fbpx

kwetsbaarheid

Lieve medeschepper, lieve cocreator,
Lieve ziel in een menselijke gedaante,
Mensenmens, dat haar of zijn werk wil doen op aarde,

Wat fijn dat je mijn nieuwsbrief geopend hebt. Ik hoop dat je je gezien voelt in je pijn én je verlangen. Mocht je na het lezen de behoefte voelen om even met mij contact te hebben, schroom dan niet om te mailen of te bellen. De nieuwsbrief begin ik met een vraag en antwoord over een thema dat jou waarschijnlijk na aan het hart ligt.

VRAAG JIJ JE AF WAAROM SPIRITUEEL BEWUSTE MENSEN ZICH GEREGELD EENZAAM EN NIET BEGREPEN VOELEN? volgens mij omdat: 

  • Ze hebben wel contact met het spirituele deel van hen, maar missen de verbinding met hun familie, hun buurvrouw, hun collega, de medereiziger in de trein, etc.
  • Ze voelen zich niet thuis in deze wereld… 
  • Ze sluiten hun diepe menselijke emoties vaker uit omdat ze ‘weten’ dat ze dat niet werkelijk zijn.

Waarom is het belangrijk om juist wel  je menselijke emoties te laten zien? Volgens mij omdat:

  • Ook spiritueel bewuste mensen het verlangen hebben naar échte verbinding, van mens tot mens.
  • Ook al ben je 20, 40 of nog ouder, het verlangen blijft om écht gezien te worden door degene bij wie je hier op aarde met DNA verbonden bent. Of met wie je samen woont, werkt of bevriend mee bent.
  • We kunnen niet altijd groot en sterk zijn, en hebben af en toe een veilige omgeving nodig waarin we ons klein en kwetsbaar kunnen opstellen.

Hoe krijg je die verbinding, van mens tot mens? 

  • Door je af en toe open te stellen voor je pijn, je onmacht en het deel van jou dat zich niet erkent en gezien voelt.
  • Door de muur af te breken die je om je heen hebt gemaakt om maar niet afgewezen te worden.
  • Door je angst te overwinnen om emoties te ervaren die je moeilijk vindt en waarvan je misschien wel denkt: dit overleef ik niet.
  • Deel dit met andere mensen, dan merk je, dat je niet alleen loopt met deze gevoelens en emoties, dan voel je de verbinding met andere mensen die ditzelfde in hun leven ervaren. Dan word je echt.

welkom kittyMijn leven is er totaal anders uit gaan zien toen ik ontdekte hoe ik in mezelf kon laten zien in mijn kwetsbaarheid. Ik heb een paar dagen geleden weer ‘een coming-out’ gehad. Tijdens een bijscholing onderzochten we wat onze specifieke klant is. Oftewel, met welke mensen ik het allerliefste werk en waarvan ik weet dat ik juist voor hen van betekenis ben of kan zijn. Ik noem het zelf ‘mijn mensen’. Verstandelijk was ik al een stuk op weg maar gevoelsmatig kwam ik maar niet tot de essentie. Mijn verlangen was om het echt te VOELEN.

Ik vroeg aandacht van de groep. Ben gaan staan, ademde een paar keer diep, maakte contact met mijn hart en mijn buik (spannend!) en alles wat ik ben. Verruimde mijn bewustzijn door echt contact te maken met de andere deelnemers. Ik wist niet precies wat ik wilde zeggen maar voelde van binnen zo’n verlangen om mezelf in al mijn zijn te laten zien. Na een gepaste stilte kwamen de woorden… mijn eigen geluid kwam naar buiten. Mijn ziel sprak en..werd gehoord.  Ik voelde dat juist door de aandacht van de groep de woorden van mijn ziel vanzelf kwamen. Ik had hen nodig om mezelf te ontmoeten in echtheid. Toen de woorden gezegd waren, met de gevoelens die daarbij hoorden, voelde ik me zo opgelucht… Het was even stil, een stilte waarin ik voelde dat ik niet alleen mezelf geraakt had maar ook de andere deelnemers. Het applaus dat erna volgde was zo warm. Ik werd niet afgewezen en alleen maar aangemoedigd. Naderhand kwamen verschillende mensen naar me toe en volgens mij was het niet alleen voor mij dat ik deze ‘coming-out’ had :). Nu ben ik met hart en ziel bewust van wat ‘mijn mensen’ zijn en waarmee ik hen het beste kan helpen. Misschien dat je al in deze nieuwsbrief tussen de regels gelezen hebt wie dat zijn. Misschien voel jij je al aangesproken. Dat zou heel mooi zijn. Ik ga je helpen om jouw ziel meer zichtbaar te maken, om je eigen geluid naar buiten te brengen. Om je te helpen om het werk te doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent. 

ietsdatniemandweetWil je meer van dit? Wil je leren wat jij nodig hebt om jezelf te kunnen zijn? Om te ontdekken hoe je, gecentreerd in jezelf, uit waar het werkelijk om gaat? Kom dan aanstaande zaterdagochtend 27 april naar de workshop ‘verstop jezelf niet langer’. 
Klik op de link voor meer informatie. We gaan dan met hulp van alle deelnemers in de groep, hun invoelend vermogen voor het wetende veld, die emoties en gevoelens naar boven halen, die allemaal nodig zijn om je tot een HEEL MENS te maken: met ziel, lichaam én geest leven.

Na de workshop is er tot 14.30 uur gelegenheid om nog na te praten met de andere deelnemers en met Kitty. Je kunt lekker in de tuin zitten of binnen bij de allesbrander. Neem gerust je boterhammen mee. Er is altijd koffie, thee en versnaperingen.

KEISHA CROWTHER (LITTLE GRANDMOTHER) KOMT 18 MEI NAAR HEERLEN!
Als je wilt weten hoe iemand zich echt laat zien aan de wereld? Met alles wat ze is, kijk dan eens naar deze video. Ze raakt mijn ziel en zij verwoordt zoveel wat ik ook voel. Misschien herken je jezelf erin en verwoordt Keisha op haar eigen manier ook wat jij voelt. Misschien is zij je stem en kan je helpen om die keuzes te maken die jou verder helpen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ktdla3aS390

Wil je Keisha 18 mei echt zien, ontmoeten en ervaren? Reserveer dan een kaartje bij spiritueel café Heerlen.

Ik hoop tot binnenkort!
Let op de volgende nieuwsbrief waarin je kunt gaan lezen hoe ik het jou makkelijker ga maken in je zoektocht op aarde. Ik ga alle elementen samenvoegen waardoor jij ECHT VOOR JEZELF KUNT GAAN KIEZEN en voor jezelf kunt gaan staan. Je bent hier niet voor niets, en als je niet weet waarom je hier bent, dan ga ik je daar mee helpen, in samenspraak met wat jouw ziel wil!
Ik kan eigenlijk niet wachten om je ervan op de hoogte te brengen!

NB Ik blijf met de methode (familie)opstellingen werken, ook al zal ik dit niet meer expliciet vermelden!

Schroom niet om me te bellen, dan kan ik al iets van mijn enthousiasme kwijt!
Groetjes,
Kitty Vromen

telefoon 0475 210463
info@1frissewind.nl

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly