fbpx

Vaak zeggen mensen tegen deze tijd dat ze toe zijn aan vakantie. Wat is dat eigenlijk, aan vakantie toe zijn ? Heb je dan veel werkdruk? Of studiedruk? Misschien vraagt je gezin veel van je. Loopt alles niet zoals je je wenst. Waar heb je eigenlijk behoefte aan…?

Misschien ben je toe aan meer  innerlijke ruimte. Meer contact met de voeten op de grond. Uit je hoofd, zakken in jezelf. Zakken in de aarde. Dan komt er innerlijke ruimte, en rust!

Het leven is niet te sturen. Je hebt wel invloed in ‘hoe’ je in het leven staat. In hoe flexibel je bent. Accepteren van ‘wat is’ geeft innerlijke ruimte. Tijdens een opstelling oefen je je in ‘accepteren wat is’.

Aanstaande zaterdagochtend 22 juni geef ik weer een familieopstellingenworkshop. De laatste voor de vakantie! Je kunt je nog opgeven en er is nog 1 plek vrij voor een vraaginbrenger. Ben jij diegene die deze keer een vraag inbrengt? Of ben jij diegene die eindelijk over de streep gaat en voor de eerste keer een opstelling mee gaat maken?

Groetjes,
Kitty

Ervaringen van anderen:

Wat me raakt in de representantenrol is dat er vanuit die rol die je vertegenwoordigt niet alleen het thema van de vraagsteller maar ook eigen thema’s aangeraakt worden.

De opstelling heeft zijn uitwerking. In de situatie waar het mijn moeder betreft, kijk en hoor ik met andere oren en ogen. Wonderlijk. Voor het eerst voel ik acceptatie, wat een heerlijk gevoel. Ik ben niet boos, verdrietig, gefrustreerd of wat dan ook maar.

Jij hebt in jouw stijl van begeleiden een mooie mix van goed aanvoelen wat nodig is, vertragen en een soort aardse daadkracht.

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly