fbpx

In deze tijd van wakker worden en wakker blijven merk ik dat mijn denken in discussie wil gaan met mensen en mijn waarheid wil vertellen.
Over wat er nu gaande is in de wereld, over het beleid van onze regering, over het ‘spuitje’. En elke keer als ik dit doe dan merk ik dat er iets in mij veranderd. Alsof ik dan iemand wordt. Misschien heel vaag als ik dit zo zeg maar zo voelt het.

Het leven als projector is blijft een hulp en een uitdaging
Godzijdank zit in ik in het experiment van de Human Design en ben ik me er bewust van dat ik als projector eerst uitgenodigd moet worden om te spreken.
Dus als iemand niet om mijn mening vraagt dan ben ik stil. Niets zeggen is echt lastig en ik ben me er van bewust dat dit is wat ik wil leren.
Als ik als coach werk ben ik ook voorzichtig om iets te delen over mijn waarheid. De onderwerpen waarmee de klant komt zijn bepalend en ik ben er om hun diepere waarheid naar boven te halen. Het gaat niet om mij.

Het projector leven helpt enorm om het niet van de daken te schreeuwen. Om me in te houden.
En toch blijf ik in mijn hoofd bezig, met of zonder de mens dichtbij.
Dit mechanisme is al in mij aan het wankelen en vanuit de waarnemer positie zie ik soms dat mijn denken flink haar mening wil zeggen. Soms tijdens een wandeling komt ‘de felle babbelaar’ en vinden er hele discussies plaats in mijn hoofd. Het is niet prettig en soms gaat het er keihard aan toe in mijn hoofd.

Bewustzijn ziet dat.
Hoe ga ik daarmee om? Als creatief wezen heb ik ontdekt dat het helpt als ik zeg tegen ‘de felle babbelaar’: “Ohh, ben je weer van slag? Wat wil je me zeggen?”(alsof het een klein kind is dat sterk om aandacht vraagt). Eigenlijk distancieer ik me er dan van en wordt het makkelijker om die sterke energie die wil neerdalen in mij te temperen. Het mag er zijn. En soms lach ik ernaar en roep ‘hi ben je er weer?’ De felle babbelaar verdwijnt dan en ik heb gemerkt dat ze veel en veel minder op komt. Ik verander dus niets. Dat is belangrijk, dat ik het gewoon laat zijn.Bewustzijn ziet en neemt waar.

Wat kan ik delen en zeggen. En tegen wie en wanneer en hoe.
Inspiratie van mijn ascensieleraar Lorie Ladd.
Dit onderwerp blijft me boeien. Zeker in deze tijd word ik uitgedaagd. Maar hulp is er altijd.
Het filmpje ‘time to step out of arguing’ van Lorie Ladd gaf me veel inzicht.  Het is voor mij een gift uit de hemel. Lorie volg ik al een poosje en elke video die ze deelt raakt me.
Lorie vertelt ons hoe we in de 3D getrokken worden als we in discussie gaan en wat we wel kunnen doen om onze waarheid te delen, maar dan vanuit 5D. Ze vertelt ook hoe het komt dat we juist nu we wakker worden (bewust worden hoe de macht structuren werken) zoveel in discussie willen gaan.

 

 

 

 

Inhoud filmpje in het kort:
Hoe argumenten achter te laten

1. Wees gewoon de waarnemer
2. Erken dat elk mens een eigen frequentie heeft
3. Empathie en respect (het is niet mijn taak om iemand te veranderen)
4. Probeer ik de uitkomst te beheersen? Of gewoon mijn waarheid spreken?
5. Wees, doe, spreek, onderricht in je soevereine staat.

Nog even over 3D en 5D
Begrippen als 3D en 5D hoor je veel in deze tijd. Voor mij betekend 3D dat ik in het verhaal zit (de matrix) en 5D als ik kijk en luister wat er door mij heen vertelt wil worden. De persoonlijkheid van mij wil in discussie gaan. Ze is gewoon bang.
Mocht je meer inzicht willen krijgen over de 3D en 5D dan kun je ook kijken en luisteren naar Lorie Add ‘the 3D Matrix’. Lorie legt het heel helder uit.

Dank je Lorie. Dat ik zomaar gratis van jou je geschenk krijg. 

Hoe ik mijn waarheid deel
Het is voor mij een grote les in deze tijd. Waarschijnlijk voor jou ook. Maar hoe kunnen we dan wel onze waarheid delen op een manier dat goed is voor ons?
Ik deel mijn waarheid onder andere via mijn blogs. Deze staan alleen op mijn website kittyvromen.nl. Ik heb geen nieuwsbrief of ander deel locaties. Ik weet niet wie ze lezen, en ben er ook niet mee bezig dat ze gelezen worden. Dat is niet aan mij. Ik deel alleen via het platvorm blogs. En ik merk elke keer dat het mij goed doet. Het voelt alsof ik het juiste gedaan heb. Een levendig gevoel wordt in mij wakker.

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly