fbpx
Diep van binnen weet ik dat onze kinderen ons uitkiezen als moeder. Om wat voor reden dan ook.

Ook Robin koos mij uit. Hij is een poos bij ons geweest, maar nu is hij weer terug naar Huis. Daar waar hij vandaan kwam, voordat hij bij mij kwam. Dit was eerst een geloof, maar dankzij zijn dood wordt dit nu meer en meer een diep weten. Het is voelbaar… Soms voel ik zelfs een hemelse vrede.

En ik weet dat het gevoel van vrede een teken is dat ik alle gedachten over ‘dat HET niet had mogen gebeuren’, los heb gelaten.


Als wij ons vasthouden aan het verhaal dat de dood van ons kind te vroeg was,
of dat het niet had mogen gebeuren, verliezen we de band met de realiteit en komen we terecht in lijden.

Maar bovenal, verliezen we de verbinding met ons kind. En dat doet zo ontzettend pijn! De verbinding met ons kind is er nog. Het is voelbaar. Voor mij voelt het soms alsof hij weer in mijn baarmoeder zit. En dit neem dit serieus. Wat anderen ook zeggen, als moeder weet ik echt wel hoe mijn kind voelt, ook al is hij niet meer in zijn fysieke lichaam.

Ook jouw kind heeft jou uitgekozen, lieve moeder.
Omdat jij de perfecte plek was om op te groeien, zolang als het mocht duren.
Voel je hoeveel je nog van je kind houdt? Dit is de kracht van moederliefde. Die gaat over de dood heen.

Lieve groetjes, Kitty

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly