fbpx

Locatie Catharinahof: Vlaskuilseweg 80, Maria Hoop (Midden-Limburg) gelegen in een landelijke omgeving, naast het Annendaalse bos. In 2009 is een jaar lang gewerkt om de voormalige bakkerij van Maria Hoop te verbouwen tot een trainingslocatie. Het ruime pand is verdeeld in een woonhuis van de bewoners (Hans en Kitty) en een trainingslocatie. In 2010 is de trainingslocatie 1frissewind geopend met als doel om in een huiselijke, ontspannen sfeer ruimte te bieden aan datgene wat ons bezield. De groepsgrootte is maximaal 18 personen.

Je kunt de hele locatie huren voor een netwerkbijeenkomst, een workshop, training of lezing. Je kunt voor een dagdeel, een dag of een meerdaagse training huren. Er is elke keer maar 1 groep aanwezig. Er zijn 2 groepsruimten, 2 toiletten en een volledig ingerichte keuken.

Dagdelen:
9.00 – 13.00uur (ochtend)

13.30 – 17.30uur (middag)

18.30 – 22.30uur (avond)

In overleg kunnen tijden aangepast worden.

In het pand zijn, met uitzondering van de locatie beheerder, geen andere  mensen aanwezig. In het pand is Wi-Fi, een flap over, whiteboard, en geluidsinstallatie.

Ben je op zoek naar een inspirerende trainingslocatie in Midden Limburg voor je workshop of training? Dan vind je op de Catharinahof misschien wat je zoekt. Het voelt alsof je thuis bent. Op deze ruime, huiselijke plek kan in alle rust met mensen gewerkt worden aan gezondheid, welzijn en ontwikkeling. Het is sinds 2010 een plek waar we geïnspireerd kunnen worden, ontmoeten, uitwisselen en delen. De plek is landelijk gelegen, er is altijd maar 1 groep aan het werk.   

 

*TARIEVEN

Huur van de hele trainings locatie: ‘de tuinkamer’ met grote tafel en sfeerkachel inclusief keuken (40m2) als de trainingsruimte (40m2) op de bovenverdieping.

Voor één dagdeel 145 euro*.
Voor twee dagdelen 250 euro*.

Het bedrag van de verhuur prijzen voor de groepsruimten is excl. btw. Ze worden niet los verhuurd.

* NB de huur is inclusief koffie, thee en koek.
We zetten alles klaar en de deelnemers kunnen alles makkelijk zelf pakken.

EXTRA?
* Wil je een luxere catering? bv een lekker stukje Limburgse vlaai, frisdranken, luxe noten en hapjes bar? Dan komt er p.p. 9 euro bij.

Wil je dat wij een lunch verzorgen? Neem dan even persoonlijk contact met ons op, dan maken we een offerte op je persoonlijke wensen.

In het pand is Wifi, een flap over, whiteboard en geluidsinstallatie met cd’s. Er is ook mogelijkheid voor via spotify muziek te draaien via een luidspreker. Er zijn fleecedekens en kussens. Er is hout voor de sfeervolle houtkachel (de beheerder maakt de kachel aan maar je mag wel zelf het vuur aanhouden).

Het voorste stuk is woonhuis en vanaf de vlag is beschikbaar voor de trainingen en workshops.
GRATIS PARKEREN
Voor de locatie is een gratis parkeerplaats. Het ligt gedeeltelijk in het buitengebied en je mag (na de poort) in de bermen parkeren.

Wil je een LEZING organiseren

Wil je de gehele locatie huren voor een lezing, dan is er plaats voor maximaal 30 personen. Wij zetten alle stoelen neer en zorgen voor een andere ontvangst indeling in de tuinkamer. De koffie en thee met koek zetten we ook klaar. De arrangementskosten zijn dan 300 euro.

DE ‘SPEELTUIN’ voor volwassen.

* gebruik van grote omsloten tuin.
Helemaal beschut en uit het zicht.

* de ruime tuin met 3 tuintafels. Vraag naar de mogelijkheden om te ‘spelen’.(bv het labyrinth, een volleybalnet).

* Er is sinds 2020 ook een rustige openbare speeltuin naast de Catharinahof. Met kabelbaan. Ook voor volwassenen.

NB De tuin  is alleen beschikbaar als er geen gasten zijn in het natuurhuisje dat in de tuin ligt. Natuurlijk wel als een deelnemer of trainer in het natuurhuisje tijdelijk verblijft. 

Richtlijnen huren van trainingslocatie Catharinahof

professional-fundraising-tips-guy-mallabone-tips-shaking-hands-line-draw . Huurder is gerechtigd gebruik te maken van de aanwezige keukenfaciliteiten (serviesgoed, koffiezetapparaat, waterkoker, kleine oven, 5-pits gasstel, vaatwasser etc.). Huurder dient bij vertrek de zaal schoon en opgeruimd achter te laten, in de staat waarin deze zich bij het binnentreden bevond; dit geldt eveneens voor de keukenMet sokken of sloffen in de trainingsruimte (i.v.m. vloerkleed)Geen eten en drinken in de trainingsruimte. Water mag wel. Activiteiten die nodig zijn voor opbouw, inrichting en / of aankleding van de ruimte of testen van apparatuur, kunnen niet eerder plaatsvinden dan vanaf het aanvangstijdstip van de gedane reservering. Huurder is verplicht tot het vergoeden van schade die tijdens het gebruik van de ruimte is aangebrachtVolgens afspraak radiatoren na afloop terug op stand 1 zetten. Lichten uit en ramen dicht.

Annuleringsvoorwaarden van locatie Catharinahof.
Het is mogelijk een optie te nemen op 1 of meerdere dagdelen. Een optie is maximaal 2 weken geldig. Dan kun je definitief beslissen en krijg je van ons een bevestigingsbrief.
Annuleringsregeling: Annuleren en wijzigen kan kosteloos tot 48 uur voor het begintijdstip van de reservering. Na de termijn van 48 uur worden gemaakte reserveringen altijd in rekening gebracht, ongeacht de reden van eventuele annulering of wijziging, waaronder ook overmacht.

Aansprakelijkheid .  Verhuurder kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld; noch door huurder, noch door gebruikers. Dit geldt zowel voor materiële schade ten gevolge van verblijf op de locatie Catharinahof, als voor mogelijke schade ten gevolge van de door huurders aangeboden activiteiten. Huurder zal te allen tijden van verhuurder zorg dragen voor de verzekering van de uit voren vermelde aansprakelijkheid voortvloeiende risico’s. Er mag op de locatie niet binnen gerookt worden. Buiten zijn er (overdekte) rookplekken.  De huurders dienen hierop toe te zien. Het gebruik van kaarsen is toegestaan. Waxinelichtjes mogen alleen in de daarvoor bestemde houders gebruikt worden en nooit op de vloer geplaatst worden. De houtkachel in de tuinkamer mag gebruikt worden. Er is voldoende hout ter beschikking. Het gebruik van wierook is toegestaan. Kaarsvet en brandvlekken op tapijt of op de inboedel dienen direct gemeld te worden. De schade als gevolg van vuur, kaarsvet of wierook wordt op de huurder verhaald.

Overmacht
1frissewind v.o.f. is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. .Onder overmacht wordt verstaan zaken als: brand, gebreken aan het gebouw, verwarmingsproblemen, geluidsoverlast, planningsproblemen e.a. . Verhuurder zal trachten in het geval van overmacht een oplossing te zoeken voor het ontstane probleem.
Ontbinding van een overeenkomst
Het per direct ontbinden van de huurovereenkomst van de zijde van verhuurder is mogelijk indien er sprake is van:
Het niet nakomen van verplichtingen zoals  vastgelegd in de huurvoorwaarden. . Wangebruik door huurders (of gebruikers) van de ruimtes. . Gebleken ondeskundigheid bij de beroepsuitoefening van de huurder. . Bij onoplosbare onenigheid en/of geschillen.
CONTACT? OF HEB JE NOG VRAGEN? Wil je weten of een datum nog vrij is?  NEEM DAN CONTACT OP MET Kitty Vromen. MOBIEL; 06 25358027. 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly