HEB JE HET BOEK ZINVOL ROUWEN GELEZEN
EN BEN JE VERBAAST OVER DE INHOUD VAN DE SITE  KITTYVROMEN.NL?
Denk je waar is het centrum voor Zinvol rouwen gebleven?

IK GA MET DE STROOM MEE – want daar stroomt mijn liefde en gevoel van levendigheid.

Toen ik het boek Zinvol rouwen schreef en de eerste jaren erna voelde ik sterk dat ik een andere rouwenden ook wilde helpen om zinvol te rouwen. Maar dit gevoel is sinds begin 2019 niet meer zo sterk. Er is iets anders gekomen. Een nieuwe levendigheid. Een nieuwe missie. En de site waarop je bent geland is mijn missie. Mensen inspireren en helpen om hun boek te schrijven. Het boek dat henzelf transformeert en de lezer. En misschien hoor jij daar ook wel bij. Heeft het boek Zinvol rouwen je geinspireerd om je eigen boek te schrijven? Dat zou super zijn en laat me weten in een emailtje waar jij over zou willen schrijven en waarom? Dat lijkt me super gaaf om te lezen.

Deze foto laat zien wat ik als kleuter super leuk vond om te doen. Wassen, wassen, wassen van mijn poppen, totdat ze weer helemaal schoon waren. Dat doe ik nog steeds heel graag met mensen. De schoonheid zit van binnen.

WIL JE GRAAG TIJD EN AANDACHT GEVEN AAN JE ROUW?
En dat mag over elke soort rouw gaan.
bv een scheiding, een ernstig ziek kind of partner. 
Of een enorme angst voor de dood?

Heb jij het boek Zinvol rouwen gelezen en denk je, oh wat zou het fijn zijn als ik door Kitty begeleid wordt met mijn eigen zinvol rouwen? En kom je op deze site en baal je dat je niks ziet van het centrum voor zinvol rouwen?

En voel je dat je een retraite wil doen op onze mooie locatie? En echt kwaliteit tijd nemen voor je rouw?

Dan heb ik toch nog goed nieuws voor jou!

JE KUNT KIEZEN UIT 2 PROGRAMMA’S:
* VIP 4-DAAGSE ZINVOL ROUWEN RETRAITE (JIJ ALLEEN!)
* ZINVOL ROUWEN SCHRIJFRETRAITE (1 of 2 personen).

Ik blijf natuurlijk wel beschikbaar voor jou. En ik weet dat als je gevoel je hiernaar toe leidt er een grotere Kracht is die wil dat wij gaan samenwerken. Ik heb een UNIEK programma ontwikkeld waar mijn eigen rouw om mijn zoon de grootste inspiratiebron voor is geweest.
En omdat ik zelf ervaren heb hoe intens helend schrijven is, kun je hier natuurlijk ook een paar dagen komen schrijven.

PS je kunt ook allen het natuurhuisje komen huren, zonder begeleiding van mij. Reserveer het dan via natuurhuisje.nl 

 

 


Bel of mail me gerust!
 Natuurlijk geheel vrijblijvend. We kunnen dan in het gesprek bekijken of en hoe we samen kunnen werken. Ik werk overigens alleen tijdens een retraite met vrouwen. Af en toe een sessie doe ik niet meer. De meerdere dagen weg van huis en haard levert gewoon het meeste resultaat op. En ik ga voor het hoogst haalbare!

Ontvang inspirerende, liefdevolle blogs en tips die je helpen bij het zinvol rouwen.

Je bent succesvol ingeschreven.