fbpx

Kitty Vromen podcast en you tube

Als ik je raak..
Ik hoop je met mijn podcasts te inspireren om jouw mooie binnenruimte alle aandacht te geven die het verdient. Jouw leven is waardevol, hoe moeilijk of mooi het is. Emoties zijn mooi, ze zijn er om ons te helpen onszelf te laten groeien. Persoonlijke verhalen zijn mooi. Ze raken ons hart, en komen binnen op die lagen die gezien en erkend willen worden.

Welkom bij mijn persoonlijke podcast en you tube kanaal.

Mijn energie deel ik graag met je. Mijn gedachten, mijn gevoelen, mijn emoties. Mijn overdenkingen, mijn zielenroerselen.. Mijn vallen en weer opstaan. Mijn diepe verbinding met mijn gevoel. De diepere lagen laat ik je horen zodat jij kan resoneren. Met  JOUW diepere lagen, je gevoel gebruiken om tot diepere wijsheden te komen. 

Onderwerpen: transformerende boeken, de reis van je boek, relaties; met jezelf en met anderen, verbinding met je hogere Zelf, Rouwen op een zelfbewuste manier, nieuwe perspectieven over de dood. Enz.

Systemen die ons helpen om onszelf beter te leren kennen:

Transformerend schrijven
Human Design
(familie)Opstellingen
Radicaal vergeving (Colin Tipping)
Emoties navigeren (Vera Helleman)
The work of Byron Katie


Ik behoor tot de sensitieve mensen die hier gekomen zijn om bewustzijn te leggen op gevoelens en emoties die geheeld willen worden. Als sensitief persoon voel ik ook de collectieve dynamieken. Zij willen ook geheeld worden. Eigenlijk is het niets persoonlijk, ik ben er alleen de ruimte voor.  Als je zo in het leven kan staan, dan kun je meebewegen en het Bewustzijn verruimen op de aarde. In mijn podcast hoor je hoe ik de diepere lagen van ons mensheid blootleg.
Wij zijn hier gekomen om juist het menszijn te ervaren. 

LUISTER en ABONNEER op Kitty Vromen podcast via de onderstaande knoppen. Ben je enthousiast? Waardeer de podcast op iTunes door met het aantal sterren aan te geven wat je ervan vindt en laat een recensie achter. Want daarmee maak je het bereik om anderen te inspireren nog groter!

Heb je geen iTunes? Kitty Vromen podcast is ook op Soundcloud te vinden en te beluisteren.
Van beide platforms zijn gratis apps op je telefoon te downloaden zodat je, waar en wanneer je maar wilt, een aflevering kunt beluisteren.

Op mijn you tube kanaal kan je me zien met onderwerpen als ‘de reis van je boek’, zinvol rouwen, Human Design, vergeving en alles wat mij inspireert en graag deel met je.

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met JerrixIT