fbpx

Kitty Vromen podcast en you tube

Welkom bij mijn persoonlijke podcast kanaal.

Mijn energie deel ik graag met je. Mijn gedachten, mijn gevoelen, mijn emoties. Mijn overdenkingen, mijn zielenroerselen.. Mijn vallen en weer opstaan. Mijn diepe verbinding met mijn gevoel. De diepere lagen laat ik je horen zodat jij kan resoneren. Met  JOUW diepere lagen, je gevoel.

Mijn verhalen, mijn stiltes, mijn muziek brengen je naar Binnen. Jouw binnenwereld, jouw pure binnenwereld wordt aangeraakt. Je gaat zien en voelen wie je nog meer bent dan je denken.
Als je resoneert dan verruim je je bewustzijn en dat is waar het mij om gaat. Dat jij jezelf ervaart in een stille ruimte waar Liefde jou kan vinden.

Ik hoop je met mijn podcasts te inspireren om die mooie binnenruimte alle aandacht te geven die het verdient. Jouw leven is waardevol, hoe moeilijk of mooi het is. Emoties zijn mooi. Persoonlijke verhalen zijn mooi. Ze raken ons hart, en komen binnen op die lagen die gezien en erkend willen worden.


Ik behoor tot de sensitieve mensen die hier gekomen zijn om bewustzijn te leggen op gevoelens en emoties die geheeld willen worden. Als sensitief persoon voel ik ook de collectieve dynamieken. Zij willen ook geheeld worden. Eigenlijk is het niets persoonlijk, ik ben er alleen de ruimte voor.  Als je zo in het leven kan staan, dan kun je meebewegen en het Bewustzijn verruimen op de aarde. In mijn podcast hoor je hoe ik de diepere lagen van ons mensheid blootleg.
Wij zijn hier gekomen om juist het menszijn te ervaren. 

LUISTER en ABONNEER op Kitty Vromen podcast via de onderstaande knoppen. Ben je enthousiast? Waardeer de podcast op iTunes door met het aantal sterren aan te geven wat je ervan vindt en laat een recensie achter. Want daarmee maak je het bereik om anderen te inspireren nog groter!

Heb je geen iTunes? Kitty Vromen podcast is ook op Soundcloud te vinden en te beluisteren.
Van beide platforms zijn gratis apps op je telefoon te downloaden zodat je, waar en wanneer je maar wilt, een aflevering kunt beluisteren.

Op mijn you tube kanaal kan je me zien met onderwerpen als ‘de reis van je boek’, zinvol rouwen, Human Design, vergeving en alles wat mij inspireert en graag deel met je.

Ik ontvang graag inspirerende blogs en tips bij het transformeren tijdens de reis van je boek.

Je bent succesvol ingeschreven.