fbpx

Wie is Kitty!

Kitty Vromen (1960) 

Ik ben graag je coach voor ‘dereisvanjeboek‘.
Voor als je zoveel waardevolle levenslessen hebt geleerd of zoveel bijzondere gebeurtenissen hebt meegemaakt dat je er een boek over wil schrijven. Ik help jou om in de juiste toon te komen om je verhaal te schrijven. Relaxt en met een open mind om de zinnen, gedachten, woorden, beelden en gevoelens tot jou te laten komen. Je gaat bij mij leren om te schrijven met je buikgevoel. En dit is een heerlijke, voedende manier om jezelf op diepere lagen te ontmoeten. Om een Ruimte te zijn om ook het Contrast in je leven te omarmen.
En dit is de weg om transformerend te schrijven aan je boek dat roept. Met je gevoel en menselijkheid.
Zodat als jij zo schrijft, je de lezer meeneemt en raakt.  Hierdoor kunnen ze, net als jou transformeren, via jouw verhaal. Hoe cool is dat!

Jouw leven is het waard, hoe jong of  oud je bent in je mensen jaren.
Je ziele-leeftijd laat zich zien in je boek.
En voor elke leeftijd is een doelgroep. 

Kitty Vromen (1960)
Getrouwd met Hans en samen hebben we 4 kinderen: Joris, Robin, Frank en Anne, oma van Saar en Abel, schoonmoeder van Laura,  vrouwtje van de honden Scotty, Kajsa en Easy, gepassioneerd over het medium transformerend boek, verbonden met mijn Zelf (natuurlijk niet doorlopend).
Reisbegeleidster voor deelnemers van ‘de reis van je boek’. 
Transformationele auteur van het  boek Zinvol rouwen. 
Schrijfster van mijn 2e boek dat gaat over transformationele boeken (en de reis in jezelf als je ook zo’n boek wilt schrijven). 

 

 

Ik ontvang graag inspirerende blogs en tips bij het transformeren tijdens de reis van je boek.

Je bent succesvol ingeschreven.