fbpx

HET GROTE PROBLEEM,
laten we daar maar meteen mee beginnen

Ben jij dit?

Je zit in de shit. Je voelt je meer dood dan levend.
Als mensen aan je vragen hoe het met je gaat, zeg je ‘het gaat wel’.
Maar innerlijk schreeuw je.
Mensen vragen al niets meer aan je.
(als je uberhaupt vragen hoe het met je is).
Iedereen gaat gewoon door, maar jij…

Je leven is gewoon shit.
Als je heel eerlijk bent, wil je soms gewoon dood. 
Och, niet echt natuurlijk, maar toch… 

Je leeft op de automatische piloot. 
Ja, als je dat leven kunt noemen. 
het is alleen maar overleven. 

Je denkt, niemand kan mij helpen. 
Je hebt echt al veel geprobeerd. 
Maar het ellendig voelen van binnen gaat niet weg. 

Haast niemand weet hoe het werkelijk met je gaat. 
Je voelt je enorm eenzaam. 
Je wil wel voorruit.. maar het lukt gewoon niet. 

Je zit in een diep, zwart gat. 
Misschien nog niet zo lang geleden was het anders. 
Oh, wat mis je je oude zelf. 
Je oude leven. 

Eigenlijk, als je heel eerlijk bent is je leven een puinhoop. 
Ook al ziet het van buiten misschien redelijk uit. 
En zeggen mensen tegen je. 
Woh wat ben jij sterk! 

Ze moesten eens weten. 
Je slaapt slecht. 
Het lichaam geeft kuren.
Je leven is klein geworden.

Maar…
Soms voel je een lichtpuntje.
Als je een boek leest wat je raakt. 
Of een film kijkt waar je van moet huilen. 
Hoe heerlijk is dat, het lucht zo op. 

En soms kom je iemand tegen die je even een flinke knuffel geeft. 
Dan voel je die brok. 
Je zou wel uren willen huilen.
Of als een buldozer je boosheid kunnen uiten. 

Maar dan komt het weer. 
Die sluier. Die stop. Die weerstand. 

 

Er zijn zoveel overtuigingen/verhalen die je over jezelf, je familie, je gezin hebt. Of over onderwerpen als werk en zingeving (bv je passie vormgeven) die je helemaal naar beneden kunnen trekken. Naar de donkerte waar geen licht is. Naar een donkerte waar geen einde aan lijkt te komen. Ik help je onder andere om licht op deze overtuigingen te schijnen, zodat ze vanzelf(!) oplossen. En nieuwe, liefdevolle, meer waarachtige verhalen tot je kunnen komen. Verhalend die uit je hart komen en in 1 lijn zijn met wie je werkelijk bent. 

(…) “Ik zat vast, ik kon geen kant meer uit. Het voelde alsof ik een rups was en in een cocon zat. Toch wist ik dat er iets moois op mij te wachten stond, maar ik wist niet hoe ik eruit kon komen. Het voelde alsof ik dood was. De zin van het leven was weg, mijn contact met mezelf was weg, het contact met de geestelijke wereld was weg; mijn contact met álles was weg. Het enige dat ik nog voelde was een levenloosheid en woede. Een intense woede.”

 

Jeannine van den Kieboom, intensieve begeleiding zinvol rouwen in een periode van 2 maanden

atalantabloem.nl

Lees meer over Jeannine's ervaring

Jeaninne:
“Het voelde alsof ik een rups was en in een cocon zat. Ik zat vast, ik kon geen kant meer uit. Toch wist ik dat er iets moois op mij te wachten stond, maar ik wist niet hoe ik eruit kon komen. Het voelde alsof ik dood was. De zin van het leven was weg, mijn contact met mezelf was weg, het contact met de geestelijke wereld was weg; mijn contact met álles was weg. Het enige dat ik nog voelde was een levenloosheid en woede. Een intense woede.

In die dood en in die woede, wist ik niet hoe ik verder kon gaan. Ik wist dat ik het uitbreken uit de cocon zelf moest doen, maar ik wist ook dat ik daar begeleiding bij nodig had. Dit zou het aller moeilijkste stukje zijn waar ik toen nog tegen aan hikte. Kitty heeft me hierbij geholpen met het Zinvol Rouwen programma.

Ik voel weer hoe ik de vlinder kan zijn om te kunnen vliegen. Om alles weer te herontdekken, om alles weer aan te mogen raken.

Ik geef mezelf en mijn leven nu een 9, wat voor het traject een 1 was!

Hoe begon het allemaal?
Ik verloor mijn moeder en mijn zus vlak na elkaar. Ik had met beiden geen goede relatie en werd door anderen buiten het overlijden en de begrafenis gehouden. Ik wist niet eens dat mijn moeder gestorven was, maar ik moest er zelf de volgende dag achter komen omdat ik voelde dat er iets aan de hand was. Aan de telefoon liet de verpleegster weten dat mijn moeder altijd had gezegd dat ze maar één dochter had. Ik verloor mijn moeder dus in dat ene telefoontje twee keer achter elkaar. Eerst omdat ze mij niet had erkend en ten tweede omdat ze was gestorven.

Niet gauw daarna bleek mijn zus ernstig ziek te zijn en stierf ook zij. Ik ben een medium en de

geestenwereld was voor mij altijd een fijne plek om naar toe te gaan, maar sinds mijn moeder en mijn zus daar zaten, bleef ik er liever ver vandaan. Ik keek wel uit! Mijn contact met de spiritwereld verdween.

Door dit alles kon ik er niet meer voor mijn man en kinderen zijn. Ik denk, dat als ik dit traject niet aan mezelf had gegeven, dat mijn man me binnen een jaar verlaten had. Hij kon niets met mijn verhalen en hij wist echt niet hoe hij er voor mij kon zijn. En dat begrijp ik. Ik was ook echt niet de makkelijkste!

Ik miste de spiritwereld. Die wereld hoort bij mij! Bij Kitty leerde ik mijn hard geworden verbinding met de spiritwereld weer zacht te maken. Maar daarvoor moest ik de verbinding met mijn moeder en mijn zus zachter maken, om weer open in de spiritwereld te kunnen staan.

Dankzij familieopstellingen met Kitty, kon ik weer mijn moeder en mijn zus in de ogen aankijken. Ook al was er geen goed afscheid op aarde en stroomde er geen liefde tussen mijn moeder en mij en mijn zus en mij, toch transformeerde mijn gevoel naar hen in dit traject. Waar eerst woede was, kwam ineens onvoorwaardelijke liefde en vergeving.

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon.
Maar dankzij Kitty’s tools is het toch gelukt!
Ik leerde hoe ik de boosheid er kon laten zijn, waardoor het uit zichzelf kon oplossen. Het was zeker heftig op momenten, maar ik ben er door heen gekomen! Ik ben zo bezeten geweest van mijn eigen onbegrip, van boosheid, van verdriet, en door onze opstelling is het gedraaid in liefde. Dat kwam uit mijn tenen! En dat had ik nooit verwacht van mezelf dat ik dit ooit nog zou kunnen.

Waarna ik ook al vrij snel weer mijn intuïtieve stem hoorde en mijn contact met de geestelijke wereld weer aanwezig was.  Zacht en open…

Ik wenste aan het begin dat mijn wijze van communiceren ook sterker konden worden, want ik voelde me zo gesloten naar alles en iedereen! Maar nu durf ik mezelf beter uit te spreken, ben ik zachter geworden in mijn communicatie, opener, eerlijker en ook lichter. Mijn kinderen merken het, mijn man merkt het en zelfs op het werk merken ze het! Ook daar durf ik me meer uit te spreken.

De relatie met mijn kinderen is ook veel beter geworden. Ik kan er weer zijn voor hen!

Naast mijn woede, zat ik ook veel met schuld om mijn gedrag als moeder naar mijn kinderen toe in het verleden, maar ik heb kunnen zien dat ik er alles aan gedaan heb om een goede moeder te zijn. Ik heb het grotere plaatje gezien. Ik heb mezelf kunnen vergeven en kunnen zien dat ze er als mooie, sterke kinderen uit gekomen zijn.

Laatst heb ik zelfs een heerlijk, open gesprek met mijn dochter gehad waarin we als twee volwassenen konden spreken over wat we hebben meegemaakt als familie. Zonder boos op elkaar te worden, konden we naar elkaars verhalen luisteren. Dit was zo bijzonder! We hebben ook erg gelachen met elkaar!

Mijn relatie met iedereen is er beter op geworden. Ook met mijn overleden moeder en mijn overleden zus. Ik ben dichter tot hen komen te staan.

Ik heb een nieuw levensdoel gekregen, ik heb er weer zin in! Ik voel weer inspiratie en ik ervaar weer nieuwsgierigheid. Ik zie en ik voel dat ik weer op mijn eigen pad zit en het voelt stevig en krachtig aan. Het leven is leuk.

En dit heeft allemaal vrij snel plaatsgevonden! Zonder Kitty’s tools had ik het echt niet gekund. Ik kon het niet alleen!
Kitty haalde het onbewuste naar boven, alles waar ik niet bij kon, waardoor ik, eenmaal aan de oppervlakte, er wél iets mee kon.
Vanaf het moment dat ik dacht: ‘het gaat niet goed met mij, ik heb hulp nodig!’ ben ik gaan zoeken naar iemand die me kon begeleiden. Ik kon mezelf niet meer herpakken, ik kon zelf niet uit de boosheid komen, ik had daarvoor iemand nodig! Maar ja, vindt maar eens iemand als je al een hele ervarings- en ontwikkelingsbagage bij je hebt. Wie zit er nog in dezelfde trilling als jij? Met wie kon ik matchen?

In ruim twee maanden tijd heb ik deze transformatie onder begeleiding van Kitty doorgemaakt. Ik had niets kunnen missen. Ik voel dat ik krachtig genoeg ben om verder te gaan!”

Jeannine van den Kieboom

Wat vind jij echt moeilijk?

Je bent niet de enige. Wat veel mensen moeilijk vinden is dat ze niet weten om te gaan met al die enorme, heftige emoties die naar boven komen als het leven flink tegenzit. Om wat voor reden dan ook! 
Er zit een rem op VOELEN.
Langzaam richt je je hele leven in op het  ontwijken van de pijn.  Dit is een natuurlijk verdedigings-mechanisme. (Een mechanisme dat al generaties lang zo wordt toegepast.) 

Maar ik wil tegen je zeggen dat… HET UITEN VAN WAT JE DWARSZIT, helpt.  Het enige dat helpt, is om er door heen te gaan. Door die negatieve emotionele lage frequenties aan emoties. Je bent MENS! 
Je ziel wil dat je ze volledig voelt. Weet dat ze perfect zijn en stop met jezelf te beoordelen omdat je ze hebt. Je voelt ze, t
otdat ze hun aantrekkingskracht kwijtraken en het vanzelf loslaat. Zo simpel is het. Dit noem ik: ‘Het échte werk’.

Als je door de verschillende lagen van je emoties gaat en langs alle gedachten die je zo ongelooflijk veel pijn doen, dan kom je bij jouw hogere vibraties aan emoties. En dit is zo enorm bevrijdend. Je voelt JOU weer. Maar dan de mooiste versie van jezelf. Die is eerlijk, licht, wijs en enorm zacht. En in verbinding met jeZelf, is er (weer) contact mogelijk: met jouw diepe verlangen, je wijsheid, je lieve wijze Zelf. En met de mensen en het leven om je heen. Je voelt je meer levend dan ook na deze bevrijdings overwinning. En je deed het zelf!  

Kun jij zonder rem voelen, kun jij de vrije val maken?

Emoties toelaten en ze echt voelen,  is vaak niet te doen in je eentje. 
We hebben allemaal zo’n groot verdedigingssysteem!
En om dieper gelegen emoties toe te laten is veiligheid nodig. En die veiligheid kunnen we onszelf vaak niet bieden. Daar hebben we een ander voor nodig. Maar, jezelf zo open en bloot laten zien is helaas nog maar op weinig plekken mogelijk. 

 

IK BEN JE VOORGEGAAN, EN ALS IK HET KAN, KAN JIJ HET OOK (LEREN)!

Ik had ook veel moeite met het puur voelen van mijn negatieve zware emoties. Want die zaten in me. Ik wist bij god niet waarom dat was. Want mijn leven was niet vol met negatieve gebeurtenissen. Ik wist totaal niet hoe mijn leven zo kon inrichten dat het leuk was en leuk bleef. Natuurlijk had ik wel mijn trucjes om dit niet aan anderen te laten merken. Totdat ik er mijn werk van ging maken. Eerst ging ik leren hoe ik mezelf kon bevrijden. Hoe ik een vrije val kon maken en door mijn eigen verdediginssysteem kon doorbreken. Door de vele vrije vallen tijdens workshops en opleidingen leerde ik het mezelf. Mijn moed werd groter en groter. Met het geweldige resultaat dat ik een ster werd in een vrije val. Een ster werd in eerlijkheid in hoe ik me werkelijk, diep van binnen, voelde, wat ik zelf vond.

En ook ik was er bang voor. Kon echt geen vrije val maken. Ik wist ook niet hoe ik ze kon loslaten. Want dat wilde ik, heel graag! Het was zo moeilijk dat ik last had van een enorm laag zelfbeeld. Ik stotterde, ik hield mezelf op de achtergrond, mijn innerlijk leven was geheim. Van buiten zag er ik anders uit dan dat ik me vanbinnen voelde. 

Ook ik ben enorm uitgedaagd in het leven. Net als jij, ieder krijgt die thema’s waarin hij of zij kan groeien in BEWUSTZIJN. Depressie, relatieproblemen, problemen met de volwassen kinderen, problemen met zingeving (waarom ben ik hier in godsnaam) en het opbouwen van een eigen bedrijf en centrum. En in 2012 werd ik echt groots uitgedaagd. Onze zoon wordt ziek en overlijdt in 2016. Dat heeft mij geleerd dat een kind verliezen echt veel aandacht nodig heeft van ons hart en ziel. 

Godzijdank ben ik veel geholpen in mijn leven en trok de juiste leraren aan.
Ik heb een paar prachtige plekken en leraren ontdekt waar ik de vrije vallen heb kunnen leren. Nu kan ik het zelfstandig. Het LEREN om zonder Rem te UITEN wat in me leeft, is één van mijn grootste opdrachten
geweest in mijn leven. Hier heb ik meer dan 60.000 euro (een schatting natuurlijk) in geïnvesteerd en heel wat vlieguren aan besteed. Letterlijk en figuurlijk. Met mezelf, en natuurlijk ook in de meer dan 1500 mensen die ik geholpen heb als transformatie therapeut van ‘Het échte werk’ om de innerlijke rem eraf te halen. 

Ik leer jou hoe jij jezelf super goed kan helpen. Voor de rest van je leven. Ga dieper, nog even, laat alle remmen los… Dan zul je zien, dat onder die heftigheid een diep, diep gevoel ligt. Waar jij zult voelen: hier voel ik mezelf weer, verbonden met mijn ware Zelf. Dit ben IK. Waar je je eerst vreselijk onmachtig voelde, voel je je nu krachtig en licht. Alsof je een zak zand dat je met je meedroeg ineens niet meer voelt. Nu kan er een heldere, nieuwe focus ontstaan. Daar is het antwoord op te vraag: wat is werkelijk belangrijk voor mij?  

SOMS kun je het echt niet alleen en heb je iemand nodig als gids

Emoties toelaten (lage en hoge vibraties) en ze echt voelen,  is vaak niet te doen in je eentje.  Hier is veiligheid voor nodig. En die veiligheid kunnen we onszelf vaak niet bieden. Daar hebben we een ander voor nodig. Iemand die dit zelf ook al vaker gedaan heeft. Met succes. Dat is een gids die weet wat helpt om dieper in jezelf te landen. 

 

Ik leer jou hoe jij jezelf super goed kan helpen. Voor de rest van je leven. Ga dieper, nog even, laat alle remmen los… Dan zul je zien, dat onder die heftigheid een diep, diep gevoel ligt. Waar jij zult voelen: hier voel ik mezelf weer, verbonden met mijn ware Zelf. Dit ben IK. Waar je je eerst vreselijk onmachtig voelde, voel je je nu krachtig en licht. Alsof je een zak zand dat je met je meedroeg ineens niet meer voelt. Nu kan er een heldere, nieuwe focus ontstaan. Daar is het antwoord op te vraag: wat is werkelijk belangrijk voor mij?  

Mijn GROOTSTE oplossing voor jouw problemen

Ik help je leren voelen.
Ik help je om WEER VERBINDING te KRIJGEN MET JE  WARE ZELF.
 
Je ware zelf ligt dichterbij dat je nu nog kunt vermoeden.
 
Daar vind je antwoorden die jou innerlijke vrede geven.

Het voelt als wakker worden en weer gaan staan. Zo kun je JEZELF en ‘de  wereld’ weer omarmen. Met eerlijkheid en veel liefde voor je eigen diepere waarheid over wie en wat je werkelijk bent. 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly