewust worden van wat er speelt’ is nog voor velen moeilijk en vaak geen optie.
Dit is ook mijn ervaring…

Misschien zie jij dit ook om je heen en doet dit iets met je. Daarom ben ik ook zo blij dat er steeds meer mensen interesse hebben om deze zienswijze van de biologische natuurwetten te begrijpen en te leren.
Voor zichzelf, hun dierbaren en misschien ook, net als ik: om wakker te worden in alles wat er ‘zomaar’ gebeurt in de huidige wereld waar er zoveel angst gezaaid wordt.

Persoonlijk ben ik er helemaal aan toe. Maar ik besef ook dat velen dit nu niet belangrijk vinden. Dat is ook helemaal goed. Als ik niet een zoon had gehad waar ik me zorgen om maakte vanwege zijn ziekte, zou ik er ook niet zo mee bezig zijn. Het voelt nu alsof het ‘moet’.
Als ik je een tip mag geven, adviseer ik je erin te verdiepen nu jij of je dierbaren nog gezond zijn. Je zult er geen spijt van krijgen. Eigenlijk gaat het in de basis om je angst te verminderen en je vertrouwen in je eigen zelfgenezend vermogen te vergroten. En dat kan als je eenmaal bewust bent hoe de biologische natuurwetten verlopen.

Iedereen gaat dood, uiteindelijk. Velen worden eerst (ernstig) ziek. Als het dichtbij komt, raakt het je. Je kunt er verbitterd van raken en angstig van worden. Of… Je kunt deze gebeurtenis gebruiken om iets goeds te brengen aan de wereld.

Daarom organiseer ik de lezingen en workshops over de biologische natuurwetten. Omdat het míj raakt dat mijn zoon ziek is.

Daarom heb ik een studiegroep bij mij thuis.

Daarom begeleid ik moeders die zich echt zorgen maken over hun volwassen kinderen.

Daarom begeleid ik mensen door intense emotionele processen die nodig zijn om jezelf (weet je nog, je diepste innerlijke zelf) te bevrijden.

Daarom begeleid ik een jaargroep waarin deelnemers ervaren hoe ze hun diepste innerlijke zelf concreet aan het werk kunnen zetten.

Daarom.

Ik wil je graag een vraag stellen: wat is er in jouw leven dat je moeilijk vindt? Wat heb jij ervan geleerd? Hoe kan dit ‘moeilijke’ iets goeds teweeg brengen? 

Doe je er al concreets iets mee? Of wat zou je kunnen doen?

Weet je het nog niet? Zit je nog midden in het ‘moeilijke’? Dan betekent ‘concreet’ dat je zelf hier zo goed mogelijk doorheen komt. En dat je het ziet als een gebeurtenis die jou meehelpt om heel te worden.
Je gaat er hierna vast iets moois mee doen!

Lieve groetjes,

Kitty

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly