fbpx

De eerste stap is altijd dat je een keuze maakt
om met mij contact op te nemen

Interesse in dit traject Zinvol rouwen?

ONS EERSTE GESPREK BRENGT JE ALTIJD WAT OP!
Misschien voel je dat dit half jaar traject en optimale begeleiding van waarde voor jou kan zijn. Dan gaat het altijd om de eerste stap, en dat is met mij in verbinding komen. Echt waar, dat is de allereerste stap. En het kost je niets! Maar alleen deze stap gaat je al veel opleveren. Of we nu echt verder samen gaan, of dat je alleen even met mij gepraat hebt. Inzichten krijg je altijd! Ik help je graag met het maken van een keuze.

IN 1 GESPREK AL MEER HELDERHEID KRIJGEN, WIL JE DAT?
We gaan Zoomen, of bellen als je dat fijner vindt. En erna misschien even aan de thee/koffietafel met erna kennismaken. We nemen hier de tijd voor. Want ik weet, als je deze stap al neemt, dan is er iets in jou dat dit wil. We gaan jouw situatie bekijken. Waar je staat en waar je naar toe wilt. Het zal je in ieder geval meer HELDERHEID geven, over wat je kunt verwachten als we samen verder gaan. En wil ik niet verder met je, of wil jij niet met mij verder, dan is het helemaal oké. Ik vind het wel heel fijn om in ieder geval je even te spreken. Uit ervaring weet ik dat dit soort gesprekken ALTIJD interessant zijn, voor beide partijen.

HUISWERK VOOR JOU
Ter voorbereiding op ons gesprek vraag ik je alvast een paar vragen te beantwoorden, zodat we het maximale uit onze tijd samen kunnen halen. Echt, en die vragen geven je al zoveel meer inzicht waar de pijn en het verlangen ligt.

 

WAT IS NU VOOR JOU BELANGRIJK?
In onze tijd samen, aan de telefoon of via de Zoom (of/en aan de keukentafel, staan we stil bij jouw antwoorden van de vragen. Wat voor stappen gaan jou helpen om je eigen kracht te vergroten? En welke stappen helpen niet? Het is jouw leven. Stel gerust je vragen die in het moment zullen opkomen of die je nu al hebt.

Je krijgt informatie over dit traject, dat helemaal afgestemd gaat worden op jouw persoonlijke situatie. Onze Voorbereidings ontmoetingen zijn helemaal gratis en het verplicht je tot helemaal niets. Vind je het te spannend om via de zoom of life elkaar te ontmoeten? Ja dat snap ik ook. We kunnen het dan ook via de telefoon doen.

IK WERK NIET MET IEDEREEN, MAAR MISSCHIEN WEL MET JOU! Voor mij is deze helderheidsessie ook belangrijk omdat ik alleen wil werken met moeders waarbij ik voel dat ik het gewenste resultaat kan leveren. Daar ben ik heel eerlijk in. Omdat de begeleiding die ik aanbied heel intensief is kan ik niet veel klanten aannemen. Wil jij ook ontdekken of er een klik is, ook van jou kant? Dat is voor jou zeker weten belangrijk! Als jij niet voelt dat ik de juiste persoon ben, dan weet je dat na onze eerste, persoonlijke ontmoeting via Zoom of telefoon.

Misschien dat je een schroom hebt om dit te doen. Dat zou ik ook hebben hoor. Maar wie niet waagt, die niet wint.
Je krijgt in ieder geval, zonder dat het je iets in geld kost, meer helderheid over jouw unieke situatie in je rouw.

Zet de eerste stap en mail me!

Stap 1. Mail naar info@kittyvromen.nl en vraag de vragenlijst per mail aan.
Stap 2. Mail het ingevulde vragenlijstje (dat ik je na je aanvraag heb gestuurd) binnen een week terug naar mij.
Stap 3. Je krijgt van mij een bevestiging wanneer we met elkaar gaan Zoomen of bellen.
Stap 4. Als we samen besluiten om dit half jaar intensief met elkaar samen te werken, dan is er altijd nog een proef retraite. Dat is de eerste van de vier. Daarna mag je altijd nog op je besluit om met mij te werken terug komen. Je betaald dan gewoon alleen deze retraite.

Vind je het spannend? Aarzel je enorm?  Bedenk je dan dat je niet voor niets op deze site gekomen bent en dat er een grotere kracht is die jou leidt.
Je kunt natuurlijk ook altijd deze website wegklikken, maar als het idee van zinvol rouwen de komende tijd steeds weer bij je komt buurten en je meer vragen hebt, kom dan weer terug naar de website en stuur me een mail en vraag om de vragenlijst voor een kennismakingsgesprek. 

Dank je wel voor het lezen en de bereidheid je innerlijk te volgen. Waar het je ook naar toe brengt…

Kitty Vromen

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly