fbpx

Als je voelt dat je van binnen gestorven bent,
heb ik een plek voor jou om opnieuw geboren te worden

Het traject met Zinvol Rouwen voor moeders gaat niet volgens het boekje, ook niet volgens de fases in rouw die veel mensen nog als waarheid aannemen. Daarom is deze individuele begeleiding  super voor jou. Uniek. Omdat ik je in dit half jaar begeleid met alles dat jij tegenkomt in het moment. ALLES! Echt alles…
Begrijp je dit?

Ben even stil en kijk naar binnen. Wat kom je allemaal tegen in je leven? Waar ben je totaal van afgesneden? Van wie en wat? Waar stroomt de liefde niet? Waar is je hart van op slot?

Wat maakt deze super persoonlijke begeleiding zo uniek?

Jij bepaalt waar je aan wilt werken.  De onderwerpen zijn aan jou. Omdat ik weet dat juist de rouw om je zoon of dochter alles naar boven brengt dat om genezing vraagt. Het is niet alleen het thema ‘jouw kind en jij’. Het is ook het thema ‘je partner en jij’, ‘je kinderen en jij,’ ‘je familie’, ‘je vrienden’, ‘je werk’.  Of de kijk op jezelf: wie ben je eigenlijk?
Jij bepaalt welke thema’s om genezing vragen. Het gemis (o, wat is dat een intens gevoel he!), aan de relatie met je partner of aan je werk. Of je familie, of je bezorgdheid voor je eventueel andere kinderen. Of je lichaam dat reageert op een manier waar je moeite mee hebt. Het is ook heel goed mogelijk dat oud zeer aan de oppervlakte komt. Van vroeger, toen je kind was.
We gaan met de flow mee. Er is geen vooropgesteld plan. Jouw levensechte conflicten en problemen zijn de ingang van waaruit wij gaan werken. 

Jij bent die engel die op aarde verblijft en die weer gaat herinneren wie ze werkelijk is. En wat voor kracht jij in je hebt om jezelf te genezen, om je ware Zelf te ontmoeten en de vruchten hiervan gaat plukken.

Ik leid je naar de beste versie van jezelf.
Daar nemen we de tijd voor. Want het is veel werk, dit rouwwerk. Op een geheel unieke wijze. Wil jij dit?

WAT KOST HET EN WAT KRIJG JE ERVOOR

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weten wat jouw investeringskosten zijn en ik zeg het je maar meteen, dan hoef je niet snel te scrollen.

In totaal 6000 euro (exclusief 1260 euro btw).

Veel he! Ik zou ook in eerste instantie schrikken, maar ik weet hoeveel energetische uitwisseling er is tussen ons als we allebei een JA krijgen. Ik wil heel graag met jou dit commitment aangaan als jij dit ook heel graag wilt. 

 

WAT KRIJG JE ERVOOR, PRAKTISCH DAN?

  • Vier keer een 3-daagse retraite bij ons op locatie in het retraitehuisje in een periode van 7 maanden. Je krijgt ook de mogelijkheid om na elke retraite nog 1 extra dag (24uur) langer te blijven. Om even na te broeden en extra ME TIME. 

  • 9 keer een online coaching van anderhalf uur tussen de retraites en 1 keer na de laatste.
    Als je het prettiger vind kun je ook op onze locatie komen. 

  • 3 keer een ‘Help, ik heb NU je hulp nodig‘ online SPOED coaching

  • Natuurlijk krijg je het boek Zinvol rouwen van me cadeau. Ik geef je er zelfs twee. En als je wil stuur ik het je na onze helderheidsessie gratis op. Dan kun je al kennismaken met mij als persoon. Ik merk dat het resoneren met de diepte van het persoonlijke rouwwerk belangrijk is om je echt veilig bij mij te voelen. 

     

    Omdat ik begrijp dat het commitment hoog zal (moeten) zijn om deel te nemen aan dit intensive traject hoef je na de eerste retraite pas definitief te beslissen. Je betaalt dan de normale 3-daage retraite prijs. Dit houd in dat je kan proeven wat een retraite door mij begeleid je kan geven. Het gaat om waarde VOELEN. Ik wil geen druk zetten en ik houd rekening met je autoriteit volgens het Human Design systeem. Er is ook een intensieve intake met vragenlijstje en online (of op locatie) helderheid gesprek.

Zoals je ziet, geef ik jou dan heel veel tijd en aandacht. En dus geef je jezelf veel aandacht. Ik kan maximaal 1 moeder in een half jaar zo intens begeleiden. Maar het gaat mij om het resultaat. En hopenlijk jou ook! Je doet het niet alleen voor jezelf maar ook voor je binnenkring. 

Waarom dit heel persoonlijke Zinvol rouwen traject met Kitty?

Omdat ik weet dat na de dood van je kind je hele leven op de kop staat. Dat niets meer hetzelfde is en dat je jezelf weer opnieuw moet gaan ontdekken. Ik heb deze grote gebeurtenis als echt de GROOTSTE existentiële CRISIS ervaren.
Dit is hogeschool spiritualiteit heb ik vaker gedacht. En daarom deze school, ik ken nog geen enkele school waar je kan leren hoe je je rouw als poort kan gaan ervaren naar je ware Zelf.
En dit doe ik via de weg van de mens. De menselijke emoties. Om die in beweging te brengen. Om lage menselijke emoties te transformeren naar de hogere emoties waar je antwoorden krijgt die zorgen voor innerlijke rust en geluk.
Wil jij dit? Wat voel je nu van binnen?
Geloof je me niet? Lees dan mijn boek maar eerst.

Trouw zijn aan jezelf tijdens het rouwen

Dit filmpje is voor als je in de rauwe rouw zit en op een zachte manier wilt (leren) rouwen. Zacht rouwen is de manier die ik in het boek beschrijf: alles mag er zijn; de pijnlijke verhalen alsook de openingen naar een ruimer bewustzijn. Een bewustzijn waarin je voelt; dit is meer mijn waarheid. En van hieruit wil ik leven. Zo ben ik Trouw aan mezelf. Op deze manier ontwikkel je een mooiere versie van jezelf.

Nog een mooie tak

De lessen

Als je voelt dat je van binnen gestorven bent, heb ik een plek voor jou om opnieuw geboren te worden. Deze creatie van jezelf neemt ruim een half jaar in beslag. Maar zal de rest van je leven je leven positief gaan beïnvloeden. 

De TOOLS die mogelijk gebruikt worden
Je werkt met dat wat bij jouw unieke rouwwerk het beste aansluit.
Ik stem me af op jou. 

Zinvol rouwen

Systemisch werk

Familieopstellingen, relatie opstellingen. Misschien nog totaal onbekend voor je. Zo waardevol. Hoe je kan dalen naar de spirituele lagen, in jou, in jouw familieziel?
Wat gebeurt er in de onderstroom?  Hoe is je verbinding werkelijk met je overleden kind? Kunnen jullie elkaar zien, of is het contact minimaal? Wat zit er tussen? Hoe kijk je naar je andere kinderen, je partner (als je die hebt). Je gevoel is hier je grootste instrument. Als opsteller met een ervaring van 15 jaar, zet ik in om de diepere lagen zichtbaar te maken.

EFT

Ken je de Emotional Freedom Techniek al? Het kloppen op je lichaam? Het beleven van alle negatieve, zware emoties. Het voelen. Het loslaten. Het ‘het is oke dat ik me zo voel’. Het lichaam heeft energiecentra’s en met EFT activeer je deze en herprogammeer je deze op een gezonde wijze.  Je gaat je super goed voelen als je dit doet. Ik heb het mezelf aangeleerd in mijn eerste jaren van rouw (en een training gevolgd). Ik heb zo vaak tegen mezelf mogen zeggen dat het oke is om me zo te voelen… Het mag. Want eerlijk is eerlijk, wat is rouwen om een kind intens. Zwaar soms. Super zwaar. Die put, hè. Maar je hoeft er niet in te blijven. Je bent Wakker als je eruit bent.

The Work of Byron Katie

Ken je The Work of Byron Katie? Het werkvel en hoe je dat kan gebruiken om uit de negatieve verhalen te komen en op de woorden van je eigen zielenpad te landen? Dit ga ik je leren, stap voor stap. Al bijna 20 jaar pas ik deze tool in mijn leven toe. Ik heb ervaren hoe het je in kritieke situaties helpt. Maar ook, hoe je echt DIEP kunt gaan. En niet blijft hangen in je denken. Diep, diep diep. Want daar wil ik je laten landen. In JOU. Jouw waarheid, jouw wijsheid. Jouw diepe gevoel. Dat bevrijdt. Echt.

We kunnen een bewuste keuze maken om onszelf als het slachtoffer van omstandigheden te zien,
of we kunnen ervoor kiezen om onze omstandigheden te zien
als een kans om emotioneel en spiritueel te groeien. 

HET ULTIEME VERGEVEN

Eigenlijk draait alles wat ik in zinvol rouwen doe om vergeving. Maar voor het zinvol rouwen heb ik een krachtige, in fases verdeelde vergevingsritueel gemaakt. Waarin je stapje voor stapje naar een ruim en licht bewustzijn geleid wordt. Ik heb in mijn eigen rouw zoveel met vergeving gewerkt. Op zoveel manieren. Het zinvol rouwen vergevingsritueel is uniek. Hierdoor kunnen ernstige schuldgevoelens naar jezelf of hardnekkige oordelen naar anderen getransformeerd worden.

SCHRIJVEN en meer

Schrijven is in de flow komen met je natuurlijke talent om JOUW BINNENSTE een stem te geven. En op papier te zetten. Alles dat je bent, zowel de menselijke kant als je spirituele kant. Schrijven met je gids, je overleden kind, de problemen die je tegenkomt. Juist het rouwe, het menselijke, is mooi. Ze brengen je vanzelf naar je innerlijke wijsheid. Je gaat veel schrijven, tijdens de retraites en bij je thuis. En ook andere creatieve uitingen als tekenen met mandala’s, ho’oponopono of soulcollages maken.

NATUURLIJK MEDITEREN

Ken je dat? Je loopt in het bos, op het strand, of in de velden en je ziet niets. Je voelt niets. Je benen lopen wel op de grond maar jij zit er niet in. Je bent alleen maar bezig met de verhalen in je hoofd. I wil je graag fantastische, gemakkelijke oefeningen aanleren die je weer terug in het moment en in je lichaam brengen.  Ze werken meteen. Als je oefent (en jij als student doet je huiswerk natuurlijk:)), dan wordt het een gewoonte. En zonder dat je het bewust doet, kom je steeds sneller en vaker terug in je lijf.  

STEMWERK

Als je eens wist wat je stem voor jou kan betekenen… Geluid, dat van binnen komt. De kracht hiervan is zo groot. En ik help je om dit instrument te leren spelen. We gaan niet zingen, maar ‘primitieve geluiden’ maken. We lossen hiermee de brok in je keel op. We gaan hiermee spelen. Zodat dit gebied in jou vrijkomt. Zodat je makkelijker je emoties kunt laten stromen. En je krijgt van mij ook af en toe een stem-massage. Hiermee kan spanning in het lichaam loslaten.  

SPIRITUELE SPELLEN

Hoewel ik je in een in mood wil brengen dat al je lessen als een spel zijn; een ontdekkingstocht, zijn dit lessen waarmee ik SPIRITUELE SPELLEN gebruik. Mijn dochter Anne heeft het mooiste spel gemaakt: Praktiseer Je eigen wijsheid spel, dat we samen of jij in je eentje kunt spelen om steeds weer bij jouw eigen waarheid achter een probleem te komen. Ook is er een andere methode die ik al jaren met mijn man speel. Voor dit Zinvol rouwen Traject spelen we samen deze spellen, zodat jij hem later samen met je partner of een vriendin kan spelen.

LABYRINT

Dit eeuwenoude ritueel is echt een geweldige manier om stapje voor stapje, letterlijk ook, een sprong in je bewustzijn te geven. Je start met een vraag en die vraag zal tijdens het lopen opgelost worden.  Op ons perceel ligt een labyrinth. Lekker groot. In alle rust lopen werkt zuiverend. Maar ik heb ook oefeningen die lijken op de stappen in het labyrint. Die kun je thuis doen, op een trap. Of op het strand, of in het bos. Waar een stille omgeving is.

Elk afscheid is een nieuw begin

Hoe meer je je ware Zelf ervaart (en dat gaat zeker gebeuren)
hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt.
Dat betekent ook dat je afscheid neemt van ongezonde relaties.

JE LICHAAM

Je geest en ziel zijn verbonden met je lichaam. Het lichaam heeft haar eigen taal en die ga ik je ook naar behoeven naar leren luisteren. Zodat je jezelf ook fysiek kan steunen met alle doorbraken in bewustZijn. Wist je al dat als je een trauma oplost je je heel erg moe kan voelen? Of dat je ineens flinke hoofdpijn of buikpijn krijgt na een sessie werken met mij, of na dat gesprek met je partner dat je al heel lang hebt uitgesteld? Dit is allemaal heel goed. Het lichaam is jou dan aan het helpen om helemaal te genezen. En deze lessen krijg je er ook bij als het nodig is. Het zijn de lessen van de biologische natuurwetten. En mocht je nu al veel problemen hebben met je fysieke lichaam, dan kan ik je ook naar de docenten doorverwijzen. Let wel, ik ben geen dokter, geen psycholoog en alles wat ik je leer is geen vervanging van een medische behandeling of ingreep. Het gaat alleen bij mij om bewustwording en goede zelfzorg.

CONTACT MET JE KIND

Ja, hoe krijg je nu contact met je kind? En hoe neem je hem of haar mee in je nieuwe leven? Hier gaat het erom om de tekenen van hem of haar te herkennen. Om dit serieus te nemen. Om dit te delen met iemand die dit ook aan het leren is. Want eerlijk is eerlijk, ik heb ze zoveel gehad, en krijg nog geregeld tekens, maar in mij is een sterk deel dat hier toch wel wantrouwig naar is. Dat heb jij misschien ook wel. Dit vraagt ook om bewustwording. Totdat het gewoon goed voelt en je een manier hebt gevonden die helemaal past bij jou.  Zodat jij meer en meer in een nieuwe ervaring komt waarin het contact met je spiritkind een deel van je leven wordt. Dat hij of zij nog mee mag doen. Je hoeft niet een medium te zijn. Dat ben ik ook niet. Ik ben alleen gevoelig voor contact dat in mijn buik te voelen is.  In mij als mens. En daar ga ik je ook mee helpen, dat je het echt kan VOELEN.

DOE ER IETS GOEDS MEE

Het kan goed zijn dat al gaande weg de tijd dat we samen werken er een opening ontstaat waarin iets in jou je een bepaalde kant op gaat duwen. Het zijn fluisteringen van je ziel. Misschien hoor je ze nu al af en toe? Dit deel is zo verbonden met het grote plaatje van jouw huidige leven. In deze school leer je te ontdekken wat jij wilt doen om een ander te gaan helpen. Want dat is zo belangrijk, dat helpt je om je eigen trilling scherp te houden. Dat helpt je om in het nu te gaan leven. Met je aandacht in deze wereld, de aarde. Dat brengt je ook bij het beste van jezelf. Waarin jij met al je kwaliteiten jezelf kan gaan ontwikkelen. Vanuit inspiratie je nieuwe leven vormgeven, met mijn hulp (want reken maar dat er altijd wel een angst is om dit deel van jezelf te laten zien).  Wil jij dit ook leren? Of is dit tijdens dit half jaar nog te vroeg? Alles is goed.

JOUW PERSPECTIEF OP DE DOOD

Als laatste… Jouw perspectief op de dood. Hoe mooi zou het zijn als je niet meer bang hoeft te zijn voor de dood? Dat je, juist doordat je kind overleden is, hier een NIEUW LICHTGEVEND perspectief op krijgt? Mijn motivatie om te weten hoe het met mijn zoon was, is heel groot geweest. Doordat ik me flink heb verdiept in het leven na de dood, is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik heb inmiddels een hele bibliotheek met inspirerende boeken over dit onderwerp. En ook dvd’s die dit onderwerp in beelden laat zien. Die mag je allemaal lenen. Er zijn zoveel youtube filmpjes ook. Dit is een zoektocht waar ik je graag bij help. Let wel, deze lessen nemen niet in deze school de grootste ruimte in. 

Als je hier heel veel tijd aan wilt besteden dan kun je beter ergens anders de lessen volgen. Er zijn inmiddels genoeg mensen die hier hun werk van hebben gemaakt. 

Wat is nu de essentie van werken met mij?

Ik zal met je delen waarom dit onderdeel, het nieuw perspectief op de dood niet te veel aandacht krijgt. Hier mag je je hele leven in blijven ontdekken. Dat kan ik niet in een half jaar voor elkaar krijgen.
De essentie ligt in VOLLEDIG MENS WORDEN. Om het donkerte naar het licht te transformeren.
Om jezelf (weer) te gaan ervaren in je Kracht, in je inspiratie, in je liefde. Liefde voor jezelf, voor het leven en allen waar jij mee verbonden bent.

Dit zinvol rouwen traject bied je de gelegenheid om gevoelens zoals boosheid, schaamte, schuldgevoelens, angst, jaloezie, afgunst, diep verdriet te transformeren. En dat wil zeggen dat je van een lagere trilling naar een hogere trilling gaat.  Je ziel wil dat je je emoties volledig voelt. VOLLEDIG. Weet dat ze perfect zijn en stop met jezelf te veroordelen omdat je ze hebt. Stop met de angst voor het onbekende. Kom in een bewustzijn waar zware, donkere wolken er juist zijn om jou brengen naar het Licht in jezelf. 

Ik wil je nu al bedanken, ook al kennen we elkaar nog niet…

Beste vrouw, beste moeder. Heel erg bedankt voor het bezoeken van deze pagina’s over het traject Zinvol rouwen. Ik voel me vereerd dat je de tijd neemt om dit allemaal te lezen.

Als rouwende weet ik dat het leven overweldigend kan overkomen. Wanneer je energiesysteem overbelast is, is het moeilijk om de dag door te komen. Ik zou deze privé school voor mama’s niet durven aanbieden, als ik niet zelf de vruchten ervan geplukt had. Ik bied dit traject aan om jou te helpen je Macht terug te nemen. En het enige waar je macht over hebt is je innerlijk. Je kind kun je niet meer op aarde terugbrengen in zijn of haar fysieke jasje. In dit half jaar deel ik de inzichten die het grootste verschil hebben gemaakt na de dood van mijn zoon. Maar meer nog, ik deel de inzichten waar ik het leven op een hoger plan heb gebracht van zo’n 1500 mensen waar ik de afgelopen 25 jaar mee heb gewerkt. Het maakt niet uit hoe overweldigd, machteloos of “anders” je op dit moment kunt voelen.

Weet het volgende …  Als jij vanuit je innerlijk een ja (hoe klein die maar ook is) voelt, is dit je ziel die al het eindresultaat ziet. Laten we in een periode van ruim een half jaar jouw grote transitie maken! Van het oude leven naar een nieuw inspirerend leven.

Harte groet, Kitty

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly