fbpx

Het zat eraan te komen. Velen die mij volgen en kennen weten dat ik in mijn leven altijd kies voor datgene wat het beste bij me past. Dat ik niet vast blijf houden aan het oude.
Dit is ook een grote les die ik bij de start van dit leven meekreeg ‘laat los wat niet meer bij je past en kies voor datgene dat jou inspireert’.

Als ik daar tegenin ga, gaat het niet goed met mij. Volg ik de, vaak nieuwe weg, dan gaat het wel goed met me. Dit geld voor mijn zowel op privegebied als op werkgebied.
.
Daarom ga ik van koers veranderen. Het oude inspireert me niet meer. En zie het aub niet persoonlijk, want echt, jij als lezer, klant of vriend(in) blijft me inspireren.

Maar, mijn keuze heeft gevolgen voor jou, als ‘oude doelgroep van 1frissewind’.
De huidige activiteiten van de gasttrainers stoppen.
En er komen geen nieuwe voor de huidige doelgroep; de mensen die willen groeien in bewustwording op het gebied van lichaam, geest en ziel. 
Ik richt me in mijn nieuwe koers op een kleinere doelgroep die me na aan het hart ligt. 

Een nieuw begin.
Een nieuwe doelgroep.
Een nieuwe naam, een site met nieuwe inhoud en een andere facebookpagina.
Met inspiratie en activiteiten voor de nieuwe doelgroep.

ZINVOL ROUWEN

Wat is de nieuwe doelgroep?
Zinvol rouwen is voor vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe manier van rouwen.
Een manier waar een Groot Zelfonderzoek centraal staat.
En een begin is van een Nieuw Leven, met meer verbinding, authenticiteit en liefde.

In mijn nieuwe centrum bied ik een lichtgevend perspectief aan over deze grote verandering in het leven van de nieuwe doelgroep. 
Ik wil je laten ervaren dat de dood van je dierbare een open deur kan zijn naar een nieuwe werkelijkheid, een nieuw leven. En alle dogma’s, alle diepgewortelde onwaarheden, alle verhalen die door de eeuwen heen gedragen zijn in zwart, zullen moeten sterven om de deur te openen. En dat kunnen we alleen zelf! 

Wat is mijn visie: het gaat om het absolute ervaren van het mens-zijn; met alle rauwe rouw emoties die er zijn, die toegang geven tot het nieuwe leven. Door de pijn, naar het licht. In mijn persoonlijke ervaring is er geen andere weg. Alleen dan kom je bij je eigen innerlijke God, en die verbinding zal je in je leven enorm gaan verrijken. Die zal je inspireren om iets goeds met de dood van je kind te doen.
En hier inspireer, help en ondersteun ik je. Als je dat wilt.

AANVULLING 2020
Er zijn in de loop van de tijd ook hier weer veranderingen in gekomen. Nu geen ene doelgroep, maar gewoon die mensen die voelen bij Kitty wil ik zijn om naar binnen te gaan. Kijk maar eens naar aanbod. Misschien zit er iets voor je bij. 

 

  •  

     

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly