fbpx

Ik ben blij. Dat ik eindelijk weer een podcast gemaakt heb. Het heeft even geduurd maar deze podcast MOEST ik gewoon DOEN. Anno 2021 zijn we in een ‘slechte film’ gekomen. Heel de wereld staat op de kop en er is veel angstcultuur. Soms zeggen mensen: “focus je niet op de film die nu levensgroot draait”. Of “kijk niet naar de roze olifant”. Dat lukt mij niet, en waarschijnlijk jou ook niet.

We kunnen wel wat DOEN om onszelf door deze grote transitie van de aarde te navigeren.
Dan dragen we mee aan de oplossing in plaats van het probleem.

Wat kunnen we doen?
Het heeft te maken met de LENS vanwaaruit we kijken.
Het gaat erom dat je je lens verandert waarmee je focused.

Je hebt verschillende lenzen.
Ik noem er hier drie. (er zijn er natuurlijk veel meer).

1. Een lens kijkt vanuit angst.

2. Een andere lens kijkt vanuit controle.

3. Maar er is ook een derde lens die echt heel interessant is. Daar ga ik tijdens deze podcast dieper op in.

De podcast kun je hier beluisteren. 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly