fbpx

Ik heb van de week met iemand gesproken die vertelde dat ze wel naar een familieopstelling wil komen maar niet durft. Het was zo’n verhelderd gesprek! Ik begrijp nu meer waar de angst van mensen zit. En die angst is ongegrond! Die sluit niet aan bij de realiteit van een (familie)opstelling.
In het kort, de betreffende vrouw vertelde me dat ze DENKT dat met een opstelling hetzelfde gebeurt als in het ECHT. Namelijk dat ze ‘verdrinkt’ als ze haar familie systeem gaat opstellen. Gevoelsmatig, in real life, ervaart ze dat ze ergens ingetrokken wordt waar ze niet meer uit kan. En dit wil ze niet ( meer ) ervaren. Ze heeft nu trucjes geleerd om dit te vermijden.

En ja, in het ECHT gebeurt dat, dat herken ik heel sterk. Zo gebeurde dat vroeger ook als ik bij mijn familie kwam. Ik voelde dat ik niet bij mezelf kon blijven en ‘verdronk’ in iets wat ik niet prettig vond. Ik werd gewoon iemand anders. Maar daarom ben ik zo blij met dit werk! Met een opstelling ontdek je juist HOE je hier verandering in kan brengen! In een opstelling worden veel gevoelens zichtbaar gemaakt. En je kunt ze stap voor stap herkennen, maar tevens zie je het gehele plaatje. Je brengt ‘de hele olifant in beeld’. Maar verdrinken? Dat gebeurt niet omdat je kijkt met een ruimer bewustzijn. Erkennen wat er is, zonder oordeel is een van de mooie cadeautjes voor je ziel. Stap voor stap werken we er tijdens een opstelling aan om jou een plek te geven binnen je systeem waar je achterover kunt leunen en gewoon jezelf kunt zijn! Er is veel steun, je hoeft het niet alleen te doen!

Voor aanstaande zaterdag (21 februari) hebben we nog ruimte voor vraaginbrengers en representanten. Bel me op of mail me om je op te geven. Tel. 0475 210463 of mail info@1frissewind.nl

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly