fbpx

HEB JE HET BOEK ZINVOL ROUWEN GELEZEN
EN BEN JE VERBAASD OVER DE INHOUD VAN DE SITE  KITTYVROMEN.NL?

Denk je misschien waar is het Centrum voor Zinvol rouwen gebleven?

IK GA MET DE STROOM MEE – want daar stroomt mijn liefde en gevoel van levendigheid.

Toen ik het boek Zinvol rouwen schreef (en de eerste jaren erna) voelde ik sterk dat ik andere rouwenden wilde helpen om ze te helpen om hun rouw. Rouwen vind plaats bij alle overgangen. Als ervaringsdeskundige en professionele transformatietherapeut dacht ik dat ik hiermee verder wilde.

Maar dit gevoel is sinds begin 2019 niet meer sterk genoeg om dit te willen.
Eigenlijk sinds dat ik mijn boek officieel had uitgebracht was het weg.
Apart he. Wil je hierover meer lezen? Kijk dan naar deze blog.

De reis van je boek
Er is iets anders gekomen. Een nieuwe levendigheid. Een nieuwe missie. En de site waarop je bent geland is mijn nieuwe missie: mensen inspireren en helpen om hun boek te schrijven. Het boek dat henzelf transformeert en de lezer.

En misschien hoor jij daar ook wel bij. Heeft het boek Zinvol rouwen je geïnspireerd om je eigen boek te schrijven? Dat zou super zijn en laat me weten waar jij over zou willen schrijven en waarom? Dat lijkt me super gaaf om te lezen. En wie weet komt er dan uiteindelijk ook een boek uit dat de harten van anderen wat liefdevoller laat kloppen.
Zodat we samen de trilling van onze mooie aarde kunnen verhogen.

Voel je dat ik jou kan helpen met jouw rouwontwikkeling of een grote innerlijke crisis?

Mocht je helemaal niet een boek willen schrijven. Maar toch samen met mij willen werken om je veel lichter te gaan voelen in je rouw, of een andere crisis in je leven, dan kan je geheel vrijblijvend contact met me opnemen! 

We gaan dan kijken of we een goeie match zijn. Ik wil namelijk maar één ding. Een groot resultaat! Zodat jij weer een diep contact krijgt met wie jij werkelijk bent. Wil je meer weten? Kijk dan eens naar het aanbod, en sroll helemaal naar beneden. Lees eerst even of je dit wil. Ik werk namelijk alleen nog met mensen een paar dagen. 

Ik ontvang graag inspirerende blogs en tips bij het transformeren tijdens de reis van je boek.

Je bent succesvol ingeschreven.