fbpx

Ik lees de persoonlijke ervaringen van mensen! Ik wil gelijk weten wat zij hebben gehad aan de betreffende dienst. En misschien ben ik hier niet de enige in. Toch vind ik het zelf nog steeds niet makkelijk om de persoonlijke ervaringen van deelnemers te delen op mijn eigen website. Als mensen zich zo in hun kwetsbaarheid laten zien, dan wil ik er niet aan komen..! Dan zwakken woorden vaak de ervaring af. Niet altijd natuurlijk, soms kan je door een vragenlijstje nog meer inzicht krijgen in je innerlijk.

Voor vandaag heb ik daarom mijn stoute schoenen aangetrokken! Met toestemming van de deelnemers van de  3 daagse met trauma-opstellingen van vorig weekend, heb ik een heleboel ervaringen op de website gezet. Ze staan er wel anoniem op. Na de driedaagse mocht ik wel hun eigen namen gebruiken, maar dat voelde niet goed. Het échte werk gaat ook na deze dagen door! Ik ben super blij met hun toestemming, nogmaals bedankt!

Link met ervaringen van mensen die de trauma 3daagse bij mij gedaan hebben.
Anne heeft uit de enorme stapel een paar ervaringen geselecteerd en haar creatieve mind erop losgelaten, klik op de link als je de ervaringen wilt lezen!

Lieve groetjes,
Kitty

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly