fbpx

Lessen in een lichtgevend perspectief over de dood
Hieronder een toch wel confronterend filmpje van Jacky van de Berk over de dood. Ik hou van haar stem, ik hou van haar rust, haar persoonlijke trilling. De manier waarop ze haar waarheid deelt.

Dit helpt mij om mijn bewustzijn over de dood te stretchen.

Ze vertelt in dit filmpje ook over de dood van een (klein) kind. Hoe verschrikkelijk dat voor de ouders is. En dat is ook zo! Maar ze vertelt ook wat helpt. Wat belangrijk is om te weten.

Mooi, maar ook confronterend.

 

Want ik ben het niet met alles eens.

Kijk eerst het filmpje eens (onderaan de blog) en lees daarna waar ik het niet mee eens ben.
Wat klopt voor jou? Waar ben je het wel mee eens en wat niet? 
Blijf bij jouw trilling. Alsjeblieft…

Waar ben ik het niet mee eens? En hoe kan ik mijn ervaring inzetten om moeders te helpen?

1. Jacky zegt: Je moet je eigen pijn opzij zetten om hen rust te gunnen, om hen daar, zonder narigheid te kunnen laten zijn. Ik ben het met haar eens dat ik dat ook wil, dat mijn zoon geen ‘last’ van mij heeft.

Maar ik kan mijn eigen pijn niet opzij zetten. Dat gaat gewoon niet!

 

Je kunt je pijn niet opzij zetten, daar is ie veel te groot voor! Bij mijn begeleiding mag je liefdevol je pijn omarmen. Bij mij mag je alle menselijke emoties toelaten en transformeren. Dat heelt je moederhart. Dat brengt de rust in jou. En die rust straalt vanzelf door naar iedereen om je heen, niet alleen naar je overleden kind of andere overleden dierbare.

 

2. Jacky zegt ook dat je de hulp van een medium nodig hebt om contact te krijgen met je kind.
Mijn ervaring is dat je ook zonder medium je spiritmens kunt voelen. Mooi dat ze er zijn hoor, de ‘echte mediums’, en zeker als je een goeie treft die met jouw trilling meetrilt en zo zuiver mogelijk is in het contact met de overledenen, maar het is ook mogelijk om zonder medium het contact te kunnen voelen. 
Zonder medium voelt het zelfs nog meer waarheidsgetrouw. Dat gun ik iedereen! En ik kan je daarbij helpen.

Los van waar ik het niet mee eens ben, vind ik het een prachtig filmpje en vind ik dat Jacky het heel mooi doet! Bekijk het filmpje en voel wat jou raakt en wat jou aan het twijfelen brengt. Zo werk je aan jouw persoonlijke onderzoek naar Zinvol Rouwen en werk je aan het fundament om het contact met jouw ‘spirit mens’ te voelen. 

Lieve groetjes, Kitty

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly