fbpx

Eindelijk, de lente komt er nu echt aan! Ik kan het haast nog niet geloven, we hebben zo lang moeten wachten op de warmte van de zon! Ik verheug me op de knopjes die nu echt gaan ontluiken!
De bloesem heeft de warmte van de lente nodig om te komen. En eigenlijk hebben wij ook een warme, veilige omgeving nodig om ‘uit te komen’.

Wil jij ook uitkomen? 
Misschien is het voor jou niet makkelijk om jezelf te laten zien, om te uiten wat er in je leeft en om te zeggen wat je voelt.  Eigenlijk is dit heel logisch, er zijn nog steeds veel mensen die zichzelf niet echt durven te laten zien! Als we in onze familie kijken, op werkplekken of opleidingen, bij sportclubs of andere verenigingen, wie laat zichzelf nu echt zien?…  Wie is er in contact met anderen zichzelf?

Waarschijnlijk ben jij ook een pionier, net als een steeds grotere groep mensen op aarde. Deze groep heeft het verlangen om hun zelf te bevrijden uit banden die misschien wel eeuwenlang om ons menszijn heen zitten. Hier is moed voor nodig, moed om je niet meer aan te passen aan wat er van je verwacht wordt. Moed om je eigen waarheid te spreken, moed om je gevoel een plek te geven in je contact met anderen. Is het niet een ontzettend groot geschenk om echt ‘ziels’ contact met anderen te hebben? Om elkaar te ontmoeten in echtheid?

In mijn zoektocht naar mezelf vond ik het heel moeilijk om mezelf te zijn bij mijn familie of in (onbekende) groepen. Ook situaties die nieuw zijn vond ik moeilijk. En ook nu nog is het altijd weer een uitdaging om ‘in verbinding met mezelf’ de ander te ontmoeten. Ik geef mezelf vaak even de tijd om me te verbinden met het geheel. Zodat ik niet te groot of te klein ben. Ik hoor erbij en ik blijf bij mezelf. Ik volg mijn innerlijke bewegingen en ik voel me niet afhankelijk van wat anderen van me willen. Ik luister naar mij. Wat wil gezegd worden? En wat niet? Ook ik vind het soms moeilijk om te zeggen wat ik voel. En toch, ik heb nu al zoveel keren gezien hoe belangrijk het is om dit echt te doen! Het is belangrijk dat  ik over mijn drempel heen stap en dat uit wat ik echt wil zeggen!

Wil jij dit ook? 

Op 27 april geven we weer een opstellingenochtend. Tijdens deze ochtend gaan we weer voelen, in het moment laten we zien ‘wat er gezien wil worden’. We gaan het licht brengen op blokkades die je belemmeren om jezelf te zijn. En onderzoeken hoe je, in veiligheid en vertrouwen, je dat kan uiten wat er in je leeft. In het moment en zonder vooraf opgesteld script!

Bij wie voel je je niet op je gemak? Bij je familie? Je partner, bij medestudenten, bij collega’s of je bij die ene ‘moeilijke’ klant?Leer ‘hoe jezelf te zijn’ op zaterdag 27 april tijdens de ochtend met (familie)opstellingen.

Lieve groetjes,
Kitty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly