fbpx

 Transformeren tijdens je schrijven over je grote levensthema
onder begeleiding van een persoonlijke schrijfcoach om diepere lagen aan te raken

Tijdens het schrijven van mijn boek Zinvol rouwen;ontdek hoe intens puur rouwen kan zijn heb ik het volgende ontdekt: schrijven over je rouw, alles wat er gebeurt, maakt de ruimte vrij voor alle stemmen in jou. Zowel de diep menselijke met haar intens verdriet, alsook je diepere Zelf, dat jou inzichten kan geven die heel bevrijdend werken. Jouw frustratie, jouw boosheid, jouw verdriet, jouw toekomst die in duigen is gevallen. Jouw ‘nooit meer’…  Jouw liefde, jouw verbinding…

Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. Ik geef je genoeg handvatten waarmee je je pen alleen maar hoeft te volgen. Huilen, lachen en een sprong in de lucht maken. Dat doet schrijven. Jouw levende ervaring op papier.

Wandel of fiets, en dan weer schrijven. Loop het labyrint, en dan weer schrijven. Als je vastloopt vraag even aan mij om je hier doorheen te helpen.  Maak je maaltijd en eet, en dan weer schrijven. Kies een tekst, en lees het aan me voor. In alle rust.  

Weet je niet waarover je wil schrijven?

Je kunt over alles schrijven. Alles dat jou raakt. Alles dat je moeilijk vind. Waar je je alleen in voelt. 

Over een ziekte, een dood, burnout, je rouw, je niet uitgekomen dromen, je kinderen, je relaties, je huis.

Of voel je behoefte om te schrijven  over je verlangen, je missie, je werk. Alles wat dicht ligt bij wat jij hier op aarde komt doen.

MIJN HULP
Je hebt mij tot je beschikking. De meeste tijd ben je bezig met schrijven (en tekenen). Ik help je met de toon te zetten: dat je puur menselijk schrijft. Eerst dat. Want dat is een van de moeilijkste dingen. Afdalen naar de menselijke laag. Schrijf over je verwarring, je boosheid, je verdriet, het ongeloof, de machteloosheid… Zie het als een dagboek waar je alles mag schrijven wat je ziel geraakt heeft.
Het geeft je de woorden die je nodig hebt om jouw unieke verhaal op papier te zetten.
En als deze verhalen er mogen zijn, dan komen vanzelf de andere verhalen. Vanuit jouw diepere wijsheid. Nieuwe verhalen, inzichtgevende, rustgevende.. De trilling die hoort bij je ziel, je spirituele deel.
En als dit niet vanzelf gaat, dan help ik je daarmee! Want…

Ik geef je schrijfoefeningen
De schrijf oefeningen heb ik in de loop van de jaren verzameld, middels de vele workshops en opleidingen die ik in binnen- en buitenland volgde. Ieder krijgt zijn bij haar passende oefeningen. Maar er is meer.

CONTACTMOMENTEN
Elke dag zijn er contactmomenten tussen ons. Soms lees je wat voor. En voor vragen of als je vastzit, ben ik er voor je. Soms is een (bv) EFT sessie of een familieopstelling net dat steuntje in je rug om de woorden te laten rollen. Of een vergevingssessie om de diepere lagen naar boven te halen. Ik ben je persoonlijke schrijfcoach. Maak daar gebruik van!

Als je je inschrijft om een transformerend schrijven retraite bij mij te doen, weet dan dat het gaat om het menselijke, het verhaal dat dichtbij de lagen van je ziel ligt. Niet beschouwend, maar levensecht. 

Je binnenste reinigen, met hulp van jouw verhaal.

Jouw verhaal is uniek en mag helemaal tot leven komen.`

Op papier. Puur, echt, zijn, integer, rauw, kwetsbaar, wijs.


Trouw zijn aan jezelf, daar gaat het om!

“Daal af naar de menselijke laag. Daar waar de ziel verblijft. De diepere Jou. Degene die contact heeft met een diepere waarheid. Dit bevrijdt.”

 

WAT LEVERT JE DEZE SCHRIJFRETRAITE OP?
Als eerste zou ik zeggen: Voldoening, voedsel voor je ziel. En een schrift vol verhalen. En misschien ook tekeningen, net als bij een art journal. De verhalen kun je later nog weer een keer lezen, voor jezelf, of lees het voor aan iemand die dicht bij je staat. Dit is zo gigantisch waardevol, voor beiden. Ik weet ervan.
Als tweede zou ik zeggen: je laat achter de zware last rondom je hart en voelt je stukken lichter. Je hebt jezelf lichter gemaakt. 

JE ERVARING IS GESCHREVEN EN HERSCHREVEN
Nu heb je de woorden… en nieuwe beelden, een nieuw verhaal dat mee mag gaan de toekomst in.

EN ERNA?
Na de schrijfretraite heb je een ritme en genoeg inspiratie om met schrijven door te gaan. Je hebt geleerd hoe je je eigen drempels om te schrijven weg kunt nemen. Hoe je je in een schrijfmodus kan brengen. Om je ziel te volgen die wil schrijven. Die boodschappen voor je heeft, om te ontdekken wat waardevol is voor jou.
Wat helpt en wat niet. Wat het verschil is tussen schrijven en voorlezen van wat je geschreven hebt. Hoe helend dit kan zijn.

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly