fbpx

Vanaf dat ik me geroepen voel om mensen te begeleiden in het ont-wikkelen van hun Zelf,
ben ik meer en meer een gevoel van liefde in mij gaan voelen.

Dit ging hand en hand met mijn steeds groter wordende sensitiviteit.
In de loop van de jaren, schoorvoetend, kon ik mijn ziel toelaten in mijn werk als procesbegeleider.

Dit, en alleen dit, is het grootste, mooiste en meest waardevolle dat ik ‘bezit’.
Ik geef de ander mij, mijn diepe gevoel, en ben bij hem of haar.
Ik voel mee, ik leef mee, en beleef de emoties samen.
Dit maakt het voor de ander makkelijker.
Veel makkelijker. 

Veelal wordt dit afgeraden in het begeleiden van mensen.
Je moet afstandelijk blijven.

Gelukkig is dat niet mijn manier van begeleiden.
Mijn nieuwe leraar Jean Renee Toussaint (stemwerk.net) bevestigt me in deze waarheid.
Hij leert me om nog meer een support te zijn voor de ander.
Om me nog meer te geven in mijn werk.
Jean Rene stimuleert me om mijn sensitiviteit helemaal te laten stromen.
Woh, dit doorbreekt al mijn grenzen.

Maar.. het raakt mijn hart. Nog meer.
Mijn gevoel van medeleven (geen medelijden!) wordt krachtiger.
Weer ga ik verder in mijn begeleiding. Met nog meer effect op jou als klant.
Mijn contact met mijn grote liefde, in mij, groeit.
En er is maar een weg:
Jou wil ik brengen naar jou.

Weg uit de waanzin van de wereld, waar ieder overal is, maar niet bij zichzelf.

Luister naar dit lied: To be together, my true love and I, van Anne Buckley – Carrickfergus.

MORGEN 21 SEPTEMBER, GRATIS INTRODUCTIEWORKSHOP
Wil jij ook sensitiever worden in je werk? En meer voldoening en inspiratie voelen in het begeleiden van je klanten? Je ziel meer en meer aan het werk zetten? Dan ben je welkom op de basisopleiding ‘liefde voor het werk van je ziel’ die start in november. En.. als je snel bent, kun je morgen, geheel vrijblijvend, nog meedoen met de introductieworkshop. Gewoon proeven, voelen, mogelijkheden zien. Het systemisch werk is en blijft een hele waardevolle methode om mensen naar hun echte zelf te brengen. En ik kan jou een grote support geven om sensitiever te worden, en jezelf meer te geven in je werk. Ik ga deze tijdens de introductiemiddag uitleg geven over het lesmateriaal, ik ga jullie al een beetje aan het werk zetten door met elkaar te oefenen hoe je individueel werkt. En we gaan een groepsopstelling doen met een voor en nabespreking. Ook gaan we samen in dialoog over hoe je dit werk/zienswijze in je leven kan integreren. Voor de rest is het mogelijk om vragen te stellen rondom de praktische invulling van de opleiding. Data, geld, tijden etc. De tijd is van 13.00uur-18.00uur. Kun je dan niet? Kom dan 20 oktober naar de familieopstellingen workshop en maak kennis met mij en het werk van je ziel. Of, maak een afspraak voor een individuele opstelling. Je bent welkom!

Liefs,
Kitty, een mensenmens

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly