fbpx

Ik wil altijd wel weten wat iemand in huis heeft. 
Jij ook?
Of ben je zo intuitief dat een foto alleen
al je een seintje geeft, daar moet ik zijn!

 

Ik zie mijn werk om JOU vrij te maken, zodat je vanuit bezieling en in verbinding met je ware Zelf je leven kan leiden en steeds authentieker wordt.

 

MIJN WERKZAME LEVEN
Ik ben vanaf 1990 als bewustzijnsonderzoeker aan het werk. Hierin komt elke keer naar voren waar het werkelijk om gaat in mijn leven. Om los te laten wat niet meer bij me past en in verbinding te komen met wie ik werkelijk ben. En dit veranderd. Dit is niet statisch maar het leven brengt me daar waar ik kan groeien.
Dit doe ik sinds 1993 ook met groepen en individuen. Ik heb van 2005 tot 2017 een eigen centrum voor bewustwording gehad. Dit heette 1frissewind (nog steeds mijn officiele bedrijfsnaam waaronder ik bij de belasting bekend sta).

In het kort, wat vond plaats in de tijd van het centrum 1frissewind? 
Veel, veel opstellingen in groepsverband en opleidingen en jaargroepen en trauma driedaagse. Die begeleidde ikzelf. Tussen door nodigde ik leraren uit op verschillende gebieden die ik waardevol vond. Bv stemwerk, organisatie opsteller, biologische natuurwetten leraren. En geregelde organiseerde ik lezingen.

Nadat mijn zoon overleden is in 2016 ben ik eerst een paar jaar mijn bewustzijn gaan verruimen over het onderwerp dood en rouwen. Hier ben ik zo door gegroeid, en daar bedoel ik mee dat mijn bewustzijn zo verruimd is dat voor mij geen dood meer bestaat. We kunnen niet doodgaan, dood is alleen de poort naar het ruime Bewustzijn van ons Zelf. 
En tijdens het rouwen heb ik ontdekt dat alle pijn die tijdens de rouw naar boven komt een poort is naar je ware Zelf. Hier heb ik ook een aantal jaren vrouwen mee begeleidt tijdens retraites in het centrum voor zinvol rouwen. 

Doordat ik zo gepassioneerd mijn eigen boek Zinvol rouwen ben gaan schrijven in 2017 ben ik in een nieuw gebied gekomen in mijn leven. Ik noem het graag ‘de reis van je boek’. Dit is echt super interessant, dat een boek schrijven je zo als mens kan laten groeien.

Maar zoals het al zo vaak in mijn leven gebeurt. Er komt weer iets anders waarin ik veel potentie zie om te groeien en ont-wikkelen, oftewel nog meer mezelf te kunnen zijn. 

Eigenlijk is dat wat ik mijn hele leven wil, echt mezelf zijn. Zo authentiek mogelijk leven. Echt ZIJN. Wil jij dat ook? 

 

Anno 2020, waar sta ik nu? 

Sinds begin 2020 is mijn nieuwe onderzoek gericht op de Human Design en alle fantastische pareltjes die daar in te vinden zijn om helemaal ECHT jezelf te kunnen zijn en je leven zo vorm te geven dat het je hoogste potentieel blootlegt. 

 

Deze krachtige systemen gebruik ik om jou te helpen.

Systemisch werk

Familieopstellingen, relatie opstellingen. Misschien nog totaal onbekend voor je. Maar zo waardevol tijdens je schrijfproces. Hoe je kan dalen naar de spirituele lagen, in jou, in jouw familieziel?
Wat gebeurt er in de onderstroom? Deze lagen zichtbaar maken geeft jou toegang tot meerdere stemmen in jou. Dit kan je verhaal helpen transformeren omdat je opeens een ander perspectief op je thema krijgt.

Je gevoel is hier je grootste instrument. Ik praktiseer deze methode al vanaf 2002. Doordat ik zo intensief hiermee bezig ben, o.a. door de opleidingen en vele themaworkshops die ik gaf en geef, kan ik dit instrument inzetten om jou te helpen om  jouw boodschap in een boek zichtbaar te maken.

EFT

Ken je de Emotional Freedom Techniek al? Het kloppen op je lichaam? Het beleven van alle negatieve, zware emoties.
Als je schrijft dan komen deze emoties soms in alle heftigeheid naar boven. Ze kunnen ervoor zorgen dat je niet verder schrijft. Of dat je uberhaupt niet begint met je boek..

Het voelen. Het loslaten. Het ‘het is oke dat ik me zo voel’. Het lichaam heeft energiecentra’s en met EFT activeer je deze en herprogrammeer je deze op een gezonde wijze.  Je gaat je super goed voelen als je dit doet.  Je bent Wakker als je eruit bent.
En kan weer lekker verder schrijven. In verbinding met JOU!

The Work of Byron Katie

En ken je The Work of Byron Katie? Het werkvel en hoe je dat kan gebruiken om uit de negatieve verhalen te komen en op de woorden van je eigen zielenpad te landen? Al bijna 20 jaar pas ik deze tool in mijn leven toe. En in het leven van mijn leerlingen. Ik heb ervaren hoe het je in kritieke situaties helpt. Maar ook, hoe je echt DIEP kunt gaan. En niet blijft hangen in je denken. Diep, diep diep. Want daar wil ik je laten landen. In JOU. Jouw waarheid, jouw wijsheid. Jouw diepe gevoel. Dat bevrijdt. Echt.

Wat een mooi verhaal kan daar dan uitkomen. Ik weet dat je na een goeie coaching met mij je staat te trappelen om te gaan schrijven. Wel even pauze nemen he!

Ik ben al in 1999 naar de school van Byron Katie gegaan in Californie. Tijdens mijn werk samen met Katie (ik hielp haar met de tour in Europa en haar school in Nederland) ben ik een paar jaar dicht bij de grondlegger Katie geweest.

We kunnen een bewuste keuze maken om onszelf
als slachtoffer van de omstandigheden te zien,
of we kunnen ervoor kiezen om onze omstandigheden te zien
als een kans om emotioneel en spiritueel te groeien.

HET ULTIEME VERGEVEN

Eigenlijk draait alles waarmee ik je heel goed kan helpen om vergeving. Maar voor DE TRANSFORMATIONELE SCHRIJVERS heb ik een krachtige, in fases verdeelde vergevingsritueel gemaakt. Waarin je stapje voor stapje naar een ruim en licht bewustzijn geleid wordt. Waardoor  je spirituele deel ACTIEF mee kan doen in je boek.
Soms voel je een schuld die niet terecht is. En als je jezelf of een ander niet vergeeft, kan je verhaal in je boek niet zo mooi worden als dat het WEL ZOU KUNNEN WORDEN.
Ernstige schuldgevoelens naar jezelf of hardnekkige oordelen naar anderen kunnen getransformeerd worden. 
Wat een input voor je boek!
Of het vergevingsritueel kan je op die plek, in jezelf,  brengen dat je heel duidelijk krijgt wat jouw werkelijke boodschap is die je wil delen in je boek. 

SCHRIJVEN en meer

Natuurlijk heb ik ook best wel veel ervaring met schrijven. Zoals je weet helpt schrijven je om je innerlijk leven meer zichtbaar te maken.

Niet alle schrijvers zijn zich ervan bewust dat ze een heel team om zich heen hebben die hen woorden influistert.
Als je zelf staat te juichen omdat je de zin zo mooi vind.. dan reken er maar op, dat je AANGESLOTEN BENT OP EEN KANAAL DAT VERDER GAAT DAN JE LICHAMELIJKE TENTAKELS.

Wat ik zelf super mooi vind in een boek als het rouwe, het pure, het echte beschreven staat. Dat er een innerlijk zichtbaar wordt waardoor ik weer meer inzichten krijg over het mens zijn. Ik kan je helpen om zo te schrijven. Omdat ik je vragen stel waardoor het pure zichtbaar wordt. Jouw menselijke ziel mag spreken. En ik luister als je een stuk geschreven heb en geef je eerlijke feedback en misschien dat je daar nog dieper door kunt gaan.

Juist het rouwe, het menselijke, is mooi. Ze brengen je vanzelf naar je innerlijke wijsheid. 

BIOLOGISCHE NATUURWETTEN

Een totaal nieuw perspectief op ziekte en genezing. Ik leef dit nieuwe perspectief al een aantal jaren. De rust en vertrouwen in het lichaam is versterkt. Ik ben geen leraar of coach in dit. Maar als je bij mij komt dan neem ik altijd de grote lessen en inzichten mee waardoor ik op een heldere liefdevolle manier jou help om samen te werken met je lichaam.  Voor meer informatie kijk op biologika nederland. Ik werk al jaren samen met mijn soul maatje Eniko Papp.  

LABYRINT

Dit eeuwenoude ritueel is echt een geweldige manier om stapje voor stapje, letterlijk ook, een sprong in je bewustzijn te geven. Je start met een vraag en die vraag zal tijdens het lopen opgelost worden.  In onze tuin ligt een labyrinth. Lekker groot. In alle rust lopen werkt zuiverend.

En ik heb ook oefeningen die lijken op de stappen in het labyrint. Die kun je thuis doen, op een trap. Of op het strand, of in het bos. Waar een stille omgeving is.

Eigenlijk is dit een mooie manier om aan het begin van elke dag te doen. Dat brengt je op één lijn met je ware Zelf. Je kunt het ook gaan doen voordat je een ‘moeilijk’ hoofdstuk wilt schrijven. Bv als je het lastig vind om te schrijven over een familielid waar je moeite mee hebt. 

VERA HELLEMAN

In 2019 heb ik bij Vera de modules gevolgd van de acht emotiegroepen liefde, vreugde, verbazing, verdriet, angst, afkeer, boosheid en schaamte/schuld. Alle emoties hebben een energetische beweging.
Wat wil de emotie je vertellen? Wat vraagt het van jou? En in welke categorie valt het.
Ik ben er zelf diep in gedoken en daarom kan ik je goed leren hoe je zelf de emotieencyclopedie van Vera kan gebruiken. Hierdoor hoef je niet lang te blijven hangen in een bepaalde emotie en kan je emoties gebruiken als navigatiesysteem. 
Maar bovenal, mijn Bewustzijn is van dien aard dat ik makkelijk in de positie van Waarnemer kan blijven waardoor de identificatie met emoties heel veel minder is. Als je met mij werkt versterk je dit Bewustzijn vanzelf. Dit maakt je leven een stuk aangenamer. Zeker wat betreft emoties. 

Human Design

Ik gebruik dit systeem bij elke intake. Het is voor mij belangrijk omdat het me meteen meer inzicht geeft hoe ik het beste iemand kan begeleiden.

Ik kan je op weg helpen om volgens je design te leven. Om inzicht in jezelf te krijgen, te ontdekken hoe jij keuzes kunt maken en een leven te leiden dat helemaal past bij jouw type en strategie. 
Maar bovenal help ik je om het unieke design VAN BINNEN UIT TOE TE LATEN. Niet vanuit je denken het experiment aan te gaan. Het gaat er bij mij niet om dat je het wil begrijpen vanuit je hoofd. Maar vanuit je gevoel, je hart en wijze deel laag op laag de filosofie van dit wonderbaarlijke systeem in je leven te onderzoeken. Het lichaam er helemaal bij betrekken. 

Het is echt een geweldig systeem waar je jaren mee verder kan en je kan helpen om te leven volgens je design. Als je er niet gelukkiger van wordt, als het je niet de voldoening geeft waar je op hoopt of wat je verwacht neem dan contact met me op. 
Ik kan je helpen om meer voelend de laagjes uit het HD systeem toe te laten. Ik ben net als jou een student die het experiment aan is gegaan in mijn leven. En het heeft me al zoveel, heel veel, nog meer dan heel veel mijn leven verrijkt. En ik zeg niet dat het makkelijk is, want oude conditioneringen moeten eerst gezien er erkend worden met je hart. 


info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met JerrixIT