fbpx

Geschreven door Anne:
Hallo lief, leuk medemens dat af en toe de kluts kwijt is!

Joeri was één van de uiterst talentvolle deelnemers die na deze eerste dag, belangrijke stappen heeft ondernomen in zijn muziek. Zo durft hij nu makkelijker op te treden voor publiek! Voor hem een behóórlijke stap!

Zijn liedje dat in deze nieuwsbrief staat, raakt me iedere keer weer. Ik heb het al veel beluisterd. (Vandaag  alweer een paar keer, hihi.)
Vooral de zin: je zal niet de eerste of laatste zijn, die kiest voor bekend, is voor mij een schot in de roos.

Zo vaak vergeten we dat dit ingrediënt voor geluk bestaat!

We blijven kiezen we voor het bekende, maar we vergeten dat we daarmee ook onszelf verliezen. En dat voelt verschrikkelijk aan! We voelen ons dan nietig en benauwd vanbinnen. En we zien niets meer zitten.
Maar dit is niet wie we werkelijk zijn.

Ons zelf is groots, open en vrij. Iedere keer als jij je lef toont en durft te kiezen voor activiteiten die misschien doodeng lijken (voor mij was dat gisteren: wel dertig portretten tekenen van kinderen op een heksentheaterfestival… :/) ontmoet je dat grootste zelf weer voor even. En dat is heerlijk. Dat neemt niemand van je af. Dat geeft je moed en hoop voor alle dagen die nog gaan komen.

Maar het is niet gek dat we dit ingrediënt voor geluk vaak vergeten. We hebben immers de ander nodig om ons daaraan te herinneren.
Iemand die aan de zijlijn staat en ons aanmoedigt.

 

Op de Bij Jou Passend Doel dag krijg je die mensen die jou aanmoedigen met jouw nieuwe, verse stappen voor de toekomst. Waarbij je de energie van de herfst toepast om los te laten wat niet meer bij je hoort, en je gaat richten op de zaken die er écht toe doen voor jou. 

Wat dat zal zijn? Je komt het op zondag 28 september te weten als je komt! Ik werk deze dag met een kleine groep, zodat iedereen alle aandacht krijgt. Ik heb nog plekken vrij! En als je een man bent: wees niet bang, er zijn al aanmeldingen van jouw gendergenoten, dus je bent niet alleen tussen de vrouwen. (: 

Joeri’s liedje:

Werkt de link niet? Klik dan hier!

Ervaring Joeri, Bij Jou Passend Doel Dag:

“Lieve Anne, het was je eerste workshop en het was geweldig. Je creëerde een sfeer waarin iedereen zich veilig leek te voelen, iedereen opende zich. Mensen bloeiden op. Binnen een dag waren wij een hechte groep. Ik heb veel geleerd over mezelf en wat mij te doen staat. Een hele diepe, warme dank je wel voor jou Anne!

Tot zondag!

Liefs,
Anne

zieltjelogo
facebook.com/zieltje

 

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly