fbpx

Daar zit ik dan, een beetje stil nog van de lezing van gisteren over het Michaelsysteem. Ik sta mezelf toe dat ik de emotie ‘dankbaarheid’ helemaal mag voelen…Die ‘dringt’ zich namelijk vanuit mijn hart aan me op. Verzetten tegen die diepe liefde en omarming die ik innerlijk voel, heeft geen zin meer. Ja, een levensles voor mij is om liefde écht toe te kunnen laten….

Het maakt me stil, van binnen.
Ik voel dat ik nu niet door kan gaan met mijn leven, maar gewoon even moet na-resoneren: de interactieve lezing van gisteravond gaat in mij verder. Zoiets houdt niet op als het in de fysieke tijd afgelopen is! Daarom deel ik met jou mijn gemoed via deze blog. Op deze manier kan ik een brug bouwen tussen mijn ervaring en jou. Misschien dat je er gister bij was of misschien herken je jezelf wel erin.

GEWELDIG PODIUM VOOR HULP VAN BOVEN!
Het was een mooie groep van 20 deelnemers die openstonden voor ‘hulp van boven’. Ik zag de deelnemers (tussen 24 en 83 jaar!) met open handen en – hart zitten. Zichzelf toestaand om te ontvangen wat al van hen is. Ze namen alles in zich op. Ze lieten zich raken door de diepere waarheden die boven water kwamen. Voor iedereen was er een persoonlijke boodschap, inzicht in de rol en tijd voor een traan, een sprankelende lach en… verbinding. Ook met elkaar! Er was zelfs een deelnemer die iemand ontmoette van haast 30 jaar geleden! Ze waren buurvrouwen geweest en hadden toen lief en leed met elkaar gedeeld. Leuk toch!

HET RAAKTE DE KERN
Ik kende aardig wat mensen en hun achtergronden. En ik kon het niet laten om als supporter (innerlijk) te juichen, als Christy juist dat zei wat bij hen de kern raakte!  Zulke unieke antwoorden kwamen naar boven… Sommigen stelden een vraag over hun rol, anderen stelden een vraag over een thema in hun leven. En Christy blééf in verbinding met de spirituele groep met de naam: Michaelgroep. Dat was zo mooi om te ervaren! Ze is echt een mooi medium dat heel zuiver werkt. Ja, en Philip bracht op een heel enthousiaste wijze de ‘theoretische kennis’ naar de mensen. Hij was echt in zijn element! De deelnemers voelden zich vrij om vragen aan hem te stellen. Vragen die het puntje op de i wisten te zetten.

ENERGIE HOOG
Naderhand hoorde ik van anderen dat de energie zo ‘hoog’ was. Een hoge kwaliteit die zichtbaar werd.
Als opsteller zou ik het zo willen verwoorden: ik voelde veel ‘aanwezigheid van de deelnemers’, een focus in ontvangen. Zowel Christy die de boodschappen ontving, als de groep die openstond om zichzelf kwetsbaar op te stellen. De groep voelde diep in zichzelf de waarheid die de Michaelgroep ons bracht.
Een collega opsteller uit België zei naderhand heel enthousiast tegen me: “het was eigenlijk een grote opstelling”!

EN TOCH… het échte werk komt nog…
Eén van de deelnemers zei nadien: “ja, en hoe nu verder? Hoe breng je dit in de praktijk van het leven. Hoe doe je dat?”
En dan weet ik, als echte liefhebster van een diepere waarheid, dat het erom gaat, om je eigen wijsheid in de praktijk van alledag, te LEVEN.
Om in je leven die stappen te zetten, die passen bij jouw eigen wijsheid. Misschien wil je afscheidnemen van oude vrienden, of dat je ervoor kiest om meer voor jezelf op te komen…  Misschien wil je eindelijk de stap nemen om je huidige werk vaarwel te zeggen… Ja, je weet deze dingen natuurlijk al wel, maar door de boodschap van Michael is dit nu weer bevestigd. De praktijk is voor mij het toestaan.
Toestaan dat je mag vallen, dat je het niet meteen perfect hoeft te doen. Mens te zijn, met soms een kreet van wanhoop. Een angst te voelen in je hele lijf. En dan toch…

Heb de lef om de stap te zetten waarmee je jezelf laat zien, zoals je bent, in het moment.

IF IT BE YOUR WILL, to make us well
Het wonder van het leven valt samen met stappen zetten in iets wat je voelt dat je ‘moet’ doen, maar die je ook eng vindt. (Anders had je het heus wel eerder gedaan! :)) Net zoals ik jou/jullie deelgenoot maak van de stap die ik nu gezet heb door te luisteren naar mijn intuïtie. Een stem in mij zei in een helder, totaal onverwacht moment : Kitty, nodig Christy en Philip uit voor een lezing, een workshop (1 februari). Ook ik vond dit eng. Maar weer zie ik, door het te doen, dat ik ervaar dat God/Liefde mij leidt. En dat ‘zijn’ wil ook mijn wil is…

If it wil be Your will van Leonard Cohen

Lieve groetjes,
Kitty

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly