fbpx

Zinvol rouwen VIP Retraite
Een speciaal op maat gemaakt
PROGRAMMA VAN 5 DAGEN

Zinvol rouwen VIP retraite;
Omdat je van jezelf (weer) wil gaan houden en genieten van het leven, toch?


Een zinvol rouwen VIP retraite aan jezelf geven betekent dat je HEEL bewust tijd vrijmaakt voor jouw  ROUW. Voor dat wat vast zit of waar jij je in gevangen voelt zitten. Waarin kom jij jezelf enorm tegen?
Je vraagt een zinvol rouwen retraite aan omdat jij belangrijk bent. (Ook al voel je dat misschien niet altijd zo.)

Ieder mens heeft zijn unieke rouwwerk:
Rouwen gaat altijd over relaties. De relatie met je overleden zoon of dochter, met je partner, je eventuele andere kinderen, je familie, je vrienden, je werk. Maar bovenal, de relatie met JEZELF. Hoe ga je met jezelf om? Hoe goed is jouw zelfzorg?
In de relaties tot anderen ontstaan lastige levensthema’s die na de dood van je dierbare plots kunnen worden uitvergroot.
En het hoeft niet altijd direct met de dood van degene van wie jij houdt te maken te hebben. Misschien zijn er zelfs ervaringen, gebeurtenissen van vroeger die nu levensgroot weer zijn gaan opspelen?

HET GROTE VOORDEEL VAN DE VIP RETRAITE
Jouw  van nature aanwezige verdedigingsmechanisme zal minder actief zijn waardoor je dieper kunt zakken. Jouw hoofdthema wordt op verschillende (creatieve) manieren uitgediept. Je gaat je hierdoor steeds lichter voelen en verbonden met je diepere kern.

Rouwen gaat over relaties, over jou en de ander.
Welke relatie vind jij op dit moment moeilijk?
Met het spiritmens of je partner, andere kinderen, moeder, zus of broer, vriendin?
Je werk zal ook nu wel anders voelen?

HET PROGRAMMA Is altijd MAATWERK, uniek op jouw situatie afgestemd. 
Allereerst wil ik je vertellen dat er ook geruime tijd is ingepland om te ontspannen. Als je besluit om mee te doen dan is er een combinatie van vrije tijd en tijd voor het ‘echte werk’. (zelf)Vergeving speelt een grote rol in mijn begeleiding. 

Onderstaande indeling is niet bindend. We gaan altijd met de flow mee. Zo kun je  het hoogst haalbare resultaat krijgen in een paar dagen.

Dag 1: Op dag 1 bepalen we met welke hoofdvraag jij wilt werken. Dit hoef je nu nog niet te weten. Daar komen we vanzelf achter. We nemen hier ruim de tijd voor.  In de middag en avond krijg je ‘opwarm oefeningen’. Je kunt het zien als een voorwas bij de wasmachine. (en soms ga je vanzelf al naar de hoofdwas). De oefeningen gaan je helpen om helemaal te landen in jezelf. Om thuis en werk voor een paar dagen los te laten en helemaal voor jezelf te kiezen.

Dag 2: In de ochtend gaan we weer samen aan het werk. Je zult zien dat dag 1 al enorm veel veranderd heeft. Het is echt een verbinding die wij samen aangaan. En zonder plan kunnen zich de mooiste openingen voordoen. Tijdens de Broncoaching kan ik je helpen om je weerstand en overlevingsmechanismen los te laten en je te helpen verbinden met JOUW diepere waarheid. 
Na deze intensieve begeleiding ga je even bijkomen. Misschien dat je je koud gaat voelen, gaat rillen, of juist je super warm voelt en uitgelaten. Alles is mogelijk. Ga dan iets passends doen als wandelen, fietsen, of in de zon of bij de kachel zitten met een mooi rustgevend muziekje. Zodat je lichaam en geest even tot rust mogen komen. De heling mag doorwerken in jou. Als je eraan toe bent krijg je van mij weer nieuwe opdracht gericht op het vrijmaken van je eigen diepere waarheid. We gaan met de innerlijke beweging van jou mee. Als het goed is om even niets te doen, alleen te hangen in een luie stoel en te staren naar een vuurtje, dan kan dat. Of om buiten te zitten in de zon of om te wandelen. Dan is dat wat je gaat doen. Of andere (creatieve) oefeningen die je helpen om dichter bij jezelf te komen.
Of in de middag weer een wasbeurt met mij. Jouw bewustzijn, wat goed voor jou is, is bepalend!

HET GAAT NIET OM VEEL TE WERKEN,
MAAR OM JEZELF ALLE RUIMTE TE GEVEN
OM IN VERBINDING TE KOMEN MET JE WARE ZELF.
 

Dag 3 en 4. Op deze dag krijg je de weer verschillende broncoachings van mij.
Er is natuurlijk ook tijd om te wandelen of te fietsen. Of te lummelen in je stoel of jezelf te wiegen in de ‘wiegstoel’ en naar mooie muziek te luisteren.
Of andere (creatieve) oefeningen die je nog meer helpen om zelf verantwoording te kunnen nemen voor je eigen geluk.

Dag 5: Deze dag staat geheel in het teken van integratie.
Je zult verstelt staan wat je allemaal bereikt hebt in de paar dagen! Ik heb alles van je genoteerd en hier gaan we het samen over hebben en als er nog iets is blijven hangen dan werken we daar ook mee.
Om 10.00uur hebben we een afsluitend reflectiegesprek. En onderzoeken we hoe je alles wat je hebt ervaren en geleerd hebt, mee naar huis kunt nemen. Dan kun je rustig naar huis rijden. Om 13.00uur is het huis vrij voor de poetshulp. We maken alles goed schoon (ook energetisch), zodat de energie schoon is voor de volgende gast.

NB In de avonden tijdens deze dagen is er tijd om naar een inspirerende DVD te kijken of een mooi boek te lezen. Er is een groot aanbod in onze bibliotheek. Om je te helpen om in het nieuwe perspectief van zinvol rouwen te gaan leven. 

EEN GROOT PROBLEEM, DAAR WERK JE VIER DAGEN AAN!
Je werkt tijdens de 5-daagse retraite aan één onderwerp. Dat is het thema in je rouw waar je super veel moeite mee hebt. En elke keer terugkomt. Dat ga je vanuit verschillende gezichtspunten bekijken. Heling op je diepere lagen.

Ja, dat thema dat je elke keer tegenkomt. Niemand weet dit misschien van je. Maar jij wel… Je kunt het aan mij kwijt.

En wees niet bang als er meerdere thema’s zijn waar je graag aan wil werken en niet weet wat je moet kiezen. Vaak is er één hoofdthema waar de andere onderwerpen in je leven ook aan vastzitten. Pak je dit aan, dan heelt de rest mee.

Ben even stil en kijk naar binnen.
Wat kom je allemaal tegen in je leven?

Waar ben je totaal van afgesneden?
Van wie en wat?
Waar stroomt de liefde niet?
Waar is je hart van op slot?

Rouw Retraite 11-13 september 2018
Ik geloofde wel dat mijn dochter Shirley er nog is, maar ik twijfelde. 
Iedereen om me heen leek haar te voelen, maar ik niet. Dat deed me zoveel pijn en omdat ik haar zoveel mis. Vorig jaar heb ik mijn dochter verloren. Via via kwam ik op Kitty’s facebook pagina terecht en toen reageerde Kitty in messenger met: “oh mama van Shirley!” Dit was zowel voor Kitty als voor mij meteen bijzonder. Het bleek dat Kitty en Shirley facebook vrienden waren en af en toe contact met elkaar gehad hadden ivm de ziekte van Shirley. Ik zag het als een teken dat ik met Kitty mocht gaan werken.
Ik vond het heel fijn om als moeder met een overleden kind met Kitty te kunnen praten en mijn ervaring te kunnen delen. Ik wist dat zij, omdat zij ook haar kind verloren heeft, zeker zou moeten begrijpen. En dat was ook zo. Ik voelde me gezien in mijn verhaal. Bij Kitty was niets geks. En dit luchtte me op. Dat kan ik niet met iedereen bespreken. 

Marion van Lomwel (61 jaar), moeder van Shirley

Lees hier het hele verslag van Marion

Ik geloofde wel dat mijn dochter Shirley er nog is, maar ik twijfelde.
Iedereen om me heen leek haar te voelen, maar ik niet. Dat deed me zoveel pijn en omdat ik haar zoveel mis. 

Vorig jaar heb ik mijn dochter verloren. Via via kwam ik op Kitty’s facebook pagina terecht en toen reageerde Kitty in messenger met: “oh mama van Shirley!” Dit was zowel voor Kitty als voor mij meteen bijzonder. Het bleek dat Kitty en Shirley facebook vrienden waren en af en toe contact met elkaar gehad hadden ivm de ziekte van Shirley. Ik zag het als een teken dat ik met Kitty mocht gaan werken.

Ik vond het heel fijn om als moeder met een overleden kind met Kitty te kunnen praten en mijn ervaring te kunnen delen. Ik wist dat zij, omdat zij ook haar kind verloren heeft, zeker zou moeten begrijpen. En dat was ook zo. Ik voelde me gezien in mijn verhaal. Bij Kitty was niets geks. En dit luchtte me op. Dat kan ik niet met iedereen bespreken. 

Ik kwam met mijn grootste pijn naar deze retraite: dat ik Shirley niet meer kon voelen.
Ik verlangde er zo naar om een seintje van Shirley te krijgen en Kitty en ik hebben het uitgebreid gehad over tekens ontvangen. Ik kwam erachter dat ik wel zeker tekens ontvangen heb in de afgelopen tijd en tijdens de retraite had ik veel steun aan een bepaalde kaartenset die in het huisje lag. Een kaartenset die helpt om contact te krijgen met je overleden dierbare. Op een gegeven moment trok ik een kaart waarop stond: ‘ik zie alles nu vanuit een heel ander perspectief’, die kaart raakte me enorm… Ik kreeg gelijk kippenvel. Een teken dat ik erop mag vertrouwen dat de boodschap die ik krijg echt is.

Ik nam ook een andere grote pijn mee naar deze retraite. Dat Shirley zonder mij gestorven was. Ik was er niet bij. Maar door een schrijfoefening: ‘schrijf een sprookje van jou en Shirley als zieltjes voordat jullie beiden incarneerden’ werd ik enorm geraakt door wat ik schreef. Niet zozeer tijdens het schrijven, maar toen ik het voor ging lezen aan Kitty. Zij heeft veel aandacht voor mijn gevoel, en dat mocht er toen helemaal zijn. Ik kreeg ineens het inzicht dat ze hier misschien bewust voor heeft gekozen omdat ze anders geen afscheid van me kon nemen. Het raakte me…en dit werkt nu nog in me door.

Ook kwam ik erachter dat de beschuldigingen die ik al een tijd lang aan het maken was naar mijn schoonzoon, werkelijk over mezelf gingen. Het was moeilijk om toe te geven dat ik zelf mezelf elke keer op de achtergrond schuif en niet voor mezelf opkom. Voor wat ik wil. Dat is zo’n oud patroon en hier ben ik na de retraite meer bewust mee aan de slag gegaan. Mijn grote conflict met mijn schoonzoon is nu beduidend minder en hierdoor kan ik ook een stuk van de zorg voor mijn kleinzoon op me nemen en dat doe ik heel graag! Hij is toch de zoon van Shirley!

De meeste oefeningen die we samen deden vond ik interessant, maar om eerlijk te zijn gaat mijn aandacht niet zo uit naar familieopstellingen en EFT, daar voelde ik weerstand naar. Toch heeft Kitty genoeg ervaring en kennis om mij te begeleiden op een meer speelse manier. Als een groot onderzoek om situaties van een andere kant te bekijken. Mijn grenzen werden door haar gerespecteerd en hierdoor kon ik me veilig bij haar voelen om alles te uiten wat ik wilde. 

Ik heb dankzij Kitty geleerd hoe belangrijk het is om dingen meer los te laten en dat zolang ik iets vasthou, ik daarmee ook iets in stand houd. Ik denk er nu veel over na wat het voor mij betekent om iets los te laten. Ik zie wel dat ik door los te laten meer energie krijg en minder pieker. Ik leerde dat dit niet gaat door veel na te denken, maar door creatief bezig te zijn: door met mijn hobby als fotograaf bezig te zijn, door te tekenen, in de natuur met de hond te zijn. Door te schrijven en te tekenen voel ik dat mijn relatie met Shirley gewoon doorgaat. Als ik daarmee bezig ben, voel ik me even samen met haar. En ik heb nu ook nog meer ideeën hoe ik dit kan uitwerken.

Ik heb dankzij deze retraite meer lucht gekregen in het idee dat haar dood onderdeel was van haar zielsplan, maar ook de mijne. Dat dit de bedoeling was. Dat dit is wat we ooit samen afgesproken hebben en dat Shirley er nog wel degelijk is, (alleen fysiek niet)
In deze gedachte heeft Kitty mij gesterkt. Minder fijn vond ik het om ’s avonds alleen te zijn zonder telefoon enz. Vooral als het donker was kom je jezelf tegen. Gelukkig heb ik ook ’s avonds aan mijn tekening over Shirley en mij kunnen werken, en had ik mijn eigen muziek bij me.
Ook zie ik nu in hoe belangrijk de natuur is in mijn leven om als medicijn te gebruiken. Ik deed dit al veel, maar nu doe ik het meer omdat ik weet dat het me helpt. Dat ik dan meer in het moment ben. Dan krijg ik mijn gedachten rustig en voel ik me veel beter.

Ik zie dat mijn volgende stap wel is dat ik mijn emoties meer leer toe laten. Ik stopte ze altijd weg door mezelf af te leiden door bijvoorbeeld meer te willen zorgen voor anderen en met andermans leven bezig te willen zijn. En niet met de mijne. Ik vind het nog steeds moeilijk, maar alle keren dat het lukt zie ik als een succes.

Een verschil tussen losse sessies bij een psycholoog/therapeut met een retraite is dat je echt dagen achter elkaar bezig bent en weg bent uit je vertrouwde omgeving met alle prikkels die je hele dag door hebt. Omdat het vrij zonnig was, heb ik me ook prima in de vrije tijd kunnen vermaken. Omdat ik het toch wat gek vind om alleen te wandelen heb ik een van de honden van Kitty meegekregen tijdens de wandeling. Ik ben wel benieuwd hoe het zou zijn met regen en storm, dat zou weer een hele andere retraite geven.

Het huisje voelde als een warm bad. Tot slot wil ik nog zeggen dat de verzorging helemaal top was. Heb mijn ogen uitgekeken in mijn huisje, zo mooi compleet met een houtkacheltje, heerlijk bed, buiten super terrasje en heerlijk gegeten. Een groot compliment voor Hans die hier veel werk aan heeft gehad (petje af) het voelde als een warm bad.

 

 

(…) “Ik zat vast, ik kon geen kant meer uit. Het voelde alsof ik een rups was en in een cocon zat. Toch wist ik dat er iets moois op mij te wachten stond, maar ik wist niet hoe ik eruit kon komen. Het voelde alsof ik dood was. De zin van het leven was weg, mijn contact met mezelf was weg, het contact met de geestelijke wereld was weg; mijn contact met álles was weg. Het enige dat ik nog voelde was een levenloosheid en woede. Een intense woede.”

 

Jeannine van den Kieboom, intensieve begeleiding zinvol rouwen in een periode van 2 maanden

atalantabloem.nl

Lees meer over Jeannine's ervaring

Jeaninne:
“Het voelde alsof ik een rups was en in een cocon zat. Ik zat vast, ik kon geen kant meer uit. Toch wist ik dat er iets moois op mij te wachten stond, maar ik wist niet hoe ik eruit kon komen. Het voelde alsof ik dood was. De zin van het leven was weg, mijn contact met mezelf was weg, het contact met de geestelijke wereld was weg; mijn contact met álles was weg. Het enige dat ik nog voelde was een levenloosheid en woede. Een intense woede.

In die dood en in die woede, wist ik niet hoe ik verder kon gaan. Ik wist dat ik het uitbreken uit de cocon zelf moest doen, maar ik wist ook dat ik daar begeleiding bij nodig had. Dit zou het aller moeilijkste stukje zijn waar ik toen nog tegen aan hikte. Kitty heeft me hierbij geholpen met het Zinvol Rouwen programma.

Ik voel weer hoe ik de vlinder kan zijn om te kunnen vliegen. Om alles weer te herontdekken, om alles weer aan te mogen raken.

Ik geef mezelf en mijn leven nu een 9, wat voor het traject een 1 was!

Hoe begon het allemaal?
Ik verloor mijn moeder en mijn zus vlak na elkaar. Ik had met beiden geen goede relatie en werd door anderen buiten het overlijden en de begrafenis gehouden. Ik wist niet eens dat mijn moeder gestorven was, maar ik moest er zelf de volgende dag achter komen omdat ik voelde dat er iets aan de hand was. Aan de telefoon liet de verpleegster weten dat mijn moeder altijd had gezegd dat ze maar één dochter had. Ik verloor mijn moeder dus in dat ene telefoontje twee keer achter elkaar. Eerst omdat ze mij niet had erkend en ten tweede omdat ze was gestorven.

Niet gauw daarna bleek mijn zus ernstig ziek te zijn en stierf ook zij. Ik ben een medium en de

geestenwereld was voor mij altijd een fijne plek om naar toe te gaan, maar sinds mijn moeder en mijn zus daar zaten, bleef ik er liever ver vandaan. Ik keek wel uit! Mijn contact met de spiritwereld verdween.

Door dit alles kon ik er niet meer voor mijn man en kinderen zijn. Ik denk, dat als ik dit traject niet aan mezelf had gegeven, dat mijn man me binnen een jaar verlaten had. Hij kon niets met mijn verhalen en hij wist echt niet hoe hij er voor mij kon zijn. En dat begrijp ik. Ik was ook echt niet de makkelijkste!

Ik miste de spiritwereld. Die wereld hoort bij mij! Bij Kitty leerde ik mijn hard geworden verbinding met de spiritwereld weer zacht te maken. Maar daarvoor moest ik de verbinding met mijn moeder en mijn zus zachter maken, om weer open in de spiritwereld te kunnen staan.

Dankzij familieopstellingen met Kitty, kon ik weer mijn moeder en mijn zus in de ogen aankijken. Ook al was er geen goed afscheid op aarde en stroomde er geen liefde tussen mijn moeder en mij en mijn zus en mij, toch transformeerde mijn gevoel naar hen in dit traject. Waar eerst woede was, kwam ineens onvoorwaardelijke liefde en vergeving.

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon.
Maar dankzij Kitty’s tools is het toch gelukt!
Ik leerde hoe ik de boosheid er kon laten zijn, waardoor het uit zichzelf kon oplossen. Het was zeker heftig op momenten, maar ik ben er door heen gekomen! Ik ben zo bezeten geweest van mijn eigen onbegrip, van boosheid, van verdriet, en door onze opstelling is het gedraaid in liefde. Dat kwam uit mijn tenen! En dat had ik nooit verwacht van mezelf dat ik dit ooit nog zou kunnen.

Waarna ik ook al vrij snel weer mijn intuïtieve stem hoorde en mijn contact met de geestelijke wereld weer aanwezig was.  Zacht en open…

Ik wenste aan het begin dat mijn wijze van communiceren ook sterker konden worden, want ik voelde me zo gesloten naar alles en iedereen! Maar nu durf ik mezelf beter uit te spreken, ben ik zachter geworden in mijn communicatie, opener, eerlijker en ook lichter. Mijn kinderen merken het, mijn man merkt het en zelfs op het werk merken ze het! Ook daar durf ik me meer uit te spreken.

De relatie met mijn kinderen is ook veel beter geworden. Ik kan er weer zijn voor hen!

Naast mijn woede, zat ik ook veel met schuld om mijn gedrag als moeder naar mijn kinderen toe in het verleden, maar ik heb kunnen zien dat ik er alles aan gedaan heb om een goede moeder te zijn. Ik heb het grotere plaatje gezien. Ik heb mezelf kunnen vergeven en kunnen zien dat ze er als mooie, sterke kinderen uit gekomen zijn.

Laatst heb ik zelfs een heerlijk, open gesprek met mijn dochter gehad waarin we als twee volwassenen konden spreken over wat we hebben meegemaakt als familie. Zonder boos op elkaar te worden, konden we naar elkaars verhalen luisteren. Dit was zo bijzonder! We hebben ook erg gelachen met elkaar!

Mijn relatie met iedereen is er beter op geworden. Ook met mijn overleden moeder en mijn overleden zus. Ik ben dichter tot hen komen te staan.

Ik heb een nieuw levensdoel gekregen, ik heb er weer zin in! Ik voel weer inspiratie en ik ervaar weer nieuwsgierigheid. Ik zie en ik voel dat ik weer op mijn eigen pad zit en het voelt stevig en krachtig aan. Het leven is leuk.

En dit heeft allemaal vrij snel plaatsgevonden! Zonder Kitty’s tools had ik het echt niet gekund. Ik kon het niet alleen!
Kitty haalde het onbewuste naar boven, alles waar ik niet bij kon, waardoor ik, eenmaal aan de oppervlakte, er wél iets mee kon.
Vanaf het moment dat ik dacht: ‘het gaat niet goed met mij, ik heb hulp nodig!’ ben ik gaan zoeken naar iemand die me kon begeleiden. Ik kon mezelf niet meer herpakken, ik kon zelf niet uit de boosheid komen, ik had daarvoor iemand nodig! Maar ja, vindt maar eens iemand als je al een hele ervarings- en ontwikkelingsbagage bij je hebt. Wie zit er nog in dezelfde trilling als jij? Met wie kon ik matchen?

In ruim twee maanden tijd heb ik deze transformatie onder begeleiding van Kitty doorgemaakt. Ik had niets kunnen missen. Ik voel dat ik krachtig genoeg ben om verder te gaan!”

Jeannine van den Kieboom

Wat is jouw grootste probleem? Daar ga je 5 dagen mee aan de slag. En je hebt mij alleen al die dagen tot je volledige beschikking. Dat MOET wel een groot resultaat hebben.

“Ik kan  mij  niet  losmaken  van  het  beeld  dat  wat  heeft  plaatsgevonden vergelijkbaar  is  met  een  soort  geboorte,  of  bevalling… Met  Kitty  in  de  rol  van  spirituele  vroedvrouw,  of  zielsverloskundige!  Zo  voelde  het  eigenlijk.  Je  werkt  naar  iets  toe  waar  je  je al  lang  op  voorbereidt,  je  weet  dat  het  niet  makkelijk  zal  zijn  en  dat  het  pijn  zal  doen,  maar  je  kunt  er  niet  omheen,  en  dat wil  je  ook  niet  meer,  het  verlangen  is  zo  groot!  En  alles  wat  je  daarbij  nodig  hebt  is  iemand  met  ervaring  en  wijsheid,  die het  samen  met  je  aangaat,  naast  je  staat,  jou  in  je  eigen  kracht  zet  om  het  zelf  te  doen,  je  aanmoedigt  en  ondersteunt  en ingrijpt  waar  nodig.  Iemand  waar  je  je  vol  vertrouwen  aan  over  kan  geven  omdat  zij  het  volste  vertrouwen  in  jou  heeft.

Loes F.

Het was een geweldige ervaring om zo’n zwaar gevoel wat zichtbaar was om te vormen naar een nieuwe ervaring van lichtheid en verbinding met mezelf.
Kitty heeft het vermogen om heel fijn af te stemmen op de energie en de thema’s die het meeste aandacht vragen. Vooral door er samen open in te gaan kwamen er zeer bijzondere en verrassende wendingen in de opstelling. Het voelde voor mij als een liefdevolle co-creatie! Het fijne van de sessies bij Kitty is dat het gaat over voelen!
Niet teveel praten maar wel stem geven aan je gevoelens. Door deze sessies kon ik de rest van de dag ook goed bij het voelen blijven en het denken achterwege laten. Daar hielp het fietsen, relaxen, de rust van het Limburgse landschap en de luxe van dit alles ook aan mee. O.a. ook door bijvoorbeeld even over de grens van een heerlijk Italiaanse lunch te genieten. Het waren drie bijzondere sessies die voor mij krachtig, diepgaand, helder en licht waren en ik heb er een bijzonder fijn gevoel van binnen aan over gehouden. De ruimte die ik voel bij Kitty, haar aandacht en intuïtie, de interventies in combinatie met opstellingen, stemwerk werken voor mij zeer krachtig en tegelijkertijd was er bij mij ook veel lichtheid. Het voelde als goud! Deze drie dagen en sessies helemaal voor mezelf voelde aan als een luxe minvakantie die ik mezelf gunde en waarvan ik vooral genoten heb. 

Anke uit Den Haag, 57 jaar


IK WERK EEN PAAR DAGEN MET JOU ALLEEN! 

JIJ BENT DE ENIGE OP DE CATHARINAHOF.

EN JE KRIJGT MIJN GEHELE AANDACHT. 
IK LOOP MET JE MEE. ECHT HEEL DICHTBIJ.  

IK HEB MAAR 1 DOEL: OM JOU WEER NAAR JOU TE BRENGEN. 

PRAKTISCHE INFORMATIE Zinvol Rouwen retraite intensief

* Duur: 5 dagen (4 nachten)
* Prive begeleider: Kitty Vromen (van 10.30uur tot 16.00uur alleen voor jou beschikbaar!)
* Locatie: Natuurhuisje.
* Jouw investering in geld? 1050 euro exclusief btw
En inclusief huur natuurhuisje.

2 bonussen
* Bonus 1: TWEE Broncoaching via Zoom (een soort skype). En hiermee bedoel ik we 2 en 4 weken na de retraite een skype gesprek (of telefoon gesprek) van ruim één uur hebben en dan kijken hoe het met jou fysiek, emotioneel en spiritueel is. Ik coach je dan weer.
* Bonus 2: En je krijgt het boek Zinvol rouwen van mij cadeau, en als je het al hebt, dan kun je het boek aan iemand anders cadeau geven. Of je krijgt een passend boek uit mijn uitgebreide bibliotheek. Of ter plekke verzin ik wel een herinnering aan jouw geweldige waardevolle retraite.

ALGEMEEN

* De tijd van aankomst is 11.00uur en vertrek is 13.00uur.
* Gratis parkeergelegenheid voor de deur. En kom je met de trein? Er gaat 1 keer in het uur een bus naar ons huis. In overleg kan ik je ook halen vanaf het station in Echt.
* Er is volledige zelfzorg. Maak zelf je favoriete eten. Er zijn genoeg winkels in de buurt.
* Er is een tv waar je alleen dvd’s op kan kijken. Geen tv dus! Bewust niet. En een nostalgische muziekinstallatie met een grote verscheidenheid aan cd’s. Je kunt ook je mp3 stick meenemen, of je favoriete cd’s. En er is bluetooth (spotify).
* Handdoeken en lakens liggen in het huisje.
* Neem wandelschoenen mee, en regenkleding.
* Fietsen (ook e-bikes, prijs 7,50 – 15 euro per dag) zijn te huur bij onze buren; ‘fietswinkel op de Hoek’.
* En op 10 minuten rijden is er een heerlijke sauna met osmaans badhuis. 

* Je gaat je mobiele telefoon op OFF zetten.  Hier stellen we samen de regels voor op. Omdat ik je dolgraag steun om even alle ‘normale contacten en gewoontes’ los te laten om diep(er) in je rouwwerk te gaan. En ja, ik weet, voor sommige is dit een soort verslaving, maar je bent hier voor iets anders. De oefeningen vragen tijd, de intensieve wasbeurt met mij vraagt om vrije aandacht en tijd. En achterover leunen en alles laten bezinken vraagt ook om tijd. Je sociale leven is dus even een paar dagen op de achtergrond. Als je dit niet wil, ook oké, maar dan is dit programma voor jou niet geschikt.

Het natuurhuisje ligt op een apart stuk van ons perceel. We hebben ieder onze eigen privé ruimte. Je kunt ook in de tuinkamer zitten bij de allesbrander. Daar is ook een speciale bibliotheek voor het thema zinvol rouwen. Met boeken en dvd’s. Bij de trainingsruimte is nog een grote bibliotheek met boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Natuurlijk respecteren we elkaars ruimte zodat we allebei vrij ons werk kunnen doen. Maar we zijn veel samen, tijdens deze retraite. We hebben 3 lieve honden die op ons privé terrein zijn. Je hoort ze waarschijnlijk af en toe blaffen. Ze zijn aan gasten gewend.  Mocht je niet zo van honden houden, dan hou ik hen op afstand van jouw ruimte. Dit ben ik ook gewend, omdat we al zoveel jaren groepen hier hebben. Onze kippetjes scharrelen vrij rond, die zie je af en toe bij je grote raam voorbij komen. Elke dag verse eitjes, voor jou.

Heb je iets gelezen dat ergens in jou resoneert? Deel het met me door me te bellen of mailen. Ik hoor graag ‘jouw stem’.

info@kittyvromen.nl
0031 (0)475 210463

© 2020 Kitty Vromen 

Website, hosting & WordPress Onderhoud in samenwerking met Sitefly